Свържете се с нас

Новини

Албена Ситнилска излиза за втора голяма кикбокс победа в SFC 8

Публикувано

на

Шампионката по таекуон-до Албена Ситнилска отново излиза в клетката на SFC за втората си професионална кикбокс среща.

Албена дебютира на профи ринга в SFC 7 през февруари, когато записа победа над Суад Салимова от Mike’s Gym.

Вижте също: Албена Ситнилска посвети победата си в SFC 7 на децата с аутизъм

Сега идва ново предизвикателство в лицето на английската кикбоксьорка и шампионка по бокс, Iony Lawrence в бойното шоу SFC 8: The Matrix, което ще се проведе на 12-ти май в „Зимния дворец“, Студентски град.

Албена сподели пред MMA.BG, че след първото си участие по правилника на К1 е видяла своите пропуски и сега ще я видим в още по-добра форма.

„Като за първо излизане в клетка в SFC 7, за опит е рано да се говори, но видях пропуските си, силните и слабите ми страни и вече знам над какво трябва още да работя.“

Междувременно Албена взе и златен медал от европейското по таекуон-до, което се проведе в началото на април в Италия и включваше над 867 състезатели от 30 държави. Подготовката ѝ оттогава насам обаче беше за по-тежкия правилник на К1.

„Натоварването за подготовката ми за К1 е съобразена с времетраенето на срещата, тук е една среща 3 рунда по 3 мин, а в Таекуон-до са 4-5 срещи всяка от които 2 рунда по 2 мин.

За SFC работя много по силово и наблягам на единичните силни удари и съм съсредоточена само върху даденият мач, докато в таекуон-до наблягам на бързината и по-дълги комбинации от техники и тренирам за различните дисциплини /спаринг, форма, специална техника, силов тест и отборни дисциплини/.

Но мисля, че едното помага на другото защото развивам различни качества.“

Всички тези качества ще видим в клетката на SFC 8 срещу опасната и по-опитна Iony Lawrence.

„Тя е агресивна млада състезателка с добра техника с ръцете,“ споделя впечатленията си Албена. „Има повече профи мачове зад гърба си. Надявам се, че ще се получи един атрактивен и зрелищен мач.“

Ако сте гледали епизода на „Лице в лице с шампиона“ с Албена Ситнилска, няма как да пропуснете жестоката и коремна преса, която се превърна в емблематична част от визията ѝ.

Как обаче се поддържа такава преса във винаги безупречен вид?

„Подържам я с всекидневни тренировки в продължение на 19 години и отскоро с правилни хранителни режими изготвени с помоща на Trenerbg, които ми помагат да запазя мускулатурата и да изчистя мазнините.

Преди тренировка пия л-карнитин, а след тренировка – протеин, пия още витамини и Омега 3. Не прекалявам с химията,“ шегува се Албена. „Предпочитам да поддържам физическото си състояние с правилно хранене до колкото е възможно, без да се стига до крайности и ефективни тренировки.“

След толкова много успехи в таекуон-до, Албена продължава устремено да развива качествата си и на професионалния кикбокс ринг, където ще я видим в SFC 8: The Matrix. А ето и причината, която ѝ е повлияла да се включи в поредното състезание от веригата.

„Фен съм на The Matrix,“ шеговито споделя Албена.

„Разбира се – професионалното отношение и добрата грижа за своите бойци, зрелищните битки, гарантираното шоу, добрата реклама и възможността за изява на SFC галите, всичко това ме накара да стана част от Spartacus Fighting Championship. И тук е момента да благодаря на Грорги Анадолов и екипът му, че ми гласувах доверие и ми предoставиха тази възможност.“

SFC 8: The Matrix ще се проведе на 12-ти май и ще включва битки по ММА, К1 и богато шоу, което прави събитието инстинкти спектакъл за зрителите. Билетите са вече в продажба и могат да се закупят от касите на Eventim или от магазина за бойни спортове на ул. Искър 16а в София.

коментара

ВМРО

Ангел Джамбазки: С вашата помощ на 26-и май ще продължим да браним България и българския интерес

Публикувано

на

С ваша помощ на 26-и май ще продължим да браним България и българския интерес. Това каза кандидатът за евродепутат и водач на листата на ВМРО Ангел Джамбазки по време на концерт на площад „Антон Новак“ във Варна, организиран от ВМРО – БНД. На събитието присъстваха и министърът на отбраната и председател на ВМРО Красимир Каракачанов, както и кандидатите в листата на ВМРО за предстоящите избори Иво Пазарджиев, Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков.

Пет години бранихме България е Европейския парламент от нелегалната миграция. Пет години бранихме България от фундаментализъм, циганизация, турцизация и ислямизация. Пет години бранихме нашия интерес срещу двойните стандарти и срещу правото на българите да работим в Европа достойно, честно и да повишим нашите доходи. С вашата помощ на 26-и май ще продължим да браним България, заяви Ангел Джамбазки.

Патриотизъм е да пазиш само и единствено българския национален интерес. Това каза по време на концерт във Варна, иницииран от ВМРО – БНД, лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

По думите му ВМРО ще се бори за Европейски съюз, съставен от суверенни и равноправни държави. Това няма да стане с безлични евродепутати, които са се изказвали по 2-3 пъти за 5 години, но са си взимали заплатите. Това ще стане, когато в Европарламента има хора като Ангел Джамбазки, бойци и бунтари като Андрей Слабаков, добри командири като ген. Шивиков, млади хора като Иво. Хора, които имат самочувствие и знаят защо отиват там, заяви Красимир Каракачанов.

Той прикани присъстващите да гласуват на 26-и май, тъй като техният избор е важен за българските интереси в Европа. Много хора смятат, че предстоящите избори, както всички избори не са важни. Истината е обаче, че всеки един нормален гражданин в едно що-годе демократично общество, каквото е нашето, има право по време на изборите да избира. Ако Вие по време на тези избори останете вкъщи и продължим да мрънкаме под юрганите и на кръчмарската маса, нищо няма да се промени, посочи Красимир Каракачанов.

Според него, в Брюксел през последните 30 години се налагат политики, които унищожават нормалните държави. Една политика, която налага гей бракове, 32 пола, налага ни политика на приемане на нелегални имигранти в България. Обяснява ни, че няма нужда да бъде българи или германци, или някаква друга националност. Обяснява ни, че нашата християнска вяра няма никакво значение, каза още лидерът на ВМРО.

По думите му, ВМРО не иска Европейски съюз, който налага на деца да наричат родителите си родител 1 и родител 2, нито представя семейство от еднополови двойки. Ние не сме канили и не желаем да каним милиони имигранти от Африка и Близкия Изток. Ние не искаме да си променяме културата, защото това е нашата ценност, заяви Каракачанов. Той прикани присъстващите, които усетят нужда от промяна, да станат и да покажат, че България има нужда от български представители в европарламента, а не такива, които отиват там да показват новите си дрехи и да си уреждат живота.

Да живее България и на 26-и май не се плашете ни от лошото време, нито от празните приказки на разни дребни политикари и джуджета в политиката. Нека заедно да покажем, че България има своето достойнство и да пратим хора, които да я бранят в Европейския парламент, каза още Каракачанов.

Ангел Джамбазкпредстави кандидатите от листата на ВМРО – адвокатът Иво Пазарджиев, актьорът Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков.

ВМРО е от организациите, които не се явяват само по избори и после изчезват. Ние имаме дългогодишни дейности именно в тази посока, която виждате днес. Както знаете пред България стои поредния важен избор, а именно изборите за членове на Европейския парламент. Ние се явяваме самостоятелно на тези избори със самочувствието, че сме оставили трайна диря с дейността си, каза кандидатът за евродепутат Иво Пазарджиев. По думите му, дейността на Ангел Джамбазки не е останала незабелязана през последните 5 години, а именно той е човекът, който е разчупил представата за евродепутат. Иво Пазарджиев заяви, че кандидатите на ВМРО, отивайки в Европейския парламент, знаят как да защитават европейските интереси.

Актьорът Андрей Слабаков заяви по време на събитието, че иска да промени „филма“, наречен Европейски съюз, който някой се опитва да направи. Искам да се направи един добър филм, който е смислен и има щастлив край. Там са им сбъркани актьорите, сценаристите. За актьорите е ясно, че голяма част са сбъркани. И искам това са бъде филм, в който става на въпрос за християнски ценности, защото ние сме християнски цивилизация, каза Андрей Слабаков. По думите му промяната в законите с цел да се въведе използването на названия „родител 1“ и „родител 2“, освен традиционните майка и баща, трябва да бъде прекратено. Според него трябва да се заложи на традиционните християнски ценности и всеки депутат от България, който отиде в Европейския съюз трябва да се грижи за интересите на България, а не да се разсейва с купуването на вратовръзки.

коментара

Продължете с четенето

Новини

Драганка Динова от Благоевград спечели 20 000 лева от „МЕГА ДЖАКПОТ“

Публикувано

на

Големият победител в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ в шоуто на 18 май по NOVA е Драганка Динова. Тя изтегли най-голямото число в предварителната игра – 50 и получи шанс да изпробва късмета си за мега джакпота от 2 400 000 лева. Късметлийката е на 60 години от Благоевград.

С „Колелото на късмета“ тя определи, че ще играе за 150 000 лева, а след това отиде пред сферите на Национална лотария. С първото натискане на бутона Драганка си спечели 5000 лева. След това предвиди правилно, че следващото число ще е по-малко и сумата ѝ стана 10 000 лева. В третата сфера Драганка сгреши, но въпреки това продължи и даде още две правилни предвиждания. Участничката предпочете да не рискува повече и си тръгна с 20 000 лева.

Останалите четирима участници Веселин Бончев от София, Ели Каменова от Самоков, Виктория Бобева от село Падина и Стоименка Дойкова от Пазарджик получиха утешителни суми от 1000 лева, ваучери за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билети „Магични плодове“.

Драганка ще похарчи парите за екскурзия и ще помогне на децата и внуците си.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ