Свържете се с нас

Uncategorized

Ангел Джамбазки: Зеленият паразит от ЕП да дойде в „Меден рудник” и тогава да говори за циганите, те трябва да имат отговорности

Публикувано

на

Циганите трябва да се научат, че освен права имат и задължения. Трябва да се научат, че водата струва, токът струва, общественият ред трябва да се спазва и когато правят безобразия, трябва да понесат своите отговорности за това, няма да ги търпим.

Това заяви при посещението си в Бургас кандидатът на евродепутат от ВМРО – БНД Ангел Джамбазки.

Идеята да се ограничат средствата за НПО, които касаят интеграция на циганите, не е екзотична, а напълно реалистична и даже малко закъсняла, но трябва да се направи. Защо? Защото тези средства, които се отделят за така наречената интеграция, между другото пълен провал, те не отиват за това циганите да се вписват в обществото ни. Те отиват да издържат няколко служебни циганина, които наричат себе си роми, това работят, и да се показват по телевизора и да съдят българската държава, и да ни пречат да извършим истинското вписване. Интеграцията е напълно провален ефект, куха дума, няма такова нещо. Много пъти с общинския съветник в Бургас Георги Дракалиев сме обсъждали циганската махала по пътя за „Меден рудник” и това, което се случва в нея. Затова подкрепихме Вашия кмет, който взе мъдрото решение да им спре водата, като не си плащат, заяви Джамбазки.

Припомняме, че заради спирането на водата върху общината имаше натиск от евродепутат от партията на „Зелените”.

Зная, че имаше натиск. Аз оказах подкрепа на кмета и направих изказване в Европарламента, защото този, извинете ме за грубия израз, клоун от партията на „Зелените”, не е взел един циганин в дома си, за да ни покаже как се вписва. Ако иска, аз не възразявам. Ще съберем средства и ще изпратим доброволно всички обитатели на махалата у тях или в Европарламента. Там има течаща вода, вътрешни тоалетни. Нека поживеят там, да се омесят културно и тогава да ни дават акъл, защото такива лигльовци като тези, които наричам хайверени правозащитници… Много е лесно в Брюксел, където всичко ти е осигурено, имаш два апартамента, имаш място и пари за сътрудници, от там да си правозащитник. Нека да им плати той водата една година и тогава да ни дава съвети. Когато тези хора нападнаха кмета, ние го защитихме. Не сме от една политическа сила, в момента сме конкуренти, но това няма значение. Когато кметът Ви взима правилни решения, винаги ще разчита на нашата подкрепа. Този кмет е успешен. Циганите трябва да се научат, че освен права имат и задължения, заяви  Джамбазки.

Той допълни, че ще продължи да следва линията си срещу всички кухи и паразитни неправителствени организации.

Те защитават фалшиви права, а общността, която се ползва от техните услуги, защитава паразити. И какво става? Българската държава губи време. Хората в махалата продължават да не се вписват и да нападат полицаите. Но тогава този зеленият паразит няма да се намеси. Затова ние казваме – там, в ЕП, политически бой по тях, ограничаване на средствата и недопускане на такива организации в България. Тези организации трябва да работят в гетата, защото от Брюксел е едно, а от „Меден рудник” друго, категоричен бе Джамбазки.

На въпрос дали скандалите с апартаментите на властта няма да отвратят хората да гласуват Джамбазки отговори, че този скандал има и положителна страна.

Да, скандалите са отвратителни и демотивират, но същевременно са полезни. Трябва да се научат всички, които са на изборна позиция, на каквато съм и аз, че не може да решаваш своите битови и лични въпроси, докато си на нея. Не може ти да си избран, да си представител на всички тези хора, и да си решаваш по такъв безобразно нагъл начин жилищните въпроси. Ако имаш апартаментохолизъм, трябва да го лекуваш, а не да го засилваш. И безобразно се вижда как европейски средства са били отклонявани за къщи. Това е безобразно и позорно и трябва да бъде разровено докрай. Всеки един, който си е позволил подобно нещо, трябва да понесе и административна, и наказателна, и политическа отговорност. А тя е ясна. Аз не вярвам, че някой от тези, които бяха осветени, вече може да разчита на подкрепа от хората и собствените си партии. Не може да влезеш в политика и да демонстрираш богатство. Влизаш с една декларация и излизаш, ако не със същата, с подобна. После като излезеш, можеш да се занимаваш с предприемачество и никой няма да те пита, но не и докато си служител на гражданите. Това отвращава и демотивира гражданите и затова всички тези разкрития трябва да продължат до ниво селски кмет и ще бъде пречистване. Ще породи нови движения. Не зная защо започна това, но резултатът ще бъде добър накрая, каза Джамбазки.

коментара

Uncategorized

ПИРИН ТЕКС ПРОДАКШЪН – открива нови работни места

Публикувано

на

ПИРИН ТЕКС ПРОДАКШЪН – открива нови работни места

Ако желаете да останете да работите в родния край,
Ако търсите сигурна и стабилна заетост в международно призната фирма,
Ако имате интерес за работа в производствена среда,

ПИРИН ТЕКС ПРОДАКШЪН – най-големият работодател в региона и доказан лидер в производството на облекло
Открива 150 нови работни места за следните позиции:
– Оператор на настилаща машина
– Помощник в кроялно отделение;
– Оператор на кроялен робот;
– Оператор на шевна машина;
– Оператор на оверлок;
– Гладач в производствения процес;
– Оператор на гладачна преса;
– Контрольор на качеството;

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?
Месечно възнаграждение от минимум 720 лв до максимум 1 480 лв бруто, в зависимост от сложността на извършваната операция и от личната производителност.
В допълнение фирмата предлага:
– Безплатен транспорт до и от работното място;
– Плащане на осигуровки върху цялата заплата;
– Висок стандарт на условия на труд;
– Възможност за дългогодишна заетост и придобиване на широка квалификация по технология на облекло;

ПИРИН ТЕКС ПРОДАКШЪН – Вашият надежден избор за работа в регион Гоце Делчев!

За допълнителна информация: тел. 0751 98319 или 0751 98402

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

24 часа без алкохол в община Хаджидимово в изборният ден 26-ти Май

Публикувано

на

Кмета на община Хаджидимово , Людмил Терзиев с нарочна заповед  забрани  продажбата на алкохолни напитки в заведенията за обществено хранене  и употребата на алкохол на обществени места от 00,00 часа на 26.05. до 24,00часа на същият ден  който е обявен провеждане на  изборите за членове на Европейския парламент от Република България.

Освен  това заповедта на кмета Людмил Терзиев гласи , че в изборния ден са забранени всякакви масови прояви ,създаващи  предпоставка за нарушаване на общественият ред . Денят на забраните е 26.05 2019 год.  и са на основание чл.44, ал.2 отЗМСМ.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ