Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 3 май

Публикувано

на

ОВЕН
Задъхвате се от емоции в последния работен ден, при част от вас това се дължи на липсата на нежност, изживявате я като почти физическо страдание. Това може да ви тласне към сладострастие, но е редно все пак да завършите деловата седмица с ентусиазъм. Може да се сблъскате с противоречивите настроения на конкуренти, но сега сте в печеливша позиция.

ТЕЛЕЦ
Някои Телци са особено притеснени при провеждане на срещите си днес. Нарушенията в поетите ангажименти се дължат на лични проблеми, най-вече парични. Вероятно скоро трябва да издължите финансов заем. Все пак ще има такива, които ще се радват на ново запознанство, на други ще им спори работният ден, защото сега сте с отлични професионални възможности.

БЛИЗНАЦИ
В петък повечето от вас са агресивно настроени, а емоционалната рязкост ви прави твърде уязвими, особено при преговори, където ще защитавате позициите си. Проявете толерантност, това ще засили вродената ви обаятелност и може да се надявате на резултати, които ще ви облагодетелстват. А закономерно е, че така ще дойде щастието, което толкова отдавна очаквате.

РАК
Измъчват ви финансови проблеми и настроението ви е тягостно. Но това не отговаря на възможностите ви през петъчния ден. Отърсете се от самоограниченията, имате шанс за успешни контакти, които ще ви помогнат да преодолеете кризата. В повечето случаи това ще е колегиално празненство, където в разговор ще постигнете разрешаване на проблемите си за момента.

ЛЪВ
Някой се е опитал и е успял да ви излъже, от което сте притеснени, че ще забуксуват делата ви. Няма такава опасност, още днес ще получите доказателство за приятелско и уважително отношение на обществото към личността ви. Част от вас напоследък не спят добре, но безсънието, колкото и да е уморително, е предпоставка за активно мислене, чрез него ще стигнете до успех.

ДЕВА
Характерни за петък при Дева са споровете с различен оттенък. В бизнеса ще се стараете да надделеете, в науката, икономиката и финансите противопоставянето е теоретично. Боеспособни и безапелационни сте и можете да докажете стойността на защитаваните позиции. Следват добри новини и приятелски предложения, свързани с работата ви или бизнеса.

ВЕЗНИ
Онези от вас, които в петък пътуват, задължително да внимават за евентуални измами. Бъдете бдителни към това какво ви се говори и обещава. За други успехите сега са професионални, добри са възможностите ви за финансова печалба. Трети ще имат важна среща, възможно е запознанството ви с нов човек да се окаже съдбовно за предстоящи взаимодействия.

СКОРПИОН
Мнозина от този знак ще използват активността си в петък, за да придвижат належащи въпроси – прибързаните ви действия не носят полза. Някои са насочили вниманието си към жена и опитват твърде задкулисно да спечелят признанието й. Предложете й подарък, той ще изпълни предназначението си. Може да постигнете добри договорености при делови преговори.

СТРЕЛЕЦ
Имате добри възможности днес, но невъздържаността в различните й форми ще ви направи лоша услуга. Арогантност или агресивност при спор с влиятелни хора не можете да прилагате. Бизнесмените от знака ще действат прибързано в убеждаването на партньори в правилността на избора им. Подобна тактика е обречена на провал и е нужно своевременно да се коригирате. Бизнесмените е необходимо да внимават в отношенията с партньори.

КОЗИРОГ
Активността на бизнесмените от знака е насочена към парични сделки и повечето с притеснение очакват становището на партньорите си – ще получите съдействие, но е наложително да потърсите и мнението на експерт по въпроса. Сега времето е неподходящо да стартирате нови проекти в деловия живот, след време ще откриете много пропуски и ще отчетете, че нищо не се е получило.

ВОДОЛЕЙ
Плановете, които редите един след друг, едва ли ще се реализират сега. Когато действително се заемете с осъществяването им, ще проумеете, че се нуждаят от сериозни корекции. Когато времето им дойде, ще ви помогне човек, с когото ще се запознаете точно днес. Петък е хубав за духовна активност, някои ще направят откритие, от което ще бъдат особено доволни.

РИБИ
Безкрайното поле на интуицията е ваше и ви подсказва обезпокоителни действия на колеги по време на отсъствието ви. Притесненията ви ще се окажат излишни. В момента сте в емоционален подем и мнозина са обзети от копнеж за интимни преживявания – ще ги получите, но и ще останете разочаровани. Много скоро ви предстоят промени, които ви гарантират напредък и успехи. Днес за съжаление не са изключени разногласия в любовта за някои от вас. Направете компромис и проявете търпение към половинката си.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 21 АВГУСТ

Публикувано

на

ОВЕН

Няма нищо по-лесно постижимо днес от успеха за родените под Овен. Въпреки това, ако наистина се стремите към реализация, трябва да се съобразите с условията и особеностите на средата, в която ще действате и която е позната за вас, но променлива.

ТЕЛЕЦ

Днес бъдете далеч от сплетни и спорове. Избягвайте конфликтите и вършете личната си работа. Мошениците и вас няма да отминат, ако им дадете възможност да проявят долната си природа. Имате добър късмет и той няма да ви изостави, но и вие се постарайте. Не се залавяйте с финансови проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Днес Слънцето напуска вашия знак и навлиза в следващия, а това означава, че ще се активизирате като социални индивиди в работата, финансите и контактите. Засилва се и мисловната ви мощ, която не трябва да използвате неконвенционално. Забравете хитроумните действия, подлостта, измамата, задкулисните домогвания.

РАК

Ако се захванете днес с финанси, те ще ви създадат много грижи, а усилията ви ще бъдат напразни. В професията и останалата делова дейност ще имате успех, ако слушате собствените си мисли. Върху вас е спуснат огромен късмет, осъществяването на който е извън съмнение.

ЛЪВ

Твърде успешен ден е сряда, а личната ви активност е гаранция за успехите. За съжаление някои от вас са слабо волеви днес и ще се провалят, ако не вземат делата си в ръце. Слабостите, които можете да допуснете са: неправилно организиран ден, измама от колега, коварна постъпка от страна на партньор или съдружник.

ДЕВА

Неизвестността ви довежда до отчаяние и парализира желанието за действия при много от вас, докато при други представители на знака действа тъкмо обратно и ги принуждава да прибързват, да обръщат гръб на личната си методика в работата, довежда до грешки и хаотично движение.

ВЕЗНИ

В сряда вашият успех може да достигне небивала висота и едва ли ще се наложи на някои от Везни да си служат с нечестни начини за осъществяване на намеренията. Ако тръгнете по този път, действието ще бъде повторено срещу вас от противоположната страна. Става въпрос за дълго отлагани финансови операции.

СКОРПИОН

Негативното влияние не отминава и вас, днес то е особено вредно за Скорпионите. От необмислените ви и прибързани действия ще се възползват противниците ви и ще ви нанесат финансови вреди. Сряда създава превъзходни възможности за печалби от всякакъв вид. Те са най-изразителни в службата.

СТРЕЛЕЦ

Не си позволявайте дори и дребна лъжа днес в деловия живот, защото тя ще бъде разкрита. Внимавайте! Сряда може да ви донесе големи неприятности. Професионалният ден е добър, на пътя ви не съществуват непреодолими трудности и ще постигнете успех. Вие също не сте застраховани от неправомерни действия и измама.

КОЗИРОГ

Днес ще успеете да промените тягостната обстановка в службата си и да постигнете лично спокойствие. Имате две финансови възможности – искате увеличение на заплащането си или провеждате финансова операция с приятел. И в двата случая е налице измама. Трябва упорито да държите на искането си и ще го получите.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите днес са в двойствено поведение, склонни да излъжат и заблудят околните. Към професионалните ви дадености и перфектност се стреми едно лице. Каквото и да ви обещае, не се съгласявайте, защото ще ви измами. Най-лесно ще се измъкнете чрез дипломатичност. Днес не бива да се доверявате и на приятелите си.

РИБИ

Сряда е прекрасен ден за вас и освен че делата ви ще вървят превъзходно, мнозина ще си “отворят” очите и ще видят истинските лица на заобикалящите ги. За вас започва плодотворен период в деловия живот, в контактите и личните отношения. Всичко зависи от нагласата ви. Много важна може да се окаже една среща в приятели.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 20 август

Публикувано

на

ОВЕН

Във вторник ще доказвате настойчиво правото си в службата и вероятно няма да мине гладко денят. Не влизайте в нескончаеми спорове, не се конфронтирайте, възможно е съвсем незаслужено да понесете наказание и обидни епитети.

ТЕЛЕЦ

Мнозина са обезпокоени по причина разделяне с някакво притежание – вероятно недвижим имот. Другата страна на въпроса опира до бракоразводно дело, след което също ще се лишите от доскорошно притежание. Вторник по принцип е ден за спорове при вас и те ще се пренесат от личния в служебния ви живот или обратно.

БЛИЗНАЦИ

Справедливостта не се диктува и налага на другите. Тя е неприкосновена и видна за всички. Днес мнозина от Близнаци ще се опитат да направят именно това, без да се притесняват, че тяхната справедливост може да не е съвсем справедливост. Така само ще си създадете домашни и служебни неприятности.

РАК

Във вторник вашите успехи се ограничават само в сферата на служебните задължения. Някои от вас обаче имат по-добро мнение за шанса си и ще се ангажират с финансови дела, от които единствено ще загубят. Точно днес нямате необходимост от подобен род експерименти. Ще бъдат нарушени контактите ви.

ЛЪВ

Деловите ви ангажименти във вторник са нож с две остриета. В единия случай действията ви, колкото и усърдни да са те, трябва да бъдат подкрепени с голяма бдителност, тъй като е възможно да бъдете изиграни с пари или документи. В другия те имат отношение към служебната ви обвързаност, където обстановката е неизяснена.

ДЕВА

Вторник е изпълнен с препятствия за мнозина от вас, но при повече упоритост ще се справите. Много ярко се открояват властимащите между вас и оставят след себе си впечатление на деспоти. Не се хвърляйте за придобивки днес. Можете да спечелите, но от тази печалба скоро ще платите много повече от спечеленото.

ВЕЗНИ

Известна невъзможност за емоционалното задоволяване ще бъде причина за неудовлетвореност при Везните във вторник. Но това няма да продължи дълго, защото вие чудесно знаете от какво се нуждаете и как да си го набавите, така че разминаване едва ли ще има. Денят е ползотворен за делова дейност и пътуване.

СКОРПИОН

Добър шанс имате днес за финансови реализации и внезапно нарастващ късмет. Във връзка с намеренията ви за деня трябва да действате без забавяне, защото имате възможности за пълно разрешаване на захванатия проблем. Професионалният ден с нищо не привлича вниманието и ще премине по обикновен начин.

СТРЕЛЕЦ

Много съобразителни са днес Стрелците и са с подчертана вяра в собствените си сили. Имате пълно основание, а и добри възможности за реализация и материални облаги. Единствено финансовата сфера е извън възможностите ви днес, но това не възпира провеждането на полезни, а и печеливши контакти. Малко неразположени започвате деня, което е временно и скоро след започване на активния ден ще ви остави.

КОЗИРОГ

За повечето от Козирог вторник предлага добри възможности за парични печалби. Днес почти нищо не спъва работите ви и можете да се надявате на безпрепятствен ден. Единствената негативна страна са съдружниците ви.

ВОДОЛЕЙ

Много от Водолей днес ще бъдат възнаградени за своята доброжелателност и отзивчивост. Ще получите делово предложение, обмислете го добре. Вторник е положителен ден и успешно ще се справите с всичко, макар че мнозина се съмняват във възможностите си сега. А през деня те са много, включително и такива за придобивки.

РИБИ

Един успешен ден, изпълнен с контакти и положителни действия. Много от вас ще осъществят намеренията си относно наемане на работа или успешно ще завършат започната дейност. Не отстъпвайте от принципите си. Всъщност сега вие можете да се ангажирате с повече от една дейност и ще успеете във всичко.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ