Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 1 май

Публикувано

на

ОВЕН
Сряда е с добри перспективи за вас, а вие сте достатъчно мобилизирани да се справите с всякакви проблеми. На солидни позиции сте и мнозина ще “разгромят враговете”. На бизнесмените ще им е необходимо да съхранят стари връзки, за да възстановят материални придобивки. Комбинирайте действията си с някого.

ТЕЛЕЦ
Денят ви ще бъде спокоен до скука, което се дължи на успешното решаване на важни за вас проблеми. Някои са се възползвали от умни съвети, други са в отпускарско настроение и разпускат на село или вила, на трети здравето се е поразклатило. Мнозина твърдо са решили да водят строго умерен живот. Пълно финансово удовлетворение за повечето от вас.

БЛИЗНАЦИ
Днес сте в добро настроение и твърдо вярвате в собствените си възможности за успех. Сряда носи много радост и удовлетворение, а някои мъже от знака са настроени за развлечения – пазете се от излишни харчове. На финансова основа някои скоро ще имат ново запознанство. За други денят е свързан с придобивки и получаване на пари. Трети да очакват солидна стабилизация.

РАК
Скука и недоволство са характерни за Рак в началото на деня. Сряда обаче е добър ден за вас и ще имате поводи за приятни емоции. Благоприятен е в професионален и паричен аспект, имате и много оптимистични тенденции за бъдещия ви социален статут и още днес ще имате повод да се чувствате победители. Някои от вас днес ще получат предложение за брак.

ЛЪВ
И вие днес сте войнствени и победоносни, денят ви ще е спокоен в много отношения. Очаквате пари и те ще дойдат от страна на мъж в дома ви. Служебният ви ден е свързан с близък окончателен край на тягостно настроение на работното ви място. За бизнесмените сряда е особено печеливша, определено ще се чувствате приятно и ще се движите в свои води.

ДЕВА
Девите предчувстват края на неприятностите и имат надежда да се устроят добре. Настроението ви е празнично и при някои това се дължи на предстоящата им сватба. Финансово се чувствате добре обезпечени, а това ви носи удовлетворение заради вложените усилия. Някои ще получат финансова подкрепа от мъж, други – неочаквани пари от роднини.

ВЕЗНИ
В сряда мнозина от този знак са пренапрегнати във връзка с разрешаването на важни за тях задачи. Не пренебрегвайте здравето си. Доста действени сте спрямо ангажиментите си и ще имате сериозни печалби, а някои и неочаквани приходи за бюджета. Част от вас ще имат служебни затруднения днес, но те са незначителни и по-скоро обстановката е благоприятна за вас.

СКОРПИОН
Печеливш ден относно финансите на Скорпионите е сряда. Солидни са и професионалните ви позиции, изявите ви са блестящи. Засилените ви интелектуални и философски възможности при някои ще доведат до специално уважение. Ще настъпи край и на неприятности в роднинските ви отношения, не са изключени и добри съобщения във връзка с ваши дейности.

СТРЕЛЕЦ
Конкретни успехи и постижения по отношение на парите са ви успокоили, трудният период е преминал. В дома ви ще има сериозни придобивки и добри взаимоотношения. Професионалният ви ден на пръв поглед не е нищо особено, но надеждите и предчувствието ви за нещо хубаво са основателни. Засилена е интуицията ви и може много да ви помогне да поставите някого на мястото му.

КОЗИРОГ
При този знак също се забелязва финансово стабилизиране и успокоение. Сряда изисква обаче повече умереност и комбинативност в действията ви с пари. На работното място се предвиждат радост и веселие по повод празник, или просто вашето настроение е добро, защото сте се справили с ангажиментите си. Хубав ден за дома ви, където цари уют и спокойствие.

ВОДОЛЕЙ
Настроението на мнозина Водолеи днес е празнично, независимо от повода за това. Сряда е благоприятна и печеливша от финансова гледна точка. Неочаквано можете да получите пари от службата си, макар че тук недоволствате по някакъв повод и не се чувствате особено приятно. С колеги и приятели обаче ще изживеете приятни емоции и ще се радване взаимно на успехите си. Добър ден за бизнеса.

РИБИ
Успешна и печеливша е сряда за вас, но без причина се чувствате “скиснали” и огорчени, при някои скуката надвива. Не се отпускайте, дайте шанс за изява на чудесните ви тенденции за финансиране, на безусловното разрешаване на дълго измъчвал ви проблем. Някои ще се радват на подарък от семейния партньор или ще бъдат сюрпризирани от чужбина.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 19 май

Публикувано

на

ОВЕН

Днес ще Ви е по-важно количеството в общуването, отколкото качеството. Какво пък в един момент количествените натрупвания водят до качествени изменения. И все пак не прекалявайте, говоренето отнема твърде много енергия, която може да вложите в толкова полезни неща.

ТЕЛЕЦ

Радост, щастие и блясък или просто една спокойна майска неделя. Вие не обичате толкова шума около себе си, колкото спокойното и уютно усещане. Тази неделя ще Ви го донесе, насладете му се, дайте си радост.

БЛИЗНАЦИ

Щом имате куража да започнете нещо, значи имате и куража да успеете. Просто тръгнете, вдъхновете другите, овладейте силата. Не търсете други предизвикателства преди да сте се справили с днешното.

РАК

Ще търсите уединение и неща, които да Ви вдъхновяват. Грубото отношение ще Ви наранява силно и ще разбалансира емоциите Ви. Опитайте да не се въвличате в групови мероприятия и отделете време за водни процедури. Дори един душ ще Ви помогне да изчистите наслоените отрицателни емоции.

ЛЪВ

Нестандартните ситуации и странните хора ще провокират интересни идеи у Вас. Способни сте да задействате големи групи от хора само със силата на собствената си увереност в крайния резултат.

ДЕВА

Любопитството и удоволствието ще са главните мотиватори на действията Ви, което само по себе си е доста практично. Най-важното е да се отърсите от страховете си, да опитомите тревожността и да дадете път на смелото си сърце.

ВЕЗНИ

Може да разчитате на добрия късмет. Независимо, че няма да сте в работно настроение, ще успеете да свършите доста неща. Голяма работа сте, когато имате мотив за действие и най-вече, когато правите нещата с удоволствие.

СКОРПИОН

Малко под напрежение ще се чувствате, но за това причината е лично във вас. Не бъдете твърде мнителни към всичко и всички. Радвайте се на живота.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате нужда от помощ. Бъдете толерантни към колегите си и не се впускайте в безсмислени спорове. Не се опитвайте да шокирате околните и не ги поучавайте, просто бъдете част от екипа.

КОЗИРОГ

Ден, в който ще имате за вършене повече, отколкото можете да понесете. С добра организация на времето и ресурсите можете да постигнете чудеса. Резултатите ще покажат отново, че сте отличници.

ВОДОЛЕЙ

Не може да се
Вниманието Ви ще е към света, който Ви заобикаля, той ще е Вашият стимул и провокатор към действие. Покажете своята уникалност, покажете любовта си, споделете своите способности с другите, това е смисълът.

РИБИ

Някъде вътре във Вас е скрит огромен ресурс от знания и емоциите са тези, които успяват да извадят на повърхността едва някои части от него. Днес наистина ще сте като мина за скъпоценности за всеки, който Ви развълнува.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

ХОРОСКОП за 18 май

Публикувано

на

ОВЕН

Повишени са възможностите ви за активност в обществото и сферата на бизнеса. Някои от вас са притеснени по финансови причини, но не за дълго. В работата ви има проблеми, които днес ще ви притесняват, но те не са непреодолими и дори ще имате помощта от външни хора.

ТЕЛЕЦ

Събота идва с много проблеми за вас и ще бъдете доста нервни и неорганизирани през първата половина на деня. След обяд ще настъпи успокоение, делата ви ще вървят добре. В бизнеса някои Телци ще си позволят да извършат незаконни сделки. Ще ви дискредитират, очаквайте неприятности.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са спокойни и уравновесени в събота, който ще премине доста добре. Днес се извършват лични промени у вас, които се характеризират с разширяване на мирогледа и повишаване на личната толерантност. Добри контакти в бизнеса, придобивки, реализация.

РАК

Интересен ден е събота за Раците. Мнозина са раздвоени между надеждата и песимизма. Някои от вас изпитват големи затруднения на пари за елементарно съществуване. Активизира се творческата личност у вас и трябва да следвате интуицията си, която е най-верният ориентир за деня.

ЛЪВ

По своите предпоставки събота не може да се нарече успешен или неуспешен за Лъвовете. Изключение прави само любовният ви живот, където напрежението е по-голямо и не са изключени някои неприятности.

ДЕВА

Днес ще постигнете нормални резултати в дейността си – напредък в службата, реализация на интересите в бизнеса. Но положението е много деликатно, денят ще ви сблъска с препятствия, и ако проявите неустойчивост, успехите остават далеч. Действайте спокойно и бъдете настойчиви.

ВЕЗНИ

Най-големите неприятности за вас са във връзка с любовта. При някои тя е фатална и води до много разочарования. Внимавайте, бездната на страстите може да ви погълне и да последват низ от неприятности. Не споделяйте нищо за личния си живот, имате врагове, които ще ви причинят скандал.

СКОРПИОН

Днес Скорпионите демонстрират непреклонна воля за осъществяване на намеренията си, но на пътя ви има препятствия, които трябва да преодолеете. Не проявявайте слабост, това означава забавяне на някои дела или да пропуснете реализацията им. Вслушайте се в приятелски съвет.

СТРЕЛЕЦ

Събота е ден за придобивки при Стрелците и няма да се наложи да се борите с трудности, за да достигнете успеха. Имате силни покровители и те ще способстват за вашите блестящи достижения. Денят е особено благоприятен за вашите делови и лични контакти с приятели. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

КОЗИРОГ

През тази събота развитието на вашите дела започва успешно в началото на деня, но по-късно се появяват големи препятствия, които обричат действията на успех. Импулсивни и саркастични, Козирозите са склонни към ексцентричност, което ще доведе до неблагоприятни промени.

ВОДОЛЕЙ

Събота е ведър и успешен ден за Водолеите. Положителното влияние е тясно свързано с вас и действието му е категорично. Намирате се в печеливша позиция и придобивките са най-малкото, което можете да постигнете днес. Огромен успех имате в любовта, ще получите признание.

РИБИ

Днес ще се сблъскате с много неприятности и делата ви ще влязат в задънена улица. За преодоляване на неприятностите ще ви помогнат двама души, чрез намесата на които успешно ще се справите с всички трудности. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ