Свържете се с нас

Политика

Уважаеми опозиционери, губите защото нямате обществената подкрепа! Време е за оставки!

Публикувано

на

Отхвърлиха жалбите срещу ОИК-Благоевград, депозирани заради отказа да отстранят от пост кмета Атанас Камбитов.

Определението бе постановено в Административен съд, писа информационна агенция www.toppresa.com.

Според съдия Саша Алексова делото се прекратява заради липса на правен интерес от оспорването. Делото бе заведено от общинските съветници Калоян Ханджийски, Злата Ризова и Валери Смиленов, Милан Богдански и от организатора на протесните в Благоевград Николай Кутанов. Припомняме, Общинската избирателна комисия в Благоевград, отказа да снеме кметските правомощия на Камбитов по казуса с фирмата му „Старт 2015“, в която е вписан през септември-октомври 2017 година като управител. Другите медии писаха – балонът се спука! Ние обаче ще кажем – и след пукането какво?

Слави Трифонов напуска телевезията щото е обиден на медийната среда. Дончо си остави бизнеса? Кутанов се жали от „Мерцедес“ – а си че животът е труден! Ризова пише че „змията хапе когато умира“, коствено признавайки че май тя е в ролята на змията. Въпросът е друг? Ако съдът беше отсъдил в полза на „жалещите“ се, Камбитов щеше да подаде оставка. Топ Преса пита ще подадат ли оставка Дончо Тъпото и Златка Мулатка от общински съвет? Кой и как ще понесе отговорност? Ще се извинят ли Ники Кутанов, ще се извини ли Сашо Джолана и човекът на Слави – Свиленов за това че с епровалиха? Ще има ли отговорност за всички, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ОСНОВНА ПРИЧИНА ЗА ПОРЕДНИЯТ ИМ ПРОВАЛ Е ЛИПСАТА НА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА. Ризова и Дончо от година и повече организират кампания след кампания а ги подкрепиха само шайка политически трупове и изхвърлени от обществото.

Каква е истината? Пет – шест човек аразиграват цял Благоевград и някои медии прекалиха в угодията на циркаджилъците им. Време е за всекиго да се поиска сметка за делата, щото В БЪЛГАРИЯ СТАНА МОДЕРНО ДА СЕ РЕАБИЛИТИРАШ ОТ ВСИЧКИ ПРЕГРЕШЕНИЯ ЩОМ МИНЕШ В ОПОЗИЦИЯ. 

ТОП ПРЕСА ПОДЕМА КАМПАНИЯ СРЕЩУ ОПИТА НЯКОИ ОТКРОВЕН ИПРЕСТЪПНИЦИ И ЛИЧНОСТИ С НИСЪК МОРАЛ ДА МИЯТ ИМИДЖА СИ И ДА ПРИКРИВАТ ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СПРЯМО ОБЩЕСТВОТО ОБЯВЯВАЙКИ СЕ ЗА ОПОЗИЦИОННИ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ! ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!

бел ред : ПИТАМЕ ПУБЛИЧНО ЗЛАТА РИЗОВА – КАКВО И Е МНЕНИЕТО ЗА АФЕРАТА АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ СВЪРЗАНА С БИВШИЯ ГЛАВЕН АРХИТЕКТ НА БЛАГОЕВГРАД? ЗАЩО Н ЕВЗЕМА СТАНОВИЩЕ ПО СКАНДАЛА?

коментара

Политика

Скандал! Етичната комисия на ГЕРБ нищи : Народният представител Александър Мацурев съсипва местния дребен бизнес с рекет и който не му плаща месечна вноска бива даден на НАП за проверка на физическо лице и ревизия.

Публикувано

на

Скандално отворено писмо до медиите бе разпратено днес.

В писмото се настоява за спешна проверка на новосформираната етична комисия по сигнали срещу депутата от ПП ГЕРБ в Банско Александър Мацурев.

Писмото е адресирано до премиера на България Бойко Борисов, с копия до КПКОНПИ, НАП, и Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Публикуваме писмото без намеса и ангажимент около достоверността на отправените въпроси и оставяме възможност за отношение по него на визирания депутат от ГЕРБ Ал. Мацурев! Подателят е изпратил отвореното писмо от поща, чийто адрес се пази в реакцията.

Дали Етичната комисия към ГЕРБ ще се ангажира да провери подобен сигнал и да отговори на зададените в писмото въпроси на лица е неясно. Ето какво питат в Отворено писмо подателите, търсим връзка с депутата Мацурев, очаквайте подробности.

Отворено писмо

ДО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА Р. БЪЛГАРИЯ
копие:
ДО ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА КОМИСИЯ НА ПП ГЕРБ
ДО ЕТИЧНАТА КОМИСИЯ НА ПП ГЕРБ
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ
ДО КПКОНПИ
ДО НАП
ДО ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ

Уважаеми власт имащи,

моля ви да вземете отношение по няколко въпроса свързани с народния представител Александър Иванов Мацурев – ПЛЕШОГЕЙТ:

1. С какви средства Мацурев /или свързани с него лица/ е придобил следните имоти:

– Стопански двор с фабрика за пелети в гр. Добринище на стойност 150000 евро;

– Склад за строителни материали „Ваджо” на входа на гр. Банско на стойност 300000 евро;

– Кафе сладкарница „21-ви ВЕК” в гр. Добринище на стойност 50000 евро;

– Апартамент в гр. Банско на стойност 60000 евро;

2. Александър Мацурев /или свързани с него лица/ е съдружник с бивш директор на ДАНС – Благоевград в охранителна фирма, която обслужва 90% от нощните заведения в Банско. Сключват се договори след обаждане и заплахи от Мацурев.

3. Александър Мацурев, заедно с Иван Везюв извършват незаконни автомобилни превози, като трансфери от Банско до летище София, така и от град Банско до ски зоната. Пускат непрестанни доноси до ДАИ – Благоевград със списъци на автомобилите на конкурентните превозвачи.

4. Народният представител Александър Мацурев съсипва местния дребен бизнес с рекет и който не му плаща месечна вноска бива даден на НАП за проверка на физическо лице и ревизия. Списъкът с неплащащи е изготвен от Иван Везюв и е внесен в столичното управление посредством Михаил Михайлов, друг съдружник на депутата.

5. Моля да се обърне внимание и на служебните пътувания, нощувки, обучения и т. н., плащани с държавни пари.

Разследването ще продължи и ще изобличим цялата мерзост на Александър Иванов Мацурев!

Молим за съдействие и компетентните органи!, се казва в писмото.

Потърсен за коментар, Александър Мацурев коментира темата така: „Това са поредните спекулации, с които се цели оронване на престижа ми“, категоричен бе той.

коментара

Продължете с четенето

Политика

43 800 първокласници ще получат еднократна помощ от 250 лв

Публикувано

на

Родителите на 43 800 нови първокласници ще получат еднократна помощ от 250 лева, съобщи след редовното правителствено заседание социалният министър Бисер Петков. Еднократната помощ ще струва на министерството близо 11 млн. лева.

Социалният министър съобщи, че са одобрени допълнителни 125 373 950 лева, които ще бъдат за сметка на намаления трансфер от централния бюджет за Държавното обществено осигуряване. Те ще се използват за месечна подкрепа на хората с увреждания.

Министрите взеха решение също да се удължи срока на услугата личен, асистент, социален асистент и домашен помощник до края на годината. По този начин над 12000 души ще получават помощта. „Осигурява се грижа за едни от най-уязвимите групи в обществото – деца и лица с увреждания, които не попадат в обхвата “ , отбеляза Петков. Разходите за удължаване на услугата възлизат за държавата около 14 млн. лева и са в рамките на бюджета на МТСП за 2019 г.

/pirinsko.com

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ