Хороскоп за 3 май

ОВЕН
Задъхвате се от емоции в последния работен ден, при част от вас това се дължи на липсата на нежност, изживявате я като почти физическо страдание. Това може да ви тласне към сладострастие, но е редно все пак да завършите деловата седмица с ентусиазъм. Може да се сблъскате с противоречивите настроения на конкуренти, но сега сте в печеливша позиция.

ТЕЛЕЦ
Някои Телци са особено притеснени при провеждане на срещите си днес. Нарушенията в поетите ангажименти се дължат на лични проблеми, най-вече парични. Вероятно скоро трябва да издължите финансов заем. Все пак ще има такива, които ще се радват на ново запознанство, на други ще им спори работният ден, защото сега сте с отлични професионални възможности.

БЛИЗНАЦИ
В петък повечето от вас са агресивно настроени, а емоционалната рязкост ви прави твърде уязвими, особено при преговори, където ще защитавате позициите си. Проявете толерантност, това ще засили вродената ви обаятелност и може да се надявате на резултати, които ще ви облагодетелстват. А закономерно е, че така ще дойде щастието, което толкова отдавна очаквате.

РАК
Измъчват ви финансови проблеми и настроението ви е тягостно. Но това не отговаря на възможностите ви през петъчния ден. Отърсете се от самоограниченията, имате шанс за успешни контакти, които ще ви помогнат да преодолеете кризата. В повечето случаи това ще е колегиално празненство, където в разговор ще постигнете разрешаване на проблемите си за момента.

ЛЪВ
Някой се е опитал и е успял да ви излъже, от което сте притеснени, че ще забуксуват делата ви. Няма такава опасност, още днес ще получите доказателство за приятелско и уважително отношение на обществото към личността ви. Част от вас напоследък не спят добре, но безсънието, колкото и да е уморително, е предпоставка за активно мислене, чрез него ще стигнете до успех.

ДЕВА
Характерни за петък при Дева са споровете с различен оттенък. В бизнеса ще се стараете да надделеете, в науката, икономиката и финансите противопоставянето е теоретично. Боеспособни и безапелационни сте и можете да докажете стойността на защитаваните позиции. Следват добри новини и приятелски предложения, свързани с работата ви или бизнеса.

ВЕЗНИ
Онези от вас, които в петък пътуват, задължително да внимават за евентуални измами. Бъдете бдителни към това какво ви се говори и обещава. За други успехите сега са професионални, добри са възможностите ви за финансова печалба. Трети ще имат важна среща, възможно е запознанството ви с нов човек да се окаже съдбовно за предстоящи взаимодействия.

СКОРПИОН
Мнозина от този знак ще използват активността си в петък, за да придвижат належащи въпроси – прибързаните ви действия не носят полза. Някои са насочили вниманието си към жена и опитват твърде задкулисно да спечелят признанието й. Предложете й подарък, той ще изпълни предназначението си. Може да постигнете добри договорености при делови преговори.

СТРЕЛЕЦ
Имате добри възможности днес, но невъздържаността в различните й форми ще ви направи лоша услуга. Арогантност или агресивност при спор с влиятелни хора не можете да прилагате. Бизнесмените от знака ще действат прибързано в убеждаването на партньори в правилността на избора им. Подобна тактика е обречена на провал и е нужно своевременно да се коригирате. Бизнесмените е необходимо да внимават в отношенията с партньори.

КОЗИРОГ
Активността на бизнесмените от знака е насочена към парични сделки и повечето с притеснение очакват становището на партньорите си – ще получите съдействие, но е наложително да потърсите и мнението на експерт по въпроса. Сега времето е неподходящо да стартирате нови проекти в деловия живот, след време ще откриете много пропуски и ще отчетете, че нищо не се е получило.

ВОДОЛЕЙ
Плановете, които редите един след друг, едва ли ще се реализират сега. Когато действително се заемете с осъществяването им, ще проумеете, че се нуждаят от сериозни корекции. Когато времето им дойде, ще ви помогне човек, с когото ще се запознаете точно днес. Петък е хубав за духовна активност, някои ще направят откритие, от което ще бъдат особено доволни.

РИБИ
Безкрайното поле на интуицията е ваше и ви подсказва обезпокоителни действия на колеги по време на отсъствието ви. Притесненията ви ще се окажат излишни. В момента сте в емоционален подем и мнозина са обзети от копнеж за интимни преживявания – ще ги получите, но и ще останете разочаровани. Много скоро ви предстоят промени, които ви гарантират напредък и успехи. Днес за съжаление не са изключени разногласия в любовта за някои от вас. Направете компромис и проявете търпение към половинката си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене