Свържете се с нас

ГЕРБ

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Асим Адемов посети с. Дянково

Публикувано

на

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Асим Адемов се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ в село Дянково, община Разград. Пред тях той сподели: „Борим се да спечелим изборите. Европейският съюз е едно голямо семейство и ние сме част от него. Много е важно да се чува гласът ни както досега“. В рамките на срещата бяха обсъдени какви ще се приоритетите в работата на българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП в следващия Европейски парламент, както и увеличеният европейски бюджет за България за периода 2021 – 2027 г.

„Предстои ни още много работа, но промяната през последните 10 години е видима. Нека докато взимаме решение за кого да гласуваме – първо да помислим какво е било преди управлението на ГЕРБ и да сравним резултатите със сега“, заяви Асим Адемов.

Визитата на Адемов в Дянково завърши с посещение на кравефермата в селото, изградена по стандарти, покриващи всички съвременни европейски изисквания.

коментара

ГЕРБ

Кметът на Община Перник Вяра Церовска откри новоизграденото футболно игрище в Батановци

Публикувано

на

Терен с изкуствена настилка за минифутбол в двора на обединено училище „Христо Ботев“ в град Батановци откриха днес кметът на Община Перник Вяра Церовска и кметът на населеното място Радослав Банчев. „В Батановци всяка година се случва по нещо хубаво. Убедена съм, че заедно ще успеем да направим още много необходими неща за всички, които живеят и обичам града. Събитието беше уважено от народния представител от ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров и кметския екип на Община Перник. Инвестицията е от капиталови разходи на Община Перник за 2019 г. и е на стойност 60 000 лева. Възпитаниците на учебното заведение, освен обновените класни стаи, вече ще могат да ползват новата придобивка за различни спортни занимания.

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

Eвродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов ще има информационен офис в Смолян

Публикувано

на

Eвродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов поема информационния офис в Смолян. От 10 години насам той бе към Владимир Уручев – евродепутат от 2007 до 2019 г.

Той става евродепутат на 14 септември 2017 г. след избирането на Мария Габриел за Еврокомисар по цифровизацията в ЕК.

На изборите за членове ЕП през месец май 2019 г. е избран за втори мандат.

Асим Адемов е член на Комисията по култура и образование и заместник-член на Комисията по земеделие и развитие на селските райони. Той и народните представители от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и д-р Красимир Събев, областният координатор на партията Николай Мелемов  обсъждат вече конкретни идеи, които да бъдат насочени към образованието на младите хора, земеделците и всички останали граждани от областта.

Информационният офис се намира на бул. „България“ №14 в областния град.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ