Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп 29 април

Публикувано

на

ОВЕН

Започвате мобилизирано новата седмица и понеделник действително е важен за вас. Мнозина от знака ще имат работа с жени по отношение на бизнес и финанси. Денят е ползотворен в няколко направления, добре се изявявате на работното място и дори да сте имали проблеми днес, ще ги разрешите благополучно.

ТЕЛЕЦ

И вашият знак е много действен днес, а можете да разчитате и на приятелска услуга или подкрепа от жени. Предстоят ви промени от финансов характер, които са свързани с много нерви и напрежение в работата ви. Днес едва ли ще имате резултат в тази сфера.

БЛИЗНАЦИ

Тежък ден, особено за жените от знака. Не се поддавайте на емоции, самосъжаление и психически атаки, а се организирайте и бъдете оптимисти – след лошото винаги идва добро. Прекрасен е професионалният климат в понеделник и доста Близнаци ще са доволни от постиженията си.

РАК

Понеделник е истински ваш ден, което касае повече дамите от знака. Вашите чар и интелигентност са забележителни и могат да ви бъдат доста полезни сега. Мъжете трябва да разчитат повече на личната си действеност и целенасоченост. Професионалният ден е много приятен и някои може да получат предложение за брак от колега.

ЛЪВ

Щастлив е денят за Лъвовете в две насоки – едни ще се радват на любовта си и сериозно планират брак, други ще пътуват и са доволни от заминаването си. За финансовите ви успехи и придобивки сега са нужни настойчивост и действеност, особено в работата си е добре да се съсредоточите, защото ви дебнат проблеми.

ДЕВА

Днес сте се задействали да разрешите планирани задачи, проблемите ви са сериозни, защото сте притеснени и обременени. При някои има промяна в плановете, възможни са и загуби. Вие също може да се облегнете на подкрепата и приятелството на жена, взаимните действия ще ви донесат повече спокойствие и добри резултати.

ВЕЗНИ

Твърде добре започва новата ви седмица. Дамите ще се изявят по-силно днес, имате много работа и е добре да потърсите съдействието на приятелки, намесата им ще е доста полезна за вас. Силно успешен е и финансовият аспект. Справили сте се безпогрешно с нелек проблем и можете да се радвате на победата си.

СКОРПИОН

Триумфиращ е понеделник за Скорпионите. Финансово сте стабилно обезпечени чрез брак или обединени действия с някого. Благоприятен е и професионалният ви ден, ще имате услуга или приятелски жест от жена. Семейните трябва да се съобразят с важно решение, взето от брачния партньор, то е за добро.

СТРЕЛЕЦ

За някои от вас днес е важно едно пътуване, за други – съвместната работа с брачния партньор. Имате финансови проблеми, но и благоприятни промени, от които неочаквано ще получите пари. Положителен ще е професионалният ви ден. От бизнесмените в понеделник се изисква висока активност. Онези от знака, които са заети с изкуство, ще имат превъзходен творчески успех днес.

КОЗИРОГ

Макар че работният ден е първият от седмицата, вие се чувствате уморени, това е психическо или нервно пренапрежение, свързано с лични проблеми. Няма да сте спокойни и в службата, но там има жена, която би могла да ви услужи и помогне. Въпреки това не споделяйте в детайли нещата, които ви вълнуват. Финансово се чувствате зависими или задължени някому, но днес ще разберете.

ВОДОЛЕЙ

Понеделник ще е успешен ден за вас, ако действате като подчинени и забравите емоциите. Много силни са служебните позиции на дамите от знака, интелектуалният ви заряд ще даде добри плодове. Блестящи сте в работата си и мнозина ще се чувстват победители, това важи и за мъжете, но при тях е свързано с разправии или конфликт. Онези, които са на път, да преценяват обстановката около себе си.

РИБИ

Денят е чудесен за Риби, но мъжете от знака кой знае защо са предразположени към раздори и конфликти. Не се поддавайте на негативни емоции, създадени от проблеми в дома. Не предприемайте нищо, което ще ви компрометира пред началниците ви. Денят е благоприятен и ако се овладеете и бъдете по-активни, ще ги разрешите. По наследствени въпроси се доверете на съвета на жена.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 20 август

Публикувано

на

ОВЕН

Във вторник ще доказвате настойчиво правото си в службата и вероятно няма да мине гладко денят. Не влизайте в нескончаеми спорове, не се конфронтирайте, възможно е съвсем незаслужено да понесете наказание и обидни епитети.

ТЕЛЕЦ

Мнозина са обезпокоени по причина разделяне с някакво притежание – вероятно недвижим имот. Другата страна на въпроса опира до бракоразводно дело, след което също ще се лишите от доскорошно притежание. Вторник по принцип е ден за спорове при вас и те ще се пренесат от личния в служебния ви живот или обратно.

БЛИЗНАЦИ

Справедливостта не се диктува и налага на другите. Тя е неприкосновена и видна за всички. Днес мнозина от Близнаци ще се опитат да направят именно това, без да се притесняват, че тяхната справедливост може да не е съвсем справедливост. Така само ще си създадете домашни и служебни неприятности.

РАК

Във вторник вашите успехи се ограничават само в сферата на служебните задължения. Някои от вас обаче имат по-добро мнение за шанса си и ще се ангажират с финансови дела, от които единствено ще загубят. Точно днес нямате необходимост от подобен род експерименти. Ще бъдат нарушени контактите ви.

ЛЪВ

Деловите ви ангажименти във вторник са нож с две остриета. В единия случай действията ви, колкото и усърдни да са те, трябва да бъдат подкрепени с голяма бдителност, тъй като е възможно да бъдете изиграни с пари или документи. В другия те имат отношение към служебната ви обвързаност, където обстановката е неизяснена.

ДЕВА

Вторник е изпълнен с препятствия за мнозина от вас, но при повече упоритост ще се справите. Много ярко се открояват властимащите между вас и оставят след себе си впечатление на деспоти. Не се хвърляйте за придобивки днес. Можете да спечелите, но от тази печалба скоро ще платите много повече от спечеленото.

ВЕЗНИ

Известна невъзможност за емоционалното задоволяване ще бъде причина за неудовлетвореност при Везните във вторник. Но това няма да продължи дълго, защото вие чудесно знаете от какво се нуждаете и как да си го набавите, така че разминаване едва ли ще има. Денят е ползотворен за делова дейност и пътуване.

СКОРПИОН

Добър шанс имате днес за финансови реализации и внезапно нарастващ късмет. Във връзка с намеренията ви за деня трябва да действате без забавяне, защото имате възможности за пълно разрешаване на захванатия проблем. Професионалният ден с нищо не привлича вниманието и ще премине по обикновен начин.

СТРЕЛЕЦ

Много съобразителни са днес Стрелците и са с подчертана вяра в собствените си сили. Имате пълно основание, а и добри възможности за реализация и материални облаги. Единствено финансовата сфера е извън възможностите ви днес, но това не възпира провеждането на полезни, а и печеливши контакти. Малко неразположени започвате деня, което е временно и скоро след започване на активния ден ще ви остави.

КОЗИРОГ

За повечето от Козирог вторник предлага добри възможности за парични печалби. Днес почти нищо не спъва работите ви и можете да се надявате на безпрепятствен ден. Единствената негативна страна са съдружниците ви.

ВОДОЛЕЙ

Много от Водолей днес ще бъдат възнаградени за своята доброжелателност и отзивчивост. Ще получите делово предложение, обмислете го добре. Вторник е положителен ден и успешно ще се справите с всичко, макар че мнозина се съмняват във възможностите си сега. А през деня те са много, включително и такива за придобивки.

РИБИ

Един успешен ден, изпълнен с контакти и положителни действия. Много от вас ще осъществят намеренията си относно наемане на работа или успешно ще завършат започната дейност. Не отстъпвайте от принципите си. Всъщност сега вие можете да се ангажирате с повече от една дейност и ще успеете във всичко.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 19 август

Публикувано

на

ОВЕН

Трудно и напрегнато започва тази седмица за вас, с много съперничество и неяснота в службата. Професионалният ден ще бъде успешен за вас, но и нервен. Една жена ще се опита да ви вреди чрез клеветничество. Временно е възможно да успее да ви причини огорчения.

ТЕЛЕЦ

Ако имате достатъчно смелост да се опълчите срещу онези, които се стремят да действат срещу вас, ще успеете да ги победите. Не бива да се водите от емоционалните си подбуди, а да следвате логиката на събитията. Денят ще ви донесе личен и професионален успех, а при някои от вас те ще бъдат продължителни.

БЛИЗНАЦИ

В понеделник сте доста нервни и свързвате лошите си предчувствия с работата, където очаквате непредсказуемите реакции на ваш колега, търсещ постоянно начин да ви засегне и смути. Подобно развитие наистина ще има, но най-малко то трябва да ви притеснява. Настъпва началото на положителен период.

РАК

Онези от вас, които вече са взели решение за бъдещите си професионални и лични действия, могат да бъдат напълно спокойни. Делата ви ще се развият успешно. Днес някои от вас ще имат големи неудобства на работното място. Притеснението ще дойде от страна на шефа ви, но не бива да влизате в спор с него.

ЛЪВ

Голяма радост носи понеделник и осъщестяване на желанията при много от вас. Това положително развитие може да е плод на нов договор за работа или успешен контакт, чрез които ще се реализирате. Постарайте се днес да бъдете напълно спокойни на работното си място. Ще възникнат обстоятелства, които ще ви доведат до гняв.

ДЕВА

Понеделник много зависи от това как се развиват делата ви и активни ли сте в действията си за реализиране на намисленото. Ако действително не се спирате пред трудности и сте упорити, успехите са на ваша страна. Ако обаче се държите безотговорно към собствената си съдба, денят ще премине в неяснота и раздразнение.

ВЕЗНИ

Много мощно действат върху вас днес някои планетни позиции, изразът на които може да се разглежда по два начина – в позитивен и негативен смисъл. Сами разбирате, че резултатът от това въздействие е двузначен. Едни от вас ще действат по позиция на силно развитото си чувство за дълг, при други е тъкмо обратно.

СКОРПИОНИТЕ

Скорпионите започват уморени седмицата и само прословутата им упоритост може да им помогне. Денят е доста тежък и пълен с неприятности, които го обричат на неуспех. Но вие не се предавайте. Въпреки всичко непреклонността пред трудностите ще ви доведе до успехи. В службата по-кротко и намалете критичната нотка в тона.

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелците се отличават с боеви дух, остър ум и непреклонно поведение. Най-полезният атрибут е остротата на мисълта ви, която трябва да бъде водещо начало, за да постигнете добри резултати в делата си. Сега трябва да се въздържате от дела по финансови въпроси. У дома ви очакват приятни изненади.

КОЗИРОГ

Труден ден, объркани ситуации, доста нерви. Така изглежда понеделник, но не ви лишава съвсем от късмет. Може би най-доброто, което ще се случи, е свързано с работата ви, където вашето право ще ви бъде справедливо присъдено. На някои от Козирог ще се наложи да решават свой проблем чрез жена, но се пазете от грешки.

ВОДОЛЕЙ

В службата денят започва с нерви и неприятности, но вие не изпускайте своя нервен заряд. Така вероятността те да приключат още сега е голяма. В противен случай ще агонизират цяла седмица. Денят, общо взето, се развива в два плана – работа и контакти. Шансът е променлив и при много от вас успехът и неуспехът се редуват.

РИБИ

Днес е добре да действате с перспектива за бъдещето, а онези, които сега поставят началото на нови занимания, ще имат голям успех. Съществува възможност за внезапен шанс при много от вас, който се отнася до делови въпроси и помощ от приятели в тази реализация. Денят не е добър за провеждане на срещи.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ