Хороскоп за 7 май

ОВЕН
Във вторник ви съпътстват късмет и добри възможности. Предстоят ви успешно пътуване, промяна на обстоятелствата в дома към добро, обществени контакти, от които може да очаквате добри перспективи. Не се занимавайте днес с финанси, ако плановете ви в тази сфера не се осъществят, не настоявайте, а ги отложете.

ТЕЛЕЦ
Чувствате се малко объркани и с разклатено здраве днес, но това е преходно. Възможно е да получите покана за нова професионална изява или много важно съобщение. С друго в служебен аспект няма да се похвалите, непрекъснато ще се сблъсквате с дребни пречки и провокации, които затрудняват работата ви.

БЛИЗНАЦИ
Делата, свързани с пътуване днес, ще бъдат особено успешни за Близнаците. Много късмет ви съпътства днес по въпроси, свързани с пари, за разрешаването на някои трудности ще е достатъчно само присъствието ви. Някои ги очакват служебни промени, те започват още днес и продължават през следващите дни. Затруднения ще имате в контактите си с най-близките.

РАК
Позитивен е вторник за Раците, при мнозина е в ход трансформация, а това означава да извършите някои промени в областта на личния и обществен живот. Деловата ви активност сега не е на високо ниво и неочаквано тържество в службата може лесно да ви демобилизира напълно. Не пътувайте днес, ще се сблъскате с много трудности и намеренията ви ще се провалят.

ЛЪВ
Днес се радвате на късмет, но множество дребни пречки няма да ви позволят да действате в присъщия ви стил. Това засяга професионалните ангажименти, някои финансови и др. Това няма да е фатално и с повече категоричност ще ги преодолеете. От особена важност за родените от Лъв са срещите с влиятелни хора, те ще бъдат истински трамплин за бъдеща делова реализация.

ДЕВА
Животът ви стремглаво е поел към промени, още днес ще ви изненадат множество новости. Няма да ви попречат по пътя на положителното развитие и дребните пречки в делата ви. В най-лошия случай някои неща ще се отложат с ден-два, но непременно ще постигнете добри резултати. Не прибързвайте, действайте спокойно и методично и бъдете убедени в успеха си.

ВЕЗНИ
Кой знае защо днес затормозявате сами себе си и ограничавате възможностите си. Професионалният ви вторник е добър, за повечето успокоение ще донесат приятели и при контакти и срещи с влиятелни хора, които са готови да ви помогнат. Това ще засили самочувствието ви, защото най-вероятно става въпрос за положителни финансови промени. С парите обаче трябва да внимавате.

СКОРПИОН
Във вторник при вас има и положителни, и отрицателни явления, всеки от знака трябва да открие баланса. Професионалният ден е превъзходен, това се отнася и за пътуване, свързано с бизнес или контакти с търговска цел. В съдружния бизнес бъдете по-внимателни към партньорите си, възможно е, без да усетите, да ги нараните.

СТРЕЛЕЦ
Самозатваряте се, а това ви дезорганизира и ви кара да пренебрегвате важни задължения. Отърсете съзнанието си от негативни мисли. Преминавате през период на промени и точно това сега нарушава баланса ви. Иначе имате прекрасни възможности да засилите бизнеса си, да активирате делата си чрез намесата на администрации или да извършите делови пътувания, които със сигурност ще ви донесат придобивки.

КОЗИРОГ
Мнозина от този знак днес ще се занимават с недвижими имущества или наследство. Ще имате някои пречки, които могат да ви лишат от малки материални части, но ако става въпрос за съдебен процес в тази връзка – ще го спечелите. В бизнеса днес съществува разбирателство, а от него ще дойдат и успехите. Това се отнася и за служебната ви дейност, ако не се държите рязко с околните и намалите тона. При някои настъпва истинска промяна в службата.

ВОДОЛЕЙ
Ще имате известни трудности през деня и ако не надмогнете себе си, едва ли ще осъществите шанса, който ви съпътства. Очаква ви един прекрасен професионален ден, в който ще започнат промени, които за вас са положителни и ще ви донесат облаги. Това може да се каже и за личния ви живот и интимните връзки. В любовно отношение при повечето от знака промените са ярки и изразителни. Не се поддавайте на провокации и щадете нервите си.

РИБИ
Доста Риби са безкомпромисни с околните днес, а това може да издигне пред вас стена, която по-късно ще се наложи да преодолявате, ще загубите доверие. Имате навик да разчитате на интуицията си, но днес тя никак не ви е в услуга. Някои много прибързват в действията си, което отново води до грешка. Други ще предприемат пътуване, което е с крайно неприятни последици. Разчитайте на помощ от приятели!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене