Свържете се с нас

Светско

Десет абитуриенти в затруднено положение получиха финансови средства от Община Дупница

Публикувано

на

10 момчета и момичета, които тази година ще бъдат абитуриенти гостуваха на кмета на Община Дупница инж. Методи Чимев. По предложение на Педагогическия съвет на ПГ „Христо Ботев“, 10-имата младежи, които са в тежко финансово положение по семейни причини, получиха финансови средства от Община Дупница за посрещане на празника си. Тази традиция се спазва от 6 години в Дупница да се подпомагат такива младежи за един от най-чаканите им моменти в живота. „Младите хора не трябва да оставате безучастни към обществения живот. Всеки един от вас трябва да бъде буден гражданин, да изказва ясно и високо своята позиция, да не търпи несправедливостите и да показва грешките във всички области на живота. Младите хора сте бъдещето на нашата родина и като синове и дъщери на Майка България, обичайте я, пазете я в сърцата си и работете за просперитета й“, обърна се инж. Чимев към младите хора. Той пожела успех на всички в предстоящите матури и кандидат-студентската кампания.

 

коментара

Новини

ЗАГАДКА! На коя банка е този банкомат?!

Публикувано

на

Получихме десетки сигнали от читатели  в редакцията на Топ Преса с питането „На коя банка е този банкомат?!“ Загадка с повишена трудност… Мястото е ул. „Яне Сандански“ в Благоевград. Както се вижда от снимката, има реклами на две банки – Банка Пиреос и Пощенска банка. Има ли някаква уловка? Питат наши читатели. Едва ли.  Просто…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

 

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

ЕКСКЛУЗИВНО В ТОП ПРЕСА! 70-годишния самотник от Гайтаниново, прави по 12 обиколки с тичане на стадиона в Гоце Делчев!

Публикувано

на

70 годишния  самотник от Гайтаниново  Лазар Кюлюмов , прави по 12 обиколки с тичане  на стадиона в Гоце Делчев , дори се наема да играе в „Пирин „-ляво крило с договор 270 лева на месец

Атракцията на  селата от община Хаджидивово , самотника Лазар Кюлюмов  от Гайтаниново ,с прякор „Войнов“ , кръстен на бивш футболист от ФК“Левски“ въпреки 70 –те си години е в страхотна  физическа форма .

70 годишният мъж  с тичане прави по 12 обиколки на градския стадион в Гоце Делчев  като само едната е  400 метра.

В  шеговито интервю направено на пазара в Гоце Делчев от наш читател, Лазар заявява  дори готовност да играе за „Пирин“ Гоце Делчев – ляво крило и условие  за договор поне за 2-3 години и заплата от 270 лева . Такава била пенсията която получавал самотника след пенсионирането си като дърводелец в бившият гоцеделчевски „Промкомбинат“.

За да приеме офертата  атрактивния „Войнов“ бил готов да  се  раздели с брадата си  и  за разреши да бъде подстриган .

„ Изобщо не е луд бай Лазар Кюлюмов , напротив е много по умен  от много хора с високо самочувствие но без покритие, жалкото е ,че се е изоставил , сам е и никой не се грижи за него но той не се оставя „  коментират  търговци на  пазара  които дават на самотника по някой лев в пазарните дни и го черпят за да им разказва интересни лакардии от живота си.

 

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ