Свържете се с нас

Политика

Политическа лудост! Вярвате ли че Благоевград ще гласува за Дончо Тъпото?

Публикувано

на

Дончо Тъпото – политическият образ на град Благоевград, стана за смях пред цяла България, с жалкият си опит да стъпи на главите на благоевградските опозиционери и на тяхно място да изпъкне като водещ опозиционер. Става въпрос за „Зеления политик“, който застрои почти всички зелени площи на град Благоевград, с гърба на вече разследвания бивш главен архитект на Благоевград, Дончо Тъпото, който видите ли уважаеми приятели и читатели на Топ Преса се гласи да се кандидатира за кмет на град Благоевград. Нещо повече, слаботелесния полуидиот, разследван за търговия с опиати и с плът, искал от личната си медия „Реогионалната тъпня“ ръководена забележете от една дама Пепа Секса, известна със своите 17 аборта в благоевградската болница и уволнената от всички регионални медии поради некадърност Веска Кравата, решил да му се гради образ под надслов „Вятарът на промяната“. Пълна гавра в публичното пространство на Благоевград! Пълна гавра с обществения и политически живот. Вярва ли си Дончо Тъпото прочул се като Кръстник на най – големия „Апартамент гейт“ в България, работил в схема с бившия главен архитект на града че ще излъже благоевградчани и те ще го върнат на бял кон. Да, имаме информация че на следващите местни избори Дончо Тъпото, решил да го играе „Ва Банк“, щалб да вложи всичко което има за да „купи гласа на благоевградчани“, медийните му лумпени, щели да го представят като „самарянин“ но изсраното и замазаното по лицата на избирателите не може да се измие. Определено! Топ Преса пита Веска Кравата и Пепа Аборта, ще публикуват ли сигналът на община Благоевград, срещу Дончо Тъпото и екс главния архикет. Още следващия брой на вестник Топ Преса ще лъснат скандални докумеунти и схеми, как са се правили милиони от един общински съветник и един главен архитект. Колкото и да лаят платените им клакьори, пътят в посока на Дончо Тъпото не е кметския стол ами новото крило на затвора в Бобов дол. Времето ще го докаже!

коментара

Политика

И АТАКА категорично против сделката за F-16!

Публикувано

на

Унизително е, че на рождената дата на Списаревски коалицията ГЕРБ, ДПС и ВМРО загроби България с над 3 млрд. лева, смята Чуколов

АТАКА е категорично против сделката с американците за F-16. Това заяви зам.-председателят на партията Десислав Чуколов по време на дебатите в Народното събрание.

По думите му българската държава ще даде над 3 млрд. лева за 8 американски изтребителя. Според него през последните седмици са изприказвани абсолютни лъжи относно машините. „Ясно е, че цената ще нарасне. Ясно е, че в годините самолетите трябва да бъдат поддържани, докомплектовани със съответните въоръжения, бомби и т.н., които ще бъдат продадени от американската страна.

Другата лъжа според Чуколов е, че България нямала сключен договор със САЩ за безплатно ползване на американските бази у нас.

„Още 2006 г. от АТАКА бяхме на протести пред американското посолство в Южния парк да изразим мнение, че не трябва да се дават четири български бази за безплатно ползване на американската страна. А чух тези дни от г-н Каракачанов и други фактори от военното министерство, че нямало у нас американски бази. Има!“, заяви още Чуколов и напомни, че в договора е записано, че българската страна няма право да изисква информация от американците за това какво влиза и излиза в базите.

„Ще получим тези самолети на завишена цена и тук декларираме, че от АТАКА сме против и категорично този договор не трябва да бъде подписан“, заяви още Чуколов.

„Сега ще дадете парите накуп, предварително, а 2023 г. ще ги получим от САЩ, евентуално. След 4 години Русия сигурно ще има С-600, а ние ще имаме самолети от 74-та година. Звучи ли ви изгодно и логично?“, попита от трибуната зам.-председателят на АТАКА.

В заключение той напомни, че на 19 юли 1916 г. е роден героят Димитър Списаревски, който се е разбил в американските „летящи крепости”, бомбардирали София. Чуколов определи като поредно унижение това, че точно на тази дата купуваме американски самолети, чиито предшественици са бомбардирали София.

Blitz.bg

коментара

Продължете с четенето

Политика

Бившият кмет и депутат от ДПС Ахмед Башев, вече не е член на ЦС на ДПС

Публикувано

на

Бившият кмет и депутат от ДПС Ахмед Башев, вече не е член на ЦС на ДПС, освободен бил по негова молба, кардиналните решения за съдбата на структорите на ДПС в община Гърмен се вземат днес на областен съвет 

Бившият кмет и депутат Ахмед Башев, вече не е представител на община Гърмен в Централния съвет на ДПС. Башев вече не е и член на ДПС.

Това е решение от последното заседание на ЦОБ /централно оперативно бюро/ на ДПС проведено преди дни, научи Топ Преса.

Отлично информирани съобщиха, че Ахмед Башев е бил освободен като член на ЦС на ДПС и от членството му в партията по негова молба, която е била приета и гласувана единодушно от цялото ръководство.

Взето е било и решение за разпускане на общинската структура на ДПС в община Гърмен.

Днес на областен съвет ще бъдат взети кардинални решения относно ДПС Гърмен както и ще бъде избран временен председател, който да  организира структурирането на новите местни и общинска организации на ДПС в Община Гърмен.

Вече няколко години учредители на ДПС в община Гърмен настояват този процес в редиците на ДПС да се случи. Това бе и причините много членове на ДПС да напуснат или да замразят членството си.

От лидерският пост като ръководител на общинската структура на ДПС в община Гърмен е освободен и досегашният председател Мустафа Геров. За неговият пост има доста кандидати.

Днес, областният съвет на ДПС се очаква официално да оповести решенията относно кадровата политика в редиците на ДПС в община Гърмен, а именно  новият временно изпълняващ длъжността общински председател, който да проведе събрания и конференция за избор и на нови местни лидери както и общински председател – титуляр.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ