Свържете се с нас

Политика

Предизборен рейд и срещи с ръководствата на ПП ГЕРБ в общините Гърмен, Сатовча, Хаджидимово и Гоце Делчев направиха депутатите Д. Савекрлиева, А. Мацурев и кандидата за евродепутат А. Адемов

Публикувано

на

Денят на труда 1-ви май депутатите Даниела Савеклиева, Александър Мацурев и кандидата за евродепутат Асим Адемов посветиха на важни организационни срещи с ръководствата на общинските структури на ПП ГЕРБ в общините Гърмен, Сатовча, Хаджидимово и Гоце Делчев.

В Сатовчанското село Кочан, което днес празнуваше своят празник депутатите Даниела Савеклиева, Александър Мацурев и кандидата за евродепутат Асим Адемов бяха посрещнати от общинския председател Румен Арнаудов, кмета на селото Юрий Моллов избранк в листата на  ГЕРБ, д-р Ани Моллова секретар на общинското ръководство и много членове, симпатизанти и местни жители.

Преди деловата среща с ръководството на ПП ГЕРБ Сатовча, депутатите се насладиха на празничната обстановка в Кочан и на страхотните изпълнения на фолклорната група при местното читалище и гостуващите групи и изпълнители. „Заедно с колегата ми Александър Мацурев и кандидата от листата на ПП ГЕРБ за член на Европейския парламент Асим Адемов посетихме село Кочан за да уважим и поздравим местните  хора с традиционният им празник на селото. С ръководството обсъдихме политическата обстановка и начертахме чисто техническите неща и мероприятия за нормалното протичане на предизборната кампания“ сподели народния представител Даниела Савеклиева. Заедно с депутата Александъл Мацурев, областният координатор и депутат Даниела Савеклиев, след Кочан и Сатовча се срещнаха и с ръководството и членове на ГЕРБ от община Хаджидимово.

„В контекста на предстоящите избори за членове на Европейския парламент всички се обединихме, че е изключително важно да бъдем мобилизирани и да постигнем максимално висок резултат, за да може България да продължи своето европейско развитие. Сигурна съм, че на 26 май с номер 12 в интегралната бюлетина ПП ГЕРБ ще постигне поредна изборна победа“ заяви  народният представител Савеклиева след срещата  в Хаджидимово .

В рамките на днешният ден двамата депутати проведоха срещи и с ръководствата на ГЕРБ в общините Гърмен и Хаджидимово.“ В Гърмен  отново заедно с Асим Адемов, кандидат за член на Европейския парламент и колегата ми народен представител Александър Мацурев разговаряхме за предстоящите избори, след които ПП ГЕРБ отново ще бъде първа политическа сила.

Радва ме, че хората виждат какво прави ГЕРБ за регионите и че друг път за развитието на България няма.

Всички заедно ще докажем това на 26 май с номер 12 в интегралната бюлетина. В Гоце Делчев също се срещнахме с новото и отлично сработило се вече общинско ръководство на ПП ГЕРБ, на което председател е Никола Джингаров, който е обграден с прекрасни и дейни млади хора. Обсъдихме чисто организационни и технически въпроси,  както и това, че ни предстоят много важни избори на 26 май и това, че е необходима пълна мобилизация, за да постигнем всички заедно поредната победа на ПП ГЕРБ, за да може България да продължи по своят европейски път“, допълниха още за срещите си в общините Гърмен, Хаджидимово, Сатовча и Гоце Делчев депутатите Даниела Савеклиева и Александър Мацурев.

Утре, в малката зала на Домът на културата в Гоце Делчев, среща с обществеността с млади хора и общински структури ще проведе заместник председателя на ПП ГЕРБ  Цветан Цветанов, който е и председател на предизборният щаб. На срещата ще бъде представен кандидат за член на Европейския парламент Асим Адемов.

 

коментара

Политика

Кирил Добрев: БСП в община Сандански ще излезе със силна кметска кандидатура

Публикувано

на

„БСП в община Сандански ще излезе със силна кметска кандидатура на предстоящите местни избори. Целта е да се стигне до балотаж и той да бъде спечелен”. Това заяви председателят на предизборния щаб на БСП Кирил Добрев, който дойде вчера в Сандански заедно с кмета на Гоце Делчев Владимир Москов, който е член на ИБ на БСП. Те присъстваха на среща с председателите на местните структури на социалистите в курортната община, за да обсъдят кого ще издигнат за кандидат-кмет.

Кирил Добрев: БСП в община Сандански ще излезе със силна кметска кандидатура

Ето какво каза К. Добрев: „Тук съм за разширеното заседание на Общинския съвет на БСП в Сандански за обсъждане на направените номинации и обсъждане на силна кандидатура за местните избори. Известно ми е, че в Сандански имаме възможност и шансове да възстановим позициите си. Общинската структура на БСП се представя успешно да евроизборите и на президентските избори. Имаме трудности при представянето на местните избори, но смятам, че при един диалог в партията ще успеем да преодолеем тази пречка и ще имаме много силно представителство в местната власт в този вот.

Аз за трети път идвам в Сандански и успях да се срещна с членовете и симпатизантите. Водил съм разговори в различни формати и обстановката ми е напълно позната. Смятам, че ще излезем с добри решения за конференцията на БСП в Сандански, която е на 31 август. БСП в Сандански ще има много силна кандидатура, която ще претендира за спечелване на кметското място. Досега са номинирани двама кандидати – Снежана Стоянова, председател на БСП в Сандански, и бившият зам. кмет Младен Тимчев, който също е член на партията”.

Разширеното заседание на БСП в Сандански вчера в присъствието на председателя на предизборния щаб Кирил Добрев бе проведено при закрити врати. Присъстваха само председателите на партийните структури в града и населените места в община Сандански.в.Струма

коментара

Продължете с четенето

Политика

Централна избирателна комисия определи състава на Общинската избирателна комисия в Банско

Публикувано

на

Община Банско е с 13 членове в състава на ОИК като за председател на комисията е назначена адвокат Елиана Спасова от Благоевград. Заместник-председатели са Даниела Еринина и Людмил Везюв. За секретар е назначен Георги Бориков.

Общинската избирателна комисия встъпва в правомощията си на 7 септември 2019 г.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

Очаква се Централна избирателна комисия да определи състава на ОИК – Благоевград, тъй като политическите партии не можаха да постигнат консенсус и да изберат състава й. От ПП „ГЕРБ“ предложиха адвокат Мартин Бусаров, който бе председател на РИК – Благоевград на отминалите евроизбори. От ПП „БСП“ пък не отстъпиха и предложиха зам.-председателя на РИК – Благоевград Йордан Симонски. Поради тази причина се наложи ЦИК да определя състава на Общинската избирателна комисия в Благоевград./Благоевград нюз/

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ