Свържете се с нас

ГЕРБ

Мария Габриел и Асим Адемов присъстваха на празника на с. Пиперков чифлик

Публикувано

на

Водачът на листата на ГЕРБ за предстоящите избори за Европейски парламент Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Асим Адемов присъстваха на празника на село Пиперков чифлик, община Кюстендил.

Мария Габриел и Асим Адемов поздравиха жителите и гостите с традиционния за селото събор, който местните отбелязват повече от 30 години на Томина неделя. Да бъдат здрави и да запазят тази хубава традиция и занапред пожела Мария Габриел на присъстващите. „Всеки празник е хубав, когато е споделен и аз се радвам, че с нашия еврокомисар Мария Габриел имаме удоволствието да бъдем тук с вас“, каза Асим Адемов.

Водачът на листата на ГЕРБ Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Асим Адемов  бяха придружени от областния координатор на политическата сила в Кюстендил Виктор Янев, общинския координатор Михаела Крумова, кмета на селото Стефан Котев и Общинското ръководство на ГЕРБ – Кюстендил.

коментара

ГЕРБ

Честит Рожден Ден, г-н Мацурев!

Публикувано

на

Уважаеми господин Мацурев, Приемете сърдечните  поздравления от целият екип на вестник Топ Преса по случай Вашия рожден ден с пожелания за здраве и успех във високоотговорната Ви дейност на политик и държавник!

Честит Рожден Ден!

 

 

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

Бойко Борисов: Държавата никога не е била в по-добро състояние

Публикувано

на

Нямаме нито една област, в която държавата да е в по-добро състояниеотсега. БВП нараства, външният дълг намалява, увеличава се износът,непрекъснато се строят заводи, пътища, както и се повишават доходите.Ние можем да гарантираме на Европа инфраструктура, доходи и най-вечеопазване на външната граница. Много усилия влагаме и се справяме добре,неслучайно в Европа ни дават за пример. Кандидатите, избрани от тазилиста, ще бъдат дисциплинирани, обединени и ще изпълняват общите решенияна ЕНП. Всички ще подкрепят Манфред Вебер за председател на ЕК. Товазаяви председателят на ГЕРБ и министър-председател на България БойкоБорисов пред над 14 000 души по време на централното предизборно събитиена ГЕРБ, което се проведе в столичната зала „Арена Армеец“. Специално занационалния форум на ГЕРБ в София пристигна водещият кандидат на ЕНП запредседател на ЕК.

„Много добри неща правим, но това веднага се приема за даденост.Навремето не е имало нито паркове, нито фонтани, нито метро, а сегавсичко това е направено. Все още обаче има недоволни и затова всеки дентрябва да се доказваме. Имаме още много енергия да си изкараме мандата иместните избори“, коментира председателят на ГЕРБ. Той благодари навсички партии, подкрепили листата на ГЕРБ и допълни, че именно те саистинските десни, а останалите са помагачи на БСП. Бойко Борисовпредупреди, че идния четвъртък или петък очаква нова манипулация отполитическите опоненти на ГЕРБ в стил „Костинброд“ – пълна лъжа. В тазивръзка председателят на ГЕРБ призова структурите да бъдат максималноконцентрирани. „Удариха ни лошо. Направихме си промените, извлякохме сипоуките, но партията се вдигна, върна се духът на ГЕРБ. Това БСП гиплаши“, отбеляза той и допълни, че на предизборния дебат между ГЕРБ и БСП ясно се е проличало колко голяма е резликата между водачите на дветепартии. „Една злобна, гневна, другата – умна, компетентна информирана“,уточни Борисов.

„Кохезионната политика е единственият шанс за развитие на ЗападнитеБалкани и държавите от Източна Европа. Точно тя трябва да ни еприоритет. Важно е, защото освен автомагистралите „Струма“, „Тракия“,„Марица“ и „Люлин“, сме обещали на българите и „Хемус“, както и пътят отВраца към Монтана. За Шенген няма да напомням – не че ни е важно, но еобидно, защото ние се справяме много по-добре от други държави“, казаоще министър-председателят.Бойко Борисов бе категоричен, че не е работа на нито една от властите идържавните институции да се бърка в работата на съдебната система. „Имаясно разписани правила – съдиите си избират съдиите, прокурорите –прокурорите, затова е ВСС. Законовите промени стават в парламента и несе меси нито кметът на София, нито премиерът, нито президентът“, обяснипремиерът. „Министър-председателят Борисов вече 10 години гради имиджа на България,на която Европа има доверие.

Ние пазим външната ни граница на Съюзакакто никой друг. На тези избори отново вярвам, че всеки ще даденай-доброто от себе си, за да покажем, че с премиера Бойко Борисов и ГЕРБ България следва непоколебимо европейския си път на развитие. Да, несме идеални, работим, грешим, но и бързо поправяме грешките си. Грижимсе за всяко населено място. Ще покажем, че с труд, реалистичниангажименти и конкретни идеи ще продължим да работим за по-добър жизненстандарт и развити региони, за Европа, която закриля и два перспективи“,посочи водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел. Тя се обърна икъм кандидата за председател на ЕК Манфред Вебер с думите: „Скъпи, Манфред, познаваш силата на премира Борисов и делегацията на ГЕРБ в ЕП.Годините ни съвместна работа са показали, че можеш да разчиташ насплотен, силен, знаещ и можещ отбор. Всеки един е доказал сепрофесионалист и българин, работил и имащ още много да даде на Европа иБългария“.„Кaто председател на ЕК първото нещо, за което ще работя – България дастане пълноправен член на Шенгенското пространство. Следващите страницина Европа ще бъдат инвестиции за подобряване на инфраструктурата навсяка точка, на дигитализацията. Благодаря на Мария Габриел водиевропейската политика към развитие на технологиите и участие намладежите“, посочи водещият кандидат на ЕНП за председател на следващатаЕвропейска комисия Манфред Вебер.

„Аз имам записана една моя мечта,Европа да стане континент, където никой да не напуска държавата си и датърси препитание другаде. Издигаме лозунга за Европа на равнопоставенисвои граждани. Европа на равенството“, отбеляза Вебер. По думите му презпоследните 5 години гласът на България се чуваше ясно в ЕП от ЕмилРадев, Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Мария Габриел, Ева Майдел ивсички, които бяха в делегацията на ГЕРБ. „Благодарение на тези хораБългария я уважават в ЕП. Бойко Борисов води България уверено в Европаза повече сигурност и благоденствие“, каза Вебер в заключение.„Само когато сме заедно – можем да постигнем всички успехи. Държавата ев отлично състояние и в основата на всичко това стои правителствотоначело с премиера Борисов, което успява непрекъснато да генерирадопълнителен финансов ресурс, който да разпределя на нуждаещите сесектори или региони.

Благодаря на СДС и останалите партии, с коитоподписахме споразумения за политическо партьорство – за това, че няма дадопуснем разпиляване на десните гласове в България на вота. Уверен съм,че европейското развитие на България ще продължи, като за целта е нужногражданите да гласуват за ГЕРБ с номер 12 в бюлетината на 26 май“,обърна се към хилядите в залата зам.-председателят на ГЕРБ и председателна Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов.„Искам Европа да бъде по-дръзка, да се мери във всичко с нашите глобалниприятели. Недейте да слушате тези, които ни обясняват, че Европа естара, и е загубила хъс. Докато Европа има дръзка цел, докато Европа серазвива, тя е млада. Имаше времена не много отдавна, когато в Българияимаше разруха, когато не се създаваше нищо ново, а изграденото серазграбваше. Сега е време да се гради и надгражда България. Доверието етази тънка нишка, която свързва гражданина и държавата, ако тя се скъса,не сме държавници, а самозванци.

Днес трябва да бъдем по-добри,отколкото сме били вчера“, каза вицепремиерът Томислав Дончев.„Само за 5 години БВП е нараснал с 40 на 100. Положителна тенденция сенаблюдава, спрямо предходното четвъртмесечие. Предвидихме увеличение наминималната работна заплата на 650 лв. и стриктно работим за това.Предложихме мерки за връщане на деца в училище, само за две годинивърнахме 42 хил. деца. До края на 2021 ще се работи само на последните 82 км. от Велико Търново до Търговище“, изтъкна финансовият министърВладислав Горанов. Според него използването на лъжата в политиката не епомогнало на никого. „Това е престъпление срещу поколенията. Алтернативаима, но тя не е по-добра от ГЕРБ“, допълни Горанов.Ние заставаме пред хората на фона на свършената работа. На нашия фон имаи грешки и пропуски. Всеки, който работи може да го разбере. Това савсекидневни усилия, от които не се става герой, просто си вършимработата. Подложени сме на агресивни атаки от нашите опоненти, защото немогат да признаят, че е направено.

Голяма група депутати от ГЕРБ и СДСозначава силна защита на българските проекти. Решения, които променятживота ни“, заяви на свой ред кметът на София и зам.-председател на ГЕРБЙорданка Фандъкова.Кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов коментира,че ПП ГЕРБ е длъжна да спечели изборите не защото досега партията нямазагуба на вот, а защото тези избори са изключително важни и не бива дабъдат загубени заради бъдещето на Европа, заради България, зарадибългарските региони. “Без европейската солидарност и подкрепа ние нямашекак да решим натрупаните дългогодишни проблеми, свързани синфраструктурата“, каза още Николов.„Изправени сме пред избори, които ще спечелим, защото имаме прекрасналиста, с еврокомисар, петима евродепутати, които показаха на Европа какда работи. Благодаря на г-н Борисов, че благодарение на него сеобединиха двете политически сили ГЕРБ и СДС“, отбеляза председателят наСДС Румен Христов.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ