Хороскоп за 5 май

ОВЕН
В неделя Овните ще се чувстват безсилни да се справят с проблемите си. Вероятно те засягат деловия и обществения ви живот, а характеристиктаа за деня не предлага добра реализация. Налага се да се съобразявате със ситуацията и да се примирите с една разумна пасивност.

ТЕЛЕЦ
Денят е с отрицателна изява за Телците. Отпуснете се и не натоварвайте мисълта си с варианти за най-благоприятно разрешаване на проблемите. Денят е кризисен и го приемете като нещо, което отминава. В домашна обстановка не се чувствате добре, но не споделяйте проблемите си.

БЛИЗНАЦИ
В неделя Близнаците реагират на “удара” с нервната си система. Това е типично за вас и едва ли ще учудите някого със стоицизма си в това отношение. Внимавайте, прекомерното нервно-психическо натоварване днес може да парира действията ви до стресово състояние. Мобилизирайте се.

РАК
В неделя за Раците ще бъде непоносима домашната обстановка. Неприятностите са сериозни и още по-зле ще ви се отрази липсата на контакти с приятели. Денят не е престижен за професионално израстване, но все пак службата е мястото, където ще се чувствате добре днес. Пазете се от грешки.

ЛЪВ
Лъвовете са с добро самочувствие и с настроение в неделя. Но спънките и неприятностите няма да ви отминат, тъй че ще се наложи да се съобразите с обстоятелствата. Не пристъпвайте към разрешаване на служебни проблеми, рискувате да станете за смях в очите на околни-те.

ДЕВА
Финансово-материалните ви проблеми са номер едно в “списъка” с неприятностите за неделя. Чувствате се като във вакуум и няма да обърнете внимание на предложената ви помощ от страна на приятел. Бъдете внимателни на работното място и не се забърквайте в “неравен” спор.

ВЕЗНИ
Психически неуравновесени са Везните в неделя, поради семейни неприятности. Вие доста мистифицирате и преувеличавате негативното влияние върху себе си. Денят ви облагодетелства в някои сфери на бита. Деловият живот, бизнесреализацията и любовните взаимоотношения са под въпрос.

СКОРПИОН
Неделя е характерна с промяната на личностен план при вас. Става въпрос за духовно израстване. Денят е труден в службата и контактите. Бизнесреализация също не бихте могли да осъществите, поради “задкулисното” поведение от страна на съдружници. При семейните има предпоставки за словесна борба.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците са оптимистично настроени днес и антагонизмът в настроението им и реалната обстановка може да бъде причинява за психически дискомфорт. Обърнете по-голямо внимание на здравето си, отколкото на служебните неприятности. Бизнесът и контактите са затормозени.

КОЗИРОГ
Има вероятност да загубите реална представа за възможностите си през деня. Благоприятната даденост за деня е свързана с вашия бизнес и цели промяна в парнирането. Възможно е да се запознаете днес с мъж, с когото предстои да създадете съдружен бизнес. Не се претоварвай-те.

ВОДОЛЕЙ
Неделя настъпва с предупреждения за един труден и тежък ден. Днес сте в подчинителна позиция и това е задължително за вас да го спазвате днес. Неделя не хвърля светлина и върху домашните ви проблеми, тъй че колкото и да се чувствате неконтактни, потърсете компанията на приятели.

РИБИ
За вас е характерна промяната днес, която идва посредством запознанство. Професионалният ден е успешен и носи удовлетворение. Днес интуицията ви изневерява по отношение на правилната преценка на хората, с които общувате. Не споделяйте и не разчитайте на приятели и колеги.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене