Свържете се с нас

Новини

Къде боядисаха над 150 яйца благотворително?

Публикувано

на

Масово боядисване на великденски яйца направиха благотворително в Крупник. Талантливите деца от СУ“Св.св.Кирил и Методий“ с. Крупник днес в двора на училището боядисаха над 150 яйца. Около работните маси се струпаха в креативна надпревара учениците, подпомагани от своите класни ръководители, учители и присъстващите на празника родители.

Всяко дете се стараеше негово яйчице да бъде най-хубаво изпъстрено. Инициативата точно на Велики четвъртък е част от общата кауза в Симитли „Пролет за Станислав“, която събира парите, за да направи възможна надеждата на Станислав, на 20 години да стъпи на краката си за първи път в живота му.

Празничен дух, желание за изява и проявена почит към християнските традиции и добродетели съпътстваха инициативата.

Утре (петък) от 10.30ч.в центъра на селото учениците ще подредят Великденски базар, който е част от каузата “ Пролет за Станислав“.

Станислав Ильовски е 24-годишен, заболяването му е, на разбираем език за всеки, увреждане на крайниците, което увреждане не позволява самостоятелни движения. Сега за Станислав има надежда, преди месец в клиника –WV Hospital в Турция, Истанбул е направено първото вливане на стволови клетки на Станислав. Това му дава изключителен шанс за значително подобрение.

коментара

Новини

Започна подновяването на пътната маркировка в Гоце Делчев

Публикувано

на

Процесът ще завърши до 15-и септември

В община Гоце Делчев започна опресняването на хоризонталната пътна маркировка. С предимство са пешеходните пътеки в близост до училищата и детските градини. Обновяването трябва да завърши до началото на новата учебна година.

Все още се очаква АПИ да изпълни обещанието си и да направи промяна на организацията на движението в кръговото кръстовище, намиращо се в началото на града. Преговорите са водени по искане на Общинската администрация.

С решение на Общинската комисия по безопасност на движението две улици в града неотдавна станаха еднопосочни – част от улица „Одрин“ – от кръстовището с ул. „Скопие“ до кръстовището с ул. „Кирил и Методий“, и улица „Крива паланка“ – от кръстовището с ул. „Александър Стамболийски“ до кръстовището с ул. „Охрид“.

коментара

Продължете с четенето

Новини

На вниманието на Община Благоевград! Г-н Камбитов, не влагайте повече пари в детска площадка „Индиански кът“!

Публикувано

на

Г-н Камбитов, моля не влагайте повече пари  в тази детска площадка. Беше много хубава наистина, но посетителите на кръчмата до нея и живущите в близките блокове са решили, че имат право да използват дъските за барбекю. Гладен народ, какво да го правиш. Не мисля че е от безпаричие, защото мъжете които съм виждал да пекат кюфтета там не са цигани или вехтошари. Просто манталитета на българина е такъв…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ