За „Добре дошъл“! Санданчани освиркаха евродепутата Андрей Новаков по време на празника на града

Десетки санданчани освиркаха кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков по време на днешния празник на града.

Той бе специален гост в Сандански по покана на кмета на общината – Кирил Котев.

Кандидатът за евродепутат посети манастира „Свети свети Козма и Дамян” и бе сред миряните по време на водосвета и тържествената литургия, отслужени от Негово Високопреосвещенство Неврокопски митрополит Серафим.

Специално за празника на града в светата обител бе донесена с литийно шествие чудотворната икона на Света Богородица от град Мелник.

Очаквано, в поканата на кмета Кирил Котев, Новаков съзря прекрасна възможност да си направи пиар, като не пропусна да проведе кампанията си най – безсрамно пред храма, разговаряйки с хората и по думите им обещавайки им – какво ли не.

Много от тях открито го поругаха за поведението му и коментираха:

„Младо, хубаво момче, но много лъже. Толкова години зад депутатската банка в Брюксел, а нищо за народа. Сега дошъл тук, приказки да разказва, срам ако няма, поне страх от Бога да има“, гневно заяви една от присъстващите на церемонията.

75 – годишен господин пък бе лаконичен:

„Дошъл тук да ни убеждава, как заради нас е на работа в чужбина за да ни оправи живота. Не го ли е срам да лъже по този начин? Дойде сега, защото и той като другите има нужда от нас, да гласуваме пак за тях, но този път никой не им вярва. Къде бяха всичките преди няколко месеца? По курорти и почивки, въпреки, че хората гладуват. Тръгнали по Великден яйца и козунаци да раздават и мислят, че някой им вярва. Жалка работа, много жалка, затриха хубавата ни родина“, просълзено заключи той.

В края на посещението си Андрей Новаков разгледа и новата художествена галерия в Дома на културата в Сандански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене