Свържете се с нас

Таблоид

Със заповед на кмета на Белица , Ревански от днес са назначени още 20 човека по ОП „Развитие на човешките ресурси“

Публикувано

на

Кмета на община Белица Радослав Ревански  днес назначи  още 20 човека на работа в изпълнение на проект по ОП „Развитие на човешките ресурси“

С назначените  на новите  20 човека, в община Белица вече работят 100 лица с увреждания за срок от 2 години в изпълнение на проект „Обучение за заетост“ на програмата за „Развитие на човешките ресурси“.

Работните места са съобразени със здравословното състояние на хората.

“ Много важен приоритет за мен е подобряване на инфраструктурата в общината, но още по – важни са хората . Грижата за възрастните хора и хората с увреждания, подкрепата на семейства с повишена отговорност към грижите за болни членове на семейството, насърчаване на взаимодействието между социалните и здравните услуги са ми особен приоритет. Още повече, че това е единствената възможност за тези хора за получаване на заетост и респективно средства . Затова се чувствам удовлетворен , че с назначаването на тези общо 100 човека даваме добра възможност да се чувстват жителите на общината пълноценни и желани в обществото“, сподели Радослав Ревански.

коментара

Новини

Байрактарски подарява цялото си имущество на бедни хора!!!

Публикувано

на

Благоевградският шеф на Топ Преса с поредна благотворителна  акция. Методи Байрактарски обяви, че подарява цялото си имущество на нуждаещи се хора. Наскоро той си купи къща с огромен двор. В личният си профил във Фейсбук публикува снимки на къщата и скица на парцела. Тези дни шефа на най-голямата югозападна медия ще се срещне с Александър Балев, директор на „Социално подпомагане” – Благоевград за да предложи цялото имущество от къщата да бъде подарено на нуждаещи се хора. Телевизори, готварски печки, микровълнова, калорифери, легла, гардероби, посуда, черги, килими и дрехи….

Приятели ме посъветваха да пусна вещите в сайтовете за продажби, но предпочитам да зарадвам наистина някой, който има нужда… Аз знам какво е човек да няма! Сега мога да си позволя да направя това дарение!

Отдавна търсех голяма къща с голям двор. Почти година се оглеждах за подходящия имот. Бях много амбициран да е хубава и голяма.  Когато бащата на жена ми почина, тя не получи полагаемото й се по закон наследство. Родата й, популярната добринишка фамилия Галчеви лишиха децата ни от правото да имат поне една стаичка там.  За това и децата не стъпват вече в Добринище. Но сега си имат голямо имение, което е на тяхно име. Погрижих се, нищо да не им липсва.  

Каза благоевградският шеф на Топ Преса

 

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Очакват ни два по-дълги уикенда

Публикувано

на

Два по-дълги уикенда ни очакват през септември.

Първият от тях е още в края на първата седмица на месеца.  Денят на Съединението – 6 септември, се пада в петък и се слива със събота и неделя.

Вторият тридневен уикенд ще бъде две седмици по-късно, когато ще отбележим Денят на независимостта – 22 септември. Тъй като празникът е в неделя, първия ден от следващата седмица също е обявен за почивен.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ