Свържете се с нас

Скандали

Луд „Съдебен спор“ се вихри в районен съд Гоце Делчев! Работникът Хамид Шукри хем яде бой в ефир, хем сега го съдят!

Публикувано

на

Миналия март месец – 2018 година, съдия Иван Сотиров от ТВ предаването по Нова Телевезия, „Съдебен спор“ осъди председателя на ПК „Единство“ в гърменското село Дъбница да изплати неплатените заплати на семейство Хамид Шукри и Даниела Петкова, работили като магазинери в магазина на „Единство“ в село Долно Дряново. Според постановената присъда в телевизионното предаване председателят Никола Малакав трябва да изплати на магазинера си Хамид Шукри 1290 лева, а на съпругата му Даниела – 980 лева. В излъчения пред игодина материал на главния редактор Жоро Игнатов при уточняване на причината за заведеното от двамата магазинери дело срещу своя работодател от Малаков бяха отправени обвинения към семейството магазинери за извършени кражби на пари и стоки от магазина за около 15 000 лева, при която драматична разправия се стигна и до бой.

Малаков се нахвърли върху магазинера, изби му един зъб и му разби устата, за което потърпевшия съобщи, че е извадил медицинско и е сезирал Районната прокуратура в Гоце Делчев.

От своя страна Малаков съобщи, че също е сезирал правораздавателните органи за установените липси от близо 15 000 лева от магазина на кооперацията в Долно Дряново.

Без ревизионен акт Малаков започнал да удържа от заплатата на Хамид по 200 лева всеки месец, които пари съдия Сотиров отсъди да бъдат върнати на магазинера в едно с неплатените му заплати.

Междувременно стана ясно, че семейството е работило в магазина по 10-12 часа всеки ден, включително и през почивните дни. в Реалния живот обаче нещата се оказаха че стоят по друг начин. Може и да победи в съда на телевезията в реолния живот обаче до ден днешен Хамид Шукри е подъсизм. Оказа се че в районния съд на град Гоце Делчев, управителят на кооперацията Малаков е завел дело срещу него под номер 268/2018 и сега бития Шукри явно ще трябва да плаща на Малаков за допълнителин нанесен ивреди. Хем рпаботникът яде бой, остана без зъб и сега ще го съдят до дупка. Уви, предаването си направи рейтинга, направи и шоуто за зрителите а жертвите на подобни иначе скандални казуси, ще плащат до лев за участието си в него. Жалко е.

ПРИПОМНЯМЕ СЛУЧАЯ ТУК:

 

коментара

Новини

В Гоце Делчев нападнаха медицински екип

Публикувано

на

Медицински екип е нападнат в Гоце Делчев. Сигналът е подаден към 11:00 ч. от центъра на града. Информацията е, че пациентът не е психично болен. Към момента не се знае за травмите на медиците, които са в шок. Има нанесени щети на линейката.

коментара

Продължете с четенето

Новини

Съветникът Рашко Динков от ОБС Благоевград над закона!

Публикувано

на

За пореден път хванат в нарушение, ооо… извинете това не е нарушение! Той е съветникът Рашко Динков от ОБС Благоевград, той е над закона… На една от снимките се вижда и полицейски автомобил които отминава нарушителя. Често новото BMW на г-н Динков е паркирана пред Банка ДСК, Бизнес център Благоевград на бул. „Свети Свети Кирил и Методий“. Там няма паркомясто, колата просто е паркирана и се разчита на това че шефа на „Паркинги и гаражи” Васил Атанасов е разпоредил, че колите на Денков са в графа <Недосегаеми> Видимо и патрулките го отминават, така че ние можем само да ко покажем в рубриката „Нагли шофьори от Югозапада“…

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса …

   

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ