Пребитият на Великденското меле Николай Бунев е все още в кома

Пребитият на Великденското меле Николай Бунев е все още в кома, 40 годишния мъж е опериран, близките му се молят да излезе от комата

40 годишния Николай Бунев който на първият ден на Великден бе пребит след пиянска свада между две компании от Баничан и Господинци пред заведението „Руската чешма“ в Баничан, все още е в кома.

Младият мъж е опериран в столичната болница „Токуда“, а близките на Николай и цялото село Баничан се молят час по- скоро той да излезе от комата и да започне да се възстановява.

Както се казва когато тръгне на лошо в едно семейство то трудно си отива.

Репортер на Топ Преса научи, че семейството на  пребития Николай преживява и друг тежък момент . Родителите и самият  Николай били изключително притеснени за другият им син и брат , от който нямат ни вест ни кост  вече осем  месеца .

Братът на Николай, работел в Монтана и преди осем месеца изчезнал безследно. Притесненото семейство след упоритото търсене е уведомило  властите, а изчезналият брат на Николай, който сега бере душа в болницата „Токуда“ е обявен за общонационално издирване.

Както писа Топ Преса във връзка с побоя нанесен над 40 годишния Николай Бунев бяха задържани с полицейска заповед за 24 часа двама от компанията от Господинци като извършители, а именно Велко Полимеров на 29 години, който същата вечер е празнувал с приятели именният си ден и 25 годишният Борислав Цанков.

Полицейски служители и следователи направиха претърсване на колите и къщите на двамата  младежи, за да открият бухалката с която е бил удрян Николай по време на мелето като веществено доказателство.

Отделно от това заподозрените младежи от Господинци са с изрична забрана да напускат селото и страната докато не стане ясно как ще се развият здравословните проблеми от побоя на Николай. Следствените действия по случая продължават, от полицията също се следи състоянието на най-тежко пострадалия мъж от Баничан.

Както коментираха запознати, искрата на скандала пламнала веднага щом младежите от Господинци влезли в заведението и направили поръчката. Именяка Велко Полимеров и приятелите му поискали музиканта с барабанчето, срещу заплащане да посвири и на тяхната маса, но групата от Баничан, която била по напред с алкохола се възпротивила и не пуснала на масата на именяка от Господинци атрактивното барабанче с музиканта.

Така двете компании се нахванали и излезли да се бият извън заведението.

Кой пръв е посегнал и какви обиди са си разменили празнуващите от двете компании, за да се стигне до жестокото меле се изяснява от следователите и полицаите, които разследват случая.

По голямата част от групата младежи от Господинци работят в строителството в Пловдив и за празниците са се прибрали в селото си. Местните от селото разказват, че не ги познават като скандални младежи и побойници.

Групата първо се събрала да празнува именният ден на Велко Полимеров в магазина срещу кметството в Господинци и тъкмо изпили по едно питие разбрали че магазина затваря в 22 часа и решили да се преместят да празнуват в кръчмата „Руската чешма“ в Баничан където се случи и трагичния инцидент.

 

 

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене