Свържете се с нас

Скандали

Луд „Съдебен спор“ се вихри в районен съд Гоце Делчев! Работникът Хамид Шукри хем яде бой в ефир, хем сега го съдят!

Публикувано

на

Миналия март месец – 2018 година, съдия Иван Сотиров от ТВ предаването по Нова Телевезия, „Съдебен спор“ осъди председателя на ПК „Единство“ в гърменското село Дъбница да изплати неплатените заплати на семейство Хамид Шукри и Даниела Петкова, работили като магазинери в магазина на „Единство“ в село Долно Дряново. Според постановената присъда в телевизионното предаване председателят Никола Малакав трябва да изплати на магазинера си Хамид Шукри 1290 лева, а на съпругата му Даниела – 980 лева. В излъчения пред игодина материал на главния редактор Жоро Игнатов при уточняване на причината за заведеното от двамата магазинери дело срещу своя работодател от Малаков бяха отправени обвинения към семейството магазинери за извършени кражби на пари и стоки от магазина за около 15 000 лева, при която драматична разправия се стигна и до бой.

Малаков се нахвърли върху магазинера, изби му един зъб и му разби устата, за което потърпевшия съобщи, че е извадил медицинско и е сезирал Районната прокуратура в Гоце Делчев.

От своя страна Малаков съобщи, че също е сезирал правораздавателните органи за установените липси от близо 15 000 лева от магазина на кооперацията в Долно Дряново.

Без ревизионен акт Малаков започнал да удържа от заплатата на Хамид по 200 лева всеки месец, които пари съдия Сотиров отсъди да бъдат върнати на магазинера в едно с неплатените му заплати.

Междувременно стана ясно, че семейството е работило в магазина по 10-12 часа всеки ден, включително и през почивните дни. в Реалния живот обаче нещата се оказаха че стоят по друг начин. Може и да победи в съда на телевезията в реолния живот обаче до ден днешен Хамид Шукри е подъсизм. Оказа се че в районния съд на град Гоце Делчев, управителят на кооперацията Малаков е завел дело срещу него под номер 268/2018 и сега бития Шукри явно ще трябва да плаща на Малаков за допълнителин нанесен ивреди. Хем рпаботникът яде бой, остана без зъб и сега ще го съдят до дупка. Уви, предаването си направи рейтинга, направи и шоуто за зрителите а жертвите на подобни иначе скандални казуси, ще плащат до лев за участието си в него. Жалко е.

ПРИПОМНЯМЕ СЛУЧАЯ ТУК:

 

коментара

Uncategorized

Читателите алармират! Ценови безумия в Лидл – Гоце Делчев!

Публикувано

на

Колко е прекрасно, когато шеф Манчев и Таньо Шишков ни зарибяват, от високоплатено място, колко е хулаво да пазаруваш от Лидл. Самата компания не спира да ни агитира, за своята коректност, точност и актуалност в цените… Дали е така обаче? Ако говорим за предстовителството за веригата хипермаркети в град Гоце Делчев, обаче нещата не са видимо такива. От управителска немърливост или съвсем умишлено, промоционално обявените цени във веригата магазини е по голяма от обикновената, стационарната… Читатели на Топ Преса и на нашата група ТАРИКАТ ПАРАД – Гоце Делчев, алармираха нас и через нас и голямата общественост, че при ценообразуването управителите в магазина били крайно некоректни. Убедете се сами, уважаеми читатели, промоционалната цена на зърнесто прясто сирене в Лидл – Гоце Делчев е обявена на 2.29 при реална цена от 2.19. Вижда се че и при много продукти е така. Идеята на тарикатите е проста, като видите етикет в червено веднага да си помислите, че продуктът е в промоция, без да проверите, реалната цена… разчита се ва вашето доверие и това че бързате. Грабвате щото е на промоция а всъщност го купувате на по голяма от реалната цена. Когато поискате сметка от управителите на Лидл, ви се отговаря- „продуктът е в Акция“, което не означавало задължително ниска цена, а просто хитов продукт търсен от хората и червения етикет ги насочва към него, но текстът на промоционалната табела е категоричен „Внимание ниска цена!“. Кой кого лъже, уважаеми потребители преценете вие! Ние отбелазваме видяното от наши читатели и чакаме отговори отЛидл-ГоцеДелчев.

коментара

Продължете с четенето

Новини

В двора на ЦДГ „Снежанка“, гр. Гоце Делчев пясъчници пълни с кучешки фекалии… ЕТО ЗАЩО!

Публикувано

на

„Кадрите са от 07.07.2019 г, около 20:00 в двора на ЦДГ „Снежанка“, гр. Гоце Делчев. Дворното пространство, в което през деня играят децата на детската градина, вечер е място, на което жени на средна възраст си разкарват кучетата. Любимите пясъчници на децата, пълни с кучешки фекалии. На видно място пред главния вход на детската градина е поставена табела, на която е обозначено, че е забранено разхождането на домашни любимци и нарушителите ще бъдат наказани с парична глоба. Детската градина разполага и с видео наблюдение, но очевидно нищо не може да спре нарушителите. А по-лошото е, че тези гледки са обичайни всяка година, предимно през летния сезон“…

Сигнализират  читатели на Топ Преса…

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ