Свържете се с нас

ВИДЕО

Видео: Репортаж от старта на предизборната кампания за евровота на ПП ГЕРБ в гоцеделчевския регион

Публикувано

на

Асим Адемов: Бяхме изключително силен отбор от ГЕРБ в европарламента

„Мога да кажа, че с моите колеги от ПП ГЕРБ бяхме един изключително силен, сплотен отбор в досегашният европарламент който постигна много добри резултати“. За това, имаме основание да застанем пред вас и отново да поискаме вашата подкрепа“. Това каза снощи досегашният представител на ПП ГЕРБ от Гоце Делчев, Асим Адемов и настоящ кандидат за български представител на партията в предстоящите избори на 26 май за депутат в Брюксел. Адемов бе на предизборна среща с граждани и симпатизанти на ПП ГЕРБ в родния му край. Гости на срещата бяха: заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на предизборния щаб, Цветан Цветанов, Даниел Савеклиева, депутат в НС и областен координатор на ПП ГЕРБ за област Благоевград, председателят на коалиционния партньор на ОбС на СДС, Иван Душков, д-р Емил Тончев, депутат в НС от ГЕРБ Разлог, директорът на земеделската гимназия „Климент Тимирязев“ в Сандански и директорът на  СОУ „Йордан Йовков“ с. Рибново, Манчо Джуркин.

Предизборната кампания на ПП ГЕРБ тази година е със слоган „Европа ни чува“. Заставаме пред вас очи-в очи за да чуете не послания и обещания а това какво е свършено до сега, какво остава да се свърши, какво е важно за България, за всеки един от нас!“, каза Даниела Савеклиева. „Важно е да знаем, нашите евродепутати от България към кое политическо семейство ще принадлежат и ще участват активно във вземането на политически решения които пряко влияят и на България“, каза на свой ред зам. Председателят на ПП ГЕРБ и председател на предизборния щаб, Цветан Цветанов. Откровени и емоционални послания отправиха и гостите на срещата, директорите на земеделската гимназия в Сандански „Климент Тимирязев“ и на СОУ „Йордан Йовков“ в с. Рибново, съответно – Емил Терзийски и Манчо Джуркин.      

коментара

ВИДЕО

ЕКСКЛУЗИВНО В ТОП ПРЕСА! 70-годишния самотник от Гайтаниново, прави по 12 обиколки с тичане на стадиона в Гоце Делчев!

Публикувано

на

70 годишния  самотник от Гайтаниново  Лазар Кюлюмов , прави по 12 обиколки с тичане  на стадиона в Гоце Делчев , дори се наема да играе в „Пирин „-ляво крило с договор 270 лева на месец

Атракцията на  селата от община Хаджидивово , самотника Лазар Кюлюмов  от Гайтаниново ,с прякор „Войнов“ , кръстен на бивш футболист от ФК“Левски“ въпреки 70 –те си години е в страхотна  физическа форма .

70 годишният мъж  с тичане прави по 12 обиколки на градския стадион в Гоце Делчев  като само едната е  400 метра.

В  шеговито интервю направено на пазара в Гоце Делчев от наш читател, Лазар заявява  дори готовност да играе за „Пирин“ Гоце Делчев – ляво крило и условие  за договор поне за 2-3 години и заплата от 270 лева . Такава била пенсията която получавал самотника след пенсионирането си като дърводелец в бившият гоцеделчевски „Промкомбинат“.

За да приеме офертата  атрактивния „Войнов“ бил готов да  се  раздели с брадата си  и  за разреши да бъде подстриган .

„ Изобщо не е луд бай Лазар Кюлюмов , напротив е много по умен  от много хора с високо самочувствие но без покритие, жалкото е ,че се е изоставил , сам е и никой не се грижи за него но той не се оставя „  коментират  търговци на  пазара  които дават на самотника по някой лев в пазарните дни и го черпят за да им разказва интересни лакардии от живота си.

 

 

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

По-добри условия за летен спортен лагер от тези в Гоце Делчев, няма в България /ВИДЕО/

Публикувано

на

Вчера, в спортната зала Неврокоп Арена в Гоце Делчев прилючи третия Национален спортен лагер за ученици с влечение към баскетбола. Инициативата е на бившият американски баскетболист, играч в NBА, САЩ, Джими Хънт. Хънт, заедно с екипа си от двама американеца и един англичанин представляват треньорска школа от експерти по баскетбол които провеждат и ежегоден, летен лагер за ученици, в различни градове в България.

Тази година, над 50 деца от цяла България се записаха да участват в лятната спортна академия на Джими Хънт и екипа му. Благодарение спонсорството на местни бизнесмени, шест деца от Гоце Делчев се включиха в спортният лагер на американеца. Децата бяха посвещавани в тайните на баскетбола от спортните експерти. Участниците бяха разпределени в отбори от по трима души които проведоха турнир помежду си. Турнирът приключи вчера, когато бяха обявени резултатите и раздадени съответните купи, медали и грамоти. На всички участници в спортния лагер бяха връчени специалните сертификати на школата на Хънт.

Джими Хънт от три години живее в България. Организираната от него треньорска школа подготвя деца и младежи със сериозни намерения към баскетбола. По покана на кмета на община Гоце Делчев, Владимир Москов, американецът и секретарят на Националната федерация по баскетбол, Сандра Величкова – Хънт, посетиха миналата година спортната зала Неврокоп Арена където проведоха тренировка с два местни отбора.

„По-добри условия за летен спортен лагер от тези в Гоце Делчев, в България няма“, каза Джими Хънт, на закриването на летния спортен лагер в южния град.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ