Хороскоп 29 април

ОВЕН

Започвате мобилизирано новата седмица и понеделник действително е важен за вас. Мнозина от знака ще имат работа с жени по отношение на бизнес и финанси. Денят е ползотворен в няколко направления, добре се изявявате на работното място и дори да сте имали проблеми днес, ще ги разрешите благополучно.

ТЕЛЕЦ

И вашият знак е много действен днес, а можете да разчитате и на приятелска услуга или подкрепа от жени. Предстоят ви промени от финансов характер, които са свързани с много нерви и напрежение в работата ви. Днес едва ли ще имате резултат в тази сфера.

БЛИЗНАЦИ

Тежък ден, особено за жените от знака. Не се поддавайте на емоции, самосъжаление и психически атаки, а се организирайте и бъдете оптимисти – след лошото винаги идва добро. Прекрасен е професионалният климат в понеделник и доста Близнаци ще са доволни от постиженията си.

РАК

Понеделник е истински ваш ден, което касае повече дамите от знака. Вашите чар и интелигентност са забележителни и могат да ви бъдат доста полезни сега. Мъжете трябва да разчитат повече на личната си действеност и целенасоченост. Професионалният ден е много приятен и някои може да получат предложение за брак от колега.

ЛЪВ

Щастлив е денят за Лъвовете в две насоки – едни ще се радват на любовта си и сериозно планират брак, други ще пътуват и са доволни от заминаването си. За финансовите ви успехи и придобивки сега са нужни настойчивост и действеност, особено в работата си е добре да се съсредоточите, защото ви дебнат проблеми.

ДЕВА

Днес сте се задействали да разрешите планирани задачи, проблемите ви са сериозни, защото сте притеснени и обременени. При някои има промяна в плановете, възможни са и загуби. Вие също може да се облегнете на подкрепата и приятелството на жена, взаимните действия ще ви донесат повече спокойствие и добри резултати.

ВЕЗНИ

Твърде добре започва новата ви седмица. Дамите ще се изявят по-силно днес, имате много работа и е добре да потърсите съдействието на приятелки, намесата им ще е доста полезна за вас. Силно успешен е и финансовият аспект. Справили сте се безпогрешно с нелек проблем и можете да се радвате на победата си.

СКОРПИОН

Триумфиращ е понеделник за Скорпионите. Финансово сте стабилно обезпечени чрез брак или обединени действия с някого. Благоприятен е и професионалният ви ден, ще имате услуга или приятелски жест от жена. Семейните трябва да се съобразят с важно решение, взето от брачния партньор, то е за добро.

СТРЕЛЕЦ

За някои от вас днес е важно едно пътуване, за други – съвместната работа с брачния партньор. Имате финансови проблеми, но и благоприятни промени, от които неочаквано ще получите пари. Положителен ще е професионалният ви ден. От бизнесмените в понеделник се изисква висока активност. Онези от знака, които са заети с изкуство, ще имат превъзходен творчески успех днес.

КОЗИРОГ

Макар че работният ден е първият от седмицата, вие се чувствате уморени, това е психическо или нервно пренапрежение, свързано с лични проблеми. Няма да сте спокойни и в службата, но там има жена, която би могла да ви услужи и помогне. Въпреки това не споделяйте в детайли нещата, които ви вълнуват. Финансово се чувствате зависими или задължени някому, но днес ще разберете.

ВОДОЛЕЙ

Понеделник ще е успешен ден за вас, ако действате като подчинени и забравите емоциите. Много силни са служебните позиции на дамите от знака, интелектуалният ви заряд ще даде добри плодове. Блестящи сте в работата си и мнозина ще се чувстват победители, това важи и за мъжете, но при тях е свързано с разправии или конфликт. Онези, които са на път, да преценяват обстановката около себе си.

РИБИ

Денят е чудесен за Риби, но мъжете от знака кой знае защо са предразположени към раздори и конфликти. Не се поддавайте на негативни емоции, създадени от проблеми в дома. Не предприемайте нищо, което ще ви компрометира пред началниците ви. Денят е благоприятен и ако се овладеете и бъдете по-активни, ще ги разрешите. По наследствени въпроси се доверете на съвета на жена.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене