Предизборен рейд и срещи с ръководствата на ПП ГЕРБ в общините Гърмен, Сатовча, Хаджидимово и Гоце Делчев направиха депутатите Д. Савекрлиева, А. Мацурев и кандидата за евродепутат А. Адемов

Денят на труда 1-ви май депутатите Даниела Савеклиева, Александър Мацурев и кандидата за евродепутат Асим Адемов посветиха на важни организационни срещи с ръководствата на общинските структури на ПП ГЕРБ в общините Гърмен, Сатовча, Хаджидимово и Гоце Делчев.

В Сатовчанското село Кочан, което днес празнуваше своят празник депутатите Даниела Савеклиева, Александър Мацурев и кандидата за евродепутат Асим Адемов бяха посрещнати от общинския председател Румен Арнаудов, кмета на селото Юрий Моллов избранк в листата на  ГЕРБ, д-р Ани Моллова секретар на общинското ръководство и много членове, симпатизанти и местни жители.

Преди деловата среща с ръководството на ПП ГЕРБ Сатовча, депутатите се насладиха на празничната обстановка в Кочан и на страхотните изпълнения на фолклорната група при местното читалище и гостуващите групи и изпълнители. „Заедно с колегата ми Александър Мацурев и кандидата от листата на ПП ГЕРБ за член на Европейския парламент Асим Адемов посетихме село Кочан за да уважим и поздравим местните  хора с традиционният им празник на селото. С ръководството обсъдихме политическата обстановка и начертахме чисто техническите неща и мероприятия за нормалното протичане на предизборната кампания“ сподели народния представител Даниела Савеклиева. Заедно с депутата Александъл Мацурев, областният координатор и депутат Даниела Савеклиев, след Кочан и Сатовча се срещнаха и с ръководството и членове на ГЕРБ от община Хаджидимово.

„В контекста на предстоящите избори за членове на Европейския парламент всички се обединихме, че е изключително важно да бъдем мобилизирани и да постигнем максимално висок резултат, за да може България да продължи своето европейско развитие. Сигурна съм, че на 26 май с номер 12 в интегралната бюлетина ПП ГЕРБ ще постигне поредна изборна победа“ заяви  народният представител Савеклиева след срещата  в Хаджидимово .

В рамките на днешният ден двамата депутати проведоха срещи и с ръководствата на ГЕРБ в общините Гърмен и Хаджидимово.“ В Гърмен  отново заедно с Асим Адемов, кандидат за член на Европейския парламент и колегата ми народен представител Александър Мацурев разговаряхме за предстоящите избори, след които ПП ГЕРБ отново ще бъде първа политическа сила.

Радва ме, че хората виждат какво прави ГЕРБ за регионите и че друг път за развитието на България няма.

Всички заедно ще докажем това на 26 май с номер 12 в интегралната бюлетина. В Гоце Делчев също се срещнахме с новото и отлично сработило се вече общинско ръководство на ПП ГЕРБ, на което председател е Никола Джингаров, който е обграден с прекрасни и дейни млади хора. Обсъдихме чисто организационни и технически въпроси,  както и това, че ни предстоят много важни избори на 26 май и това, че е необходима пълна мобилизация, за да постигнем всички заедно поредната победа на ПП ГЕРБ, за да може България да продължи по своят европейски път“, допълниха още за срещите си в общините Гърмен, Хаджидимово, Сатовча и Гоце Делчев депутатите Даниела Савеклиева и Александър Мацурев.

Утре, в малката зала на Домът на културата в Гоце Делчев, среща с обществеността с млади хора и общински структури ще проведе заместник председателя на ПП ГЕРБ  Цветан Цветанов, който е и председател на предизборният щаб. На срещата ще бъде представен кандидат за член на Европейския парламент Асим Адемов.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене