Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 5 май

Публикувано

на

ОВЕН
В неделя Овните ще се чувстват безсилни да се справят с проблемите си. Вероятно те засягат деловия и обществения ви живот, а характеристиктаа за деня не предлага добра реализация. Налага се да се съобразявате със ситуацията и да се примирите с една разумна пасивност.

ТЕЛЕЦ
Денят е с отрицателна изява за Телците. Отпуснете се и не натоварвайте мисълта си с варианти за най-благоприятно разрешаване на проблемите. Денят е кризисен и го приемете като нещо, което отминава. В домашна обстановка не се чувствате добре, но не споделяйте проблемите си.

БЛИЗНАЦИ
В неделя Близнаците реагират на “удара” с нервната си система. Това е типично за вас и едва ли ще учудите някого със стоицизма си в това отношение. Внимавайте, прекомерното нервно-психическо натоварване днес може да парира действията ви до стресово състояние. Мобилизирайте се.

РАК
В неделя за Раците ще бъде непоносима домашната обстановка. Неприятностите са сериозни и още по-зле ще ви се отрази липсата на контакти с приятели. Денят не е престижен за професионално израстване, но все пак службата е мястото, където ще се чувствате добре днес. Пазете се от грешки.

ЛЪВ
Лъвовете са с добро самочувствие и с настроение в неделя. Но спънките и неприятностите няма да ви отминат, тъй че ще се наложи да се съобразите с обстоятелствата. Не пристъпвайте към разрешаване на служебни проблеми, рискувате да станете за смях в очите на околни-те.

ДЕВА
Финансово-материалните ви проблеми са номер едно в “списъка” с неприятностите за неделя. Чувствате се като във вакуум и няма да обърнете внимание на предложената ви помощ от страна на приятел. Бъдете внимателни на работното място и не се забърквайте в “неравен” спор.

ВЕЗНИ
Психически неуравновесени са Везните в неделя, поради семейни неприятности. Вие доста мистифицирате и преувеличавате негативното влияние върху себе си. Денят ви облагодетелства в някои сфери на бита. Деловият живот, бизнесреализацията и любовните взаимоотношения са под въпрос.

СКОРПИОН
Неделя е характерна с промяната на личностен план при вас. Става въпрос за духовно израстване. Денят е труден в службата и контактите. Бизнесреализация също не бихте могли да осъществите, поради “задкулисното” поведение от страна на съдружници. При семейните има предпоставки за словесна борба.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците са оптимистично настроени днес и антагонизмът в настроението им и реалната обстановка може да бъде причинява за психически дискомфорт. Обърнете по-голямо внимание на здравето си, отколкото на служебните неприятности. Бизнесът и контактите са затормозени.

КОЗИРОГ
Има вероятност да загубите реална представа за възможностите си през деня. Благоприятната даденост за деня е свързана с вашия бизнес и цели промяна в парнирането. Възможно е да се запознаете днес с мъж, с когото предстои да създадете съдружен бизнес. Не се претоварвай-те.

ВОДОЛЕЙ
Неделя настъпва с предупреждения за един труден и тежък ден. Днес сте в подчинителна позиция и това е задължително за вас да го спазвате днес. Неделя не хвърля светлина и върху домашните ви проблеми, тъй че колкото и да се чувствате неконтактни, потърсете компанията на приятели.

РИБИ
За вас е характерна промяната днес, която идва посредством запознанство. Професионалният ден е успешен и носи удовлетворение. Днес интуицията ви изневерява по отношение на правилната преценка на хората, с които общувате. Не споделяйте и не разчитайте на приятели и колеги.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 19 май

Публикувано

на

ОВЕН

Днес ще Ви е по-важно количеството в общуването, отколкото качеството. Какво пък в един момент количествените натрупвания водят до качествени изменения. И все пак не прекалявайте, говоренето отнема твърде много енергия, която може да вложите в толкова полезни неща.

ТЕЛЕЦ

Радост, щастие и блясък или просто една спокойна майска неделя. Вие не обичате толкова шума около себе си, колкото спокойното и уютно усещане. Тази неделя ще Ви го донесе, насладете му се, дайте си радост.

БЛИЗНАЦИ

Щом имате куража да започнете нещо, значи имате и куража да успеете. Просто тръгнете, вдъхновете другите, овладейте силата. Не търсете други предизвикателства преди да сте се справили с днешното.

РАК

Ще търсите уединение и неща, които да Ви вдъхновяват. Грубото отношение ще Ви наранява силно и ще разбалансира емоциите Ви. Опитайте да не се въвличате в групови мероприятия и отделете време за водни процедури. Дори един душ ще Ви помогне да изчистите наслоените отрицателни емоции.

ЛЪВ

Нестандартните ситуации и странните хора ще провокират интересни идеи у Вас. Способни сте да задействате големи групи от хора само със силата на собствената си увереност в крайния резултат.

ДЕВА

Любопитството и удоволствието ще са главните мотиватори на действията Ви, което само по себе си е доста практично. Най-важното е да се отърсите от страховете си, да опитомите тревожността и да дадете път на смелото си сърце.

ВЕЗНИ

Може да разчитате на добрия късмет. Независимо, че няма да сте в работно настроение, ще успеете да свършите доста неща. Голяма работа сте, когато имате мотив за действие и най-вече, когато правите нещата с удоволствие.

СКОРПИОН

Малко под напрежение ще се чувствате, но за това причината е лично във вас. Не бъдете твърде мнителни към всичко и всички. Радвайте се на живота.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате нужда от помощ. Бъдете толерантни към колегите си и не се впускайте в безсмислени спорове. Не се опитвайте да шокирате околните и не ги поучавайте, просто бъдете част от екипа.

КОЗИРОГ

Ден, в който ще имате за вършене повече, отколкото можете да понесете. С добра организация на времето и ресурсите можете да постигнете чудеса. Резултатите ще покажат отново, че сте отличници.

ВОДОЛЕЙ

Не може да се
Вниманието Ви ще е към света, който Ви заобикаля, той ще е Вашият стимул и провокатор към действие. Покажете своята уникалност, покажете любовта си, споделете своите способности с другите, това е смисълът.

РИБИ

Някъде вътре във Вас е скрит огромен ресурс от знания и емоциите са тези, които успяват да извадят на повърхността едва някои части от него. Днес наистина ще сте като мина за скъпоценности за всеки, който Ви развълнува.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

ХОРОСКОП за 18 май

Публикувано

на

ОВЕН

Повишени са възможностите ви за активност в обществото и сферата на бизнеса. Някои от вас са притеснени по финансови причини, но не за дълго. В работата ви има проблеми, които днес ще ви притесняват, но те не са непреодолими и дори ще имате помощта от външни хора.

ТЕЛЕЦ

Събота идва с много проблеми за вас и ще бъдете доста нервни и неорганизирани през първата половина на деня. След обяд ще настъпи успокоение, делата ви ще вървят добре. В бизнеса някои Телци ще си позволят да извършат незаконни сделки. Ще ви дискредитират, очаквайте неприятности.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са спокойни и уравновесени в събота, който ще премине доста добре. Днес се извършват лични промени у вас, които се характеризират с разширяване на мирогледа и повишаване на личната толерантност. Добри контакти в бизнеса, придобивки, реализация.

РАК

Интересен ден е събота за Раците. Мнозина са раздвоени между надеждата и песимизма. Някои от вас изпитват големи затруднения на пари за елементарно съществуване. Активизира се творческата личност у вас и трябва да следвате интуицията си, която е най-верният ориентир за деня.

ЛЪВ

По своите предпоставки събота не може да се нарече успешен или неуспешен за Лъвовете. Изключение прави само любовният ви живот, където напрежението е по-голямо и не са изключени някои неприятности.

ДЕВА

Днес ще постигнете нормални резултати в дейността си – напредък в службата, реализация на интересите в бизнеса. Но положението е много деликатно, денят ще ви сблъска с препятствия, и ако проявите неустойчивост, успехите остават далеч. Действайте спокойно и бъдете настойчиви.

ВЕЗНИ

Най-големите неприятности за вас са във връзка с любовта. При някои тя е фатална и води до много разочарования. Внимавайте, бездната на страстите може да ви погълне и да последват низ от неприятности. Не споделяйте нищо за личния си живот, имате врагове, които ще ви причинят скандал.

СКОРПИОН

Днес Скорпионите демонстрират непреклонна воля за осъществяване на намеренията си, но на пътя ви има препятствия, които трябва да преодолеете. Не проявявайте слабост, това означава забавяне на някои дела или да пропуснете реализацията им. Вслушайте се в приятелски съвет.

СТРЕЛЕЦ

Събота е ден за придобивки при Стрелците и няма да се наложи да се борите с трудности, за да достигнете успеха. Имате силни покровители и те ще способстват за вашите блестящи достижения. Денят е особено благоприятен за вашите делови и лични контакти с приятели. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

КОЗИРОГ

През тази събота развитието на вашите дела започва успешно в началото на деня, но по-късно се появяват големи препятствия, които обричат действията на успех. Импулсивни и саркастични, Козирозите са склонни към ексцентричност, което ще доведе до неблагоприятни промени.

ВОДОЛЕЙ

Събота е ведър и успешен ден за Водолеите. Положителното влияние е тясно свързано с вас и действието му е категорично. Намирате се в печеливша позиция и придобивките са най-малкото, което можете да постигнете днес. Огромен успех имате в любовта, ще получите признание.

РИБИ

Днес ще се сблъскате с много неприятности и делата ви ще влязат в задънена улица. За преодоляване на неприятностите ще ви помогнат двама души, чрез намесата на които успешно ще се справите с всички трудности. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ