Свържете се с нас

БЕЗУМИЦИ

Скандално! Опасна стара къща на улица „Пирин“ в Гоце Делчев! Искат се спешни мерки!

Публикувано

на

Жители на улица „Пирин“ в град Гоце Делчев, сигнализираха дежурния екип на информационна агенция www.toppresa.com, за опасна стара изоставена къща на улицата им. Освен че е свърталище на всякакви гадини, влечуги и опасни насекоми, къщата ден след ден започва да се руши и да прави все по притеснително преминаването през новия тротоар пред нея. Жителите на улица „Пирин“, категорично настояват да се вземат спешни мерки по обезопасяването на въпросния имот, докато не е станало късно и някой да пострада. Вижда се на изпратения снимков материял от нашитге читатели, керемидите на къщата една по една падат на улицата, би било ужасно ако някоя падне върху главата на възрастен или дете. Керпичът от който е построена къщата също е в окаяно състояние и повечето познавачи, са категорични че не е изключено и някоя стена да се събори на улицата. къщата е собственост на неврокопска фамилия, която са доста наследници и явно не могат да се разберат на кого да е имота. Преди време имало дори кандидат куповач, който бил готов да даде добри пари за имота, но собствениците му искали колосална сума и той се отказал. Сега имотът е изоставен и е време да бъде обезопасен. Топ Преса настоява всички компетентни институции да вземат отношение по казуса. Случаят наистина е притеснителен и по лошото, че подобни изоставени опасни къщи не са единичен изолиран случай. Нуждо е да се вземат мерки, законът предвижда санкции за подобни недобросъвестни стопани. Нужно е само всички членове на въпросния закон да бъдат приложени.

коментара

БЕЗУМИЦИ

СЕНЗАЦИЯ НА СЕДМИЦАТА! В Дъбница гол мъж протестира! Съборили му бараката! Снимки +18

Публикувано

на

Гол мъж собственик на стара барака, която беше опожарена преди около месец, протестира гол на главния път минаващ през гърменското село Дъбница. Снимките ни бяха предоставени от преки свидетели, които останали шокирани от поведението на човека вчера. Причината за голия протест, е фактът, че голият имал крайпътна барака, която ползвал за търговска цел, но преди около месец, въпросният „търлговски обект“ пламнал при пожар. Въпреки инцидента човекът решил да възтанови паянтавата постройкаи да си продължи бизнеса,  но от общината и другите институции като РДНСК не му дали. Заради това че му спъват търговията и работата, жителят на гърменското село Дъбница се съблякал гол и заявил че така гол ще протестира докато не му разрешат отново да си вдигне дървената барака. Прилагайки закона, общината и РДНСК го обричали на бедност и глад, за това собственикът на бараката, тръгнал гол за да им покаже, до къде са го докарали.

коментара

Продължете с четенето

БЕЗУМИЦИ

Мръсен дъжд се изсипа над Гоце Делчев!

Публикувано

на

Кален дъжд. Мръсен дъж. Плиснал в миг и отшумял…как светът в Гоце Делчев, изведнъж стана по мърлив и в кал. Така можем да перефразираме известната песен на Силивя Кацарова, ако ни позволите лека иронична вметка, късния следобед по повод калния дъжд изсипал се днес над Гоце Делчев. Наши читатели не обърнаха внимчание на този неприятен факт. Изпратиха ни снимки. Дъждат дне паднал в невпокопско е доста мръсен и кален. Нямаме информация, дали това е притеснително, но сме длъжни да отразим този факт.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ