МЕГА СКАНДАЛ! Маргинални сайтове пратиха в затвора екс депутат без присъда! Клеветниците минаха границите! Отиват на съд!

БИВШИЯТ ДЕПУТАТ ДИМИТЪР ГАМИШЕВ ПРЕД ТОП ПРЕСА: НЕ СЪМ ОСЪДЕН ЕФЕКТИВНО! ТОВА Е ПЪЛНА ЛЪЖА!

МЕДИИТЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТНИК ОТ БЛАГОЕВГРАД АНДОН ТОДОРОВ И АНАЛНОПОДАТЛИВИЯ МУ КОЛЕГА БОБИ АНГЕЛОВ ТОП ЛЪЖЦИ НА ГОДИНАТА!

Сайтът РЕГИОНА величае местният общински съвестиник Андон Тодоров като Ким Чен Ун, същия е разследван в ОД на МВР Благоевград, за най – големия АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ

„Димитър Гамишев е осъден ефективно на 2 години. Ще лежи в Самораново”, съобщи на редакционната поща читателката Красимира Брингова, а от управляващата партия потвърдиха безрадостната новина за депутата от ГЕРБ в този парламент, при чиято оставка на 28 март 2018 г. Цветан Цветанов обяви, че постъпва достойно… ТАЗИ ПАРТЕНКА ЗА СЕКУНДИ ОБИКОЛИ ЦЯЛА ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ, А И НЕ САМО  и ВСЯ смут в обществените и политическите среди. Нещо повече докара едно семейство в прединфорктно състояние. Основен източник на новината е сайтът на известния с нестандартната си сексуалност журналист Борис Ангелов известен в медийните среди като Борето Гъза, и сайтът близък на благоевградският съветник разследван за най -големия АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ в БЪЛГАРИЯ –  Андон Тодоров. В манията си да окепазят партия ГЕРБ, нейният заместник председател Цветан Цветанов, всички надолу по веригата, тези хубавци в дребни незначителни сайтчета, спретнаха доказаната лъжа, че бавшия депутат Димитър Гамишев е осъден ефективно и ще лежи в затвора. „Никой не се е свързал с мен да ме пита, поне истина ли е. Семейството ми е в шок. Всички страдат, заради тази лъжа и поредният опит една печална история да бъде използвана за политическа саморазправа…“ заяви за информационна агенция www.toppresa.com самият екс депутат Димитър Гамишев. Той настоя да публикуваме и намеренията да прати в съда И ПРОКУРАТУРАТА клеветниците и да ги съди до дупка. „Допускам че утре по същия начин ще обявят и смъртта ми при положение че съм жив…“ заяви още той, ужасен от случилото се. Топ Преса се свърза и с адвокатът на ответната страна, тази която съдеше Гамишев в делото му с негово участие в ПТП, той също категорично заяви че подобна присъда, описана от сайта 19 минути и Региона на Тодоров – няма. Написаното е пълна лъжа и измислица! Последното се доказва и от направена справка в съда. От партия ГЕРБ също отричат да са давали информация на 19 минути и който и да се свързана с Димитър Гамишев – поредната лъжа!

КЪДЕ Е ИСТИНАТА? 

От напълно фалшиф имейл, известен с това че пуска партенки и лъжи, до медиите се разпратиха две изречения. В манията си да изпълнява зададените поръчки Борето Гъза, цитира този източник, готов да лъже и маже само и само да оплюе ГЕРБ. Нещо повече, по този начин Борето Гъза показа и нивото си на журналисти и качество на медия…

ПОСЛЕСЛОВ:

Тук следва логичния въпрос, има ли съвест главната редакторка на сайта Весела Сукалинска, която с лъжите си съкруши едно семейство и прати неосъждан човек в затвора? До къде ще стигнат поръчките и лъжите на така наречените „опозиционни“ медии. Как ще коментира случая Сашо Диков, защото редовен гост при него е имено аналноподатливия Борис Ангелов – Борето Гъза. Ако не беше толкова трагично щеше да е смешно. Лумпенизация в действие!

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА И ИНТЕРВЮ С ПОТЪРПЕВШИТЕ ОТ ЛЪЖИТЕ НА РЕГИОНА И 19 МИНУТИ ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ПЕТЪК САМО ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД! СЛЕДЕТЕ И РЕДОВНО информационна агенция www.toppresa.com  – СКАНДАЛЪТ ПРОДЪЛЖАВА! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене