Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 30 април

Публикувано

на

ОВЕН
Във вторник кипящата ви енергия избива в агресивност. Имате много въпроси за изясняване, които зависят от действията ви, затова внимавайте. Ще имате служебни затруднения, но сте в блестящи позиции и отстоявайте правата си. Мнозина ще направят правилен ход във финансовите си дела. При бизнесмените се очертава отегчение, ще получат големи приходи.

ТЕЛЕЦ
Днес сте в отлична форма, мнозина отново са влюбени и им върви. Това настроение е добър стимул за дейността ви. Ще бъдете доста предприемчиви във финансовата сфера и можете да се надявате на успех и във всяко друго начинание. Досадни обстоятелства ще ви раздразнят в службата, съюзете се с началниците си и ще имате желаните резултати.

БЛИЗНАЦИ
Точно сега сте решили да предприемете нещо, което ви коства много усилия, душевни болки и отчаяние. Проблемите ви изискват повече дързост и решението ви е правилно. През деня ще имате разговори и пререкания на тема пари и макар да не се чувствате комфортно, сте на силни позиции и можете да овладеете положението. Някои от вас ще се сблъскат с агресията на мъж.

РАК
Днес повечето от Рак ще са заети с въпроси, които изискват получаването на важна информация. Бъдете старателни, подгответе се за много работа и обяснения. Дръжте се резервирано, защото в някои случаи има донос срещу вас. По принцип се радвате на добри отношения с колегите и при проблеми те ще вземат вашата страна, но пазете малка дистанция.

ЛЪВ
На някои Лъвове им предстои изпит или обучение и проявяват нервността си в конфликти с околните. Бъдете по-сдържани, можете да бъдете прилежни, когато се налага, и ще имате успех. Мнозина от знака днес ще вземат някакво вярно решение от професионален характер, което ще има добри резултати. Блестящи сте сега във финансовата сфера.

ДЕВА
Макар че имате трудности и проблеми, успешно ги прикривате и днес сте особено слънчеви и очарователни. Ядовете ви са най-вече финансови, но днес със съвместни действия или сделка с приятел имате шанс да постигнете задоволителни резултати. Не пренебрегвайте и личната си предприемчивост, използвайте днешното си настроение.

ВЕЗНИ
Някои от Везни във вторник изживяват раздяла с близък човек. Трудно понасяте самотата, много е важно за вас да работите в съюз с някого и да живеете с интересите на обществото, семейният или интимният ви партньор също са от значение. В службата ще се разрешат важни за вас въпроси, вероятно ще имате съвещание. Ако става дума за пари, не проявявайте любопитство.

СКОРПИОН
Внимавайте, Скорпиони, вашето любопитство може да ви навлече неприятности днес, добре е да сте по-толерантни. Вложете усилията си в повече работа, за да подсигурите желаните финансови резултати. Възможно е да дойдат по-късно. При вас е много важна връзката с хората от дома ви и ще имате семейни обсъждания и разговори относно възникнали проблеми вкъщи.

СТРЕЛЕЦ
Днес сте досадно старателни и обстоятелствени, но поради това служебният ви ден може да бъде доста плодоносен. От вашите действия зависи да решите паричен проблем. Добре е да включите някого от роднинския кръг в дейността ви, защото обединените усилия носят успех и това е особено валидно за вторник. Възможно е при някои резултатите да не дойдат още днес. Очаква ви пътуване с цел командировка.

КОЗИРОГ
Във вторник ще получите шанс да разрешите трудности, които отдавна ви преследват. Зависи какво решение ще вземете и на какви позиции ще застанете. При лични проблеми любовта ви ще изиграе решаваща роля, за да поемете вярната посока. В службата – доста смущения и огорчения. Добре е да сте по-предприемчиви и находчиви и да отстоявате правата си. Не споделяйте плановете си, зложелателите не “спят”.

ВОДОЛЕЙ
Ако във вторник сте си наумили да захванете нещо важно, направете го в съюз с някого. Денят е добър за бюджета ви, въпреки вътрешното ви усещане за обратното. Бъдете предпазливи в службата, има човек, който ви следи и докладва за най-малката ви грешка, което може да ви коства много. Някои от представителите на знака ще получат важно съобщение във връзка с наследство.

РИБИ
Добър ден за сделки и преговори е вторник за Рибите в бизнеса, ще подпишете изгодни и печеливши за вас договори. Не разчитайте на съдружници, а се задействайте самостоятелно. Финансовото ви положение се изяснява, при повечето от знака ще има и облаги. Бизнесмените ще имат успешен ден. На някои им предстои подписване на трудов договор или някакъв друг важен документ.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 20 май

Публикувано

на

ОВЕН
Съгласуваните действия с някого са много полезни за Овните в понеделник. Въобще предприемчивостта ви изисква съюз и това е особено валидно за дела във финансовата сфера. Имате затруднен служебен ден поради много неизяснени професионални проблеми. Денят е труден и за някои бизнесмени.

ТЕЛЕЦ
Хубаво е в понеделник Телците да са по-находчиви и предриемчиви. Трудностите може да преодолеете и вие с подкрепа от нечия страна. Съюзените действия за вас са препоръчителни и резултатни съответно. Понеделник би могъл да ви насочи към контакти, които в повечето случаи са полезни за вас и успехът ви е гарантиран.

БЛИЗНАЦИ
Представителите на Близнаци успешно ще започнат новата седмица, ако са настойчиви в намеренията си и смело се захванат с делата си. По този начин, без дори да подозирате, ще изходатайствате благоприятното си развитие. А то не изключва подобренията в материален смисъл. Ползотворен ден за работа в съдружие.

РАК
Някои от Раците имат особени заслуги за финансовото стабилизиране и в понеделник позициите ви в семейството са важни и значими. Това обаче едва ли действа ласкателно за самочувствието ви, тъй като имате лични проблеми и дори са налице някои обиди и огорчения. В служебен аспект имате перспективи за изява.

ЛЪВ
Лъвовете имат пред себе си добър ден, изпълнен с много оптимизъм. Някои от вас са си извоювали служебно място в чужбина и вероятно днес ще заминават. Други имат затруднения от паричен характер, но те ще отпаднат скоро. В службата работата ви в тандем с една жена ще даде неочаквано добри резултати.

ДЕВА
Повечето от Дева ще имат труден понеделник. Любовната връзка или партнирането с някого би могло да облекчи деня ви. Освен това, ако споделите служебните си проблеми с някого от приятелското общество, може приятно да се изненадате с адекватна и навременна подкрепа. Налице са днес възможности за справяне с финанси.

ВЕЗНИ
Въпросите, по които сте претърпели частичен неуспех, сте твърдо решени днес да разрешите. И ще ви се отдаде, стига да не са с финансов характер. Забележително е излъчването ви в понеделник и като че ли всички са готови да ви помогнат и облагодетелстват по някакъв начин. Може да се радвате на успешен служебен ден.

СКОРПИОН
В понеделник повечето от Скорпион изживяват любовна мъка, вероятно поради прекъсване на връзката. Това обстоятелство е толкова обсебващо ви, че не само влияе на настроението, но и може да предизвика здравословно неразположение у някои. Чувствате сe ограбени и сте склонни да проявите агресия към близки.

СТРЕЛЕЦ
С твърдата вяра и личните способности и възможностите за самостоятелно справяне мнозина Стрелци се отправят на път за чужбина в понеделник. Други от знака ще се борят да затвърдят лидерските си позиции. Вероятно не сте сами, защото се забелязва неотлъчната подкрепа на близък човек до вас. Имате стимули, а и развитието ви там се очертава благоприятно.

КОЗИРОГ
Забележителна предприемчивост проявяват дамите Козирози. Понеделник е успешен ден и въпреки някои неудовлетворителни аспекти от финансово естество, ще се радвате на постиженията си. Важен факт за развитието ви през деня е дейността в съюз с някого. Бизнесмените да бъдат предпазливи със съдружниците си, да следят действията им. Няма повод за притеснение, но имайте едно наум.

ВОДОЛЕЙ
Вие по някакъв повод сте с чувство за ущърб, но съвместната дейност ще помогне за разрешаването на проблеми. В това отношение веднага се забелязва значимостта на обединените усилия по финансови въпроси. Имате ефект и в положителното му съдържание и ще се убедите още днес. Внимавайте обаче на работното място. Възможно е да влезете в незначителен конфликт с колега, който е злопаметен.

РИБИ
Повечето от Риби са влюбени. Настроението ви обаче може да се влоши, ако станете повод за разтрогване на връзката. Недейте да разваляте това, което сте съградили. Имате тенденции за самоналагане в отношенията и твърде безкомпромисно поведение. Уважавайте изискванията, изслужвайте хората около себе си и на другата страна и не предизвиквайте конфликти. Понеделник ви носи успех.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 19 май

Публикувано

на

ОВЕН

Днес ще Ви е по-важно количеството в общуването, отколкото качеството. Какво пък в един момент количествените натрупвания водят до качествени изменения. И все пак не прекалявайте, говоренето отнема твърде много енергия, която може да вложите в толкова полезни неща.

ТЕЛЕЦ

Радост, щастие и блясък или просто една спокойна майска неделя. Вие не обичате толкова шума около себе си, колкото спокойното и уютно усещане. Тази неделя ще Ви го донесе, насладете му се, дайте си радост.

БЛИЗНАЦИ

Щом имате куража да започнете нещо, значи имате и куража да успеете. Просто тръгнете, вдъхновете другите, овладейте силата. Не търсете други предизвикателства преди да сте се справили с днешното.

РАК

Ще търсите уединение и неща, които да Ви вдъхновяват. Грубото отношение ще Ви наранява силно и ще разбалансира емоциите Ви. Опитайте да не се въвличате в групови мероприятия и отделете време за водни процедури. Дори един душ ще Ви помогне да изчистите наслоените отрицателни емоции.

ЛЪВ

Нестандартните ситуации и странните хора ще провокират интересни идеи у Вас. Способни сте да задействате големи групи от хора само със силата на собствената си увереност в крайния резултат.

ДЕВА

Любопитството и удоволствието ще са главните мотиватори на действията Ви, което само по себе си е доста практично. Най-важното е да се отърсите от страховете си, да опитомите тревожността и да дадете път на смелото си сърце.

ВЕЗНИ

Може да разчитате на добрия късмет. Независимо, че няма да сте в работно настроение, ще успеете да свършите доста неща. Голяма работа сте, когато имате мотив за действие и най-вече, когато правите нещата с удоволствие.

СКОРПИОН

Малко под напрежение ще се чувствате, но за това причината е лично във вас. Не бъдете твърде мнителни към всичко и всички. Радвайте се на живота.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате нужда от помощ. Бъдете толерантни към колегите си и не се впускайте в безсмислени спорове. Не се опитвайте да шокирате околните и не ги поучавайте, просто бъдете част от екипа.

КОЗИРОГ

Ден, в който ще имате за вършене повече, отколкото можете да понесете. С добра организация на времето и ресурсите можете да постигнете чудеса. Резултатите ще покажат отново, че сте отличници.

ВОДОЛЕЙ

Не може да се
Вниманието Ви ще е към света, който Ви заобикаля, той ще е Вашият стимул и провокатор към действие. Покажете своята уникалност, покажете любовта си, споделете своите способности с другите, това е смисълът.

РИБИ

Някъде вътре във Вас е скрит огромен ресурс от знания и емоциите са тези, които успяват да извадят на повърхността едва някои части от него. Днес наистина ще сте като мина за скъпоценности за всеки, който Ви развълнува.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ