Лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в град Гоце Делчев: Режимът „Борисов” си отива и започва възстановяването на България

Обръщам се към всички смели, разумни и честни българи – нека се съберем и заедно да започнем възстановяването на икономиката и производството ни, на образованието, здравеопазването, на правосъдие за всеки и равенство пред закона. Това обаче минава през гласуване на 26 май.“ Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в град Гоце Делчев след отбелязването на 116-ата годишнина от гибелта на революционера, предаде агенция „Фокус“.

Тя призова хората да не оставят бъдещето да мине покрай тях. „Бъдете активни и дайте своето желание и своята воля за това да започнем истинското възстановяване на нашата страна и връщането на нейното достойнство пред Европа”, допълни Нинова. „Бъдете здрави и силни. Вярваме във вас, в желанието ви да работим за България и за българщината”, подчерта тя.

„От града, в който носи името на Гоце Делчев, и в деня, в който честваме неговата памет поздравявам всички българи, като им пожелавам да бъдат здрави, да имат сили и вяра в себе си”, посочи също Корнелия Нинова.

Blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене