Свържете се с нас

Uncategorized

МЕГА СКАНДАЛ! Маргинални сайтове пратиха в затвора екс депутат без присъда! Клеветниците минаха границите! Отиват на съд!

Публикувано

на

БИВШИЯТ ДЕПУТАТ ДИМИТЪР ГАМИШЕВ ПРЕД ТОП ПРЕСА: НЕ СЪМ ОСЪДЕН ЕФЕКТИВНО! ТОВА Е ПЪЛНА ЛЪЖА!

МЕДИИТЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТНИК ОТ БЛАГОЕВГРАД АНДОН ТОДОРОВ И АНАЛНОПОДАТЛИВИЯ МУ КОЛЕГА БОБИ АНГЕЛОВ ТОП ЛЪЖЦИ НА ГОДИНАТА!

Сайтът РЕГИОНА величае местният общински съвестиник Андон Тодоров като Ким Чен Ун, същия е разследван в ОД на МВР Благоевград, за най – големия АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ

„Димитър Гамишев е осъден ефективно на 2 години. Ще лежи в Самораново”, съобщи на редакционната поща читателката Красимира Брингова, а от управляващата партия потвърдиха безрадостната новина за депутата от ГЕРБ в този парламент, при чиято оставка на 28 март 2018 г. Цветан Цветанов обяви, че постъпва достойно… ТАЗИ ПАРТЕНКА ЗА СЕКУНДИ ОБИКОЛИ ЦЯЛА ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ, А И НЕ САМО  и ВСЯ смут в обществените и политическите среди. Нещо повече докара едно семейство в прединфорктно състояние. Основен източник на новината е сайтът на известния с нестандартната си сексуалност журналист Борис Ангелов известен в медийните среди като Борето Гъза, и сайтът близък на благоевградският съветник разследван за най -големия АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ в БЪЛГАРИЯ –  Андон Тодоров. В манията си да окепазят партия ГЕРБ, нейният заместник председател Цветан Цветанов, всички надолу по веригата, тези хубавци в дребни незначителни сайтчета, спретнаха доказаната лъжа, че бавшия депутат Димитър Гамишев е осъден ефективно и ще лежи в затвора. „Никой не се е свързал с мен да ме пита, поне истина ли е. Семейството ми е в шок. Всички страдат, заради тази лъжа и поредният опит една печална история да бъде използвана за политическа саморазправа…“ заяви за информационна агенция www.toppresa.com самият екс депутат Димитър Гамишев. Той настоя да публикуваме и намеренията да прати в съда И ПРОКУРАТУРАТА клеветниците и да ги съди до дупка. „Допускам че утре по същия начин ще обявят и смъртта ми при положение че съм жив…“ заяви още той, ужасен от случилото се. Топ Преса се свърза и с адвокатът на ответната страна, тази която съдеше Гамишев в делото му с негово участие в ПТП, той също категорично заяви че подобна присъда, описана от сайта 19 минути и Региона на Тодоров – няма. Написаното е пълна лъжа и измислица! Последното се доказва и от направена справка в съда. От партия ГЕРБ също отричат да са давали информация на 19 минути и който и да се свързана с Димитър Гамишев – поредната лъжа!

КЪДЕ Е ИСТИНАТА? 

От напълно фалшиф имейл, известен с това че пуска партенки и лъжи, до медиите се разпратиха две изречения. В манията си да изпълнява зададените поръчки Борето Гъза, цитира този източник, готов да лъже и маже само и само да оплюе ГЕРБ. Нещо повече, по този начин Борето Гъза показа и нивото си на журналисти и качество на медия…

ПОСЛЕСЛОВ:

Тук следва логичния въпрос, има ли съвест главната редакторка на сайта Весела Сукалинска, която с лъжите си съкруши едно семейство и прати неосъждан човек в затвора? До къде ще стигнат поръчките и лъжите на така наречените „опозиционни“ медии. Как ще коментира случая Сашо Диков, защото редовен гост при него е имено аналноподатливия Борис Ангелов – Борето Гъза. Ако не беше толкова трагично щеше да е смешно. Лумпенизация в действие!

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА И ИНТЕРВЮ С ПОТЪРПЕВШИТЕ ОТ ЛЪЖИТЕ НА РЕГИОНА И 19 МИНУТИ ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ПЕТЪК САМО ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД! СЛЕДЕТЕ И РЕДОВНО информационна агенция www.toppresa.com  – СКАНДАЛЪТ ПРОДЪЛЖАВА! 

коментара

Uncategorized

Скандал! Етичната комисия на ГЕРБ нищи : Народният представител Александър Мацурев съсипва местния дребен бизнес с рекет и който не му плаща месечна вноска бива даден на НАП за проверка на физическо лице и ревизия.

Публикувано

на

Скандално отворено писмо до медиите бе разпратено днес.

В писмото се настоява за спешна проверка на новосформираната етична комисия по сигнали срещу депутата от ПП ГЕРБ в Банско Александър Мацурев.

Писмото е адресирано до премиера на България Бойко Борисов, с копия до КПКОНПИ, НАП, и Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Публикуваме писмото без намеса и ангажимент около достоверността на отправените въпроси и оставяме възможност за отношение по него на визирания депутат от ГЕРБ Ал. Мацурев! Подателят е изпратил отвореното писмо от поща, чийто адрес се пази в реакцията.

Дали Етичната комисия към ГЕРБ ще се ангажира да провери подобен сигнал и да отговори на зададените в писмото въпроси на лица е неясно. Ето какво питат в Отворено писмо подателите, търсим връзка с депутата Мацурев, очаквайте подробности.

Отворено писмо

ДО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА Р. БЪЛГАРИЯ
копие:
ДО ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА КОМИСИЯ НА ПП ГЕРБ
ДО ЕТИЧНАТА КОМИСИЯ НА ПП ГЕРБ
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
ДО КПКОНПИ
ДО НАП
ДО ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ

Уважаеми власт имащи,

моля ви да вземете отношение по няколко въпроса свързани с народния представител Александър Иванов Мацурев – ПЛЕШОГЕЙТ:

1. С какви средства Мацурев /или свързани с него лица/ е придобил следните имоти:

– Стопански двор с фабрика за пелети в гр. Добринище на стойност 150000 евро;

– Склад за строителни материали „Ваджо” на входа на гр. Банско на стойност 300000 евро;

– Кафе сладкарница „21-ви ВЕК” в гр. Добринище на стойност 50000 евро;

– Апартамент в гр. Банско на стойност 60000 евро;

2. Александър Мацурев /или свързани с него лица/ е съдружник с бивш директор на ДАНС – Благоевград в охранителна фирма, която обслужва 90% от нощните заведения в Банско. Сключват се договори след обаждане и заплахи от Мацурев.

3. Александър Мацурев, заедно с Иван Везюв извършват незаконни автомобилни превози, като трансфери от Банско до летище София, така и от град Банско до ски зоната. Пускат непрестанни доноси до ДАИ – Благоевград със списъци на автомобилите на конкурентните превозвачи.

4. Народният представител Александър Мацурев съсипва местния дребен бизнес с рекет и който не му плаща месечна вноска бива даден на НАП за проверка на физическо лице и ревизия. Списъкът с неплащащи е изготвен от Иван Везюв и е внесен в столичното управление посредством Михаил Михайлов, друг съдружник на депутата.

5. Моля да се обърне внимание и на служебните пътувания, нощувки, обучения и т. н., плащани с държавни пари.

Разследването ще продължи и ще изобличим цялата мерзост на Александър Иванов Мацурев!

Молим за съдействие и компетентните органи!, се казва в писмото.

Потърсен за коментар, Александър Мацурев коментира темата така: „Това са поредните спекулации, с които се цели оронване на престижа ми“, категоричен бе той.

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

21-г. се преби с мотор в Хаджидимово

Публикувано

на

Млад шофьор катастрофира с мотора си в Хаджидимово в петък. 21-годишният Г. Бараков има книжка от 2 години, но няма необходимата категория за мотоциклет. Въпреки това той се качил на „Кавазаки“-то си, но загубил управление и паднал на пътното платно. При падането ударил паркиран влекач „Даф 95“.

Неправоспособният моторист е с охлузвания след инцидента, извадил е късмет, че е бил с предпазна каска и не е получил по-тежки наранявания. Тестът за алкохол, които полицаи му направили, бил отрицателен. По случая е заведена преписка.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ