Свържете се с нас

Таблоид

Таен любовник на общинската съветничка Злата Ризова се гласи за стола на Камбитов?

Публикувано

на

ЗАД „МИЛЕЕНЕТО НА БЛАГОЕВГРАД“С КОРПОРАТИВЕН ИНТЕРЕС ПО СХЕМАТА: ЗА ДОНЧО ОТНОВО ГЛАВНИЯ АРХИТЕКТ И ЗАМЕСТНИК КМЕТ ПО СТРОИТЕЛСТВОТО, ЗА КАЛОЯН – ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ, ЗА ПИЛАФО И СМИЛЕНОВ – ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ!? Любчо Милев от БСП-то получава обществената безопасност!

Конгломератът от едвам дишащи медии и политици, изхвърлени от борда, разярили се срещу управлението на кметът Атанас Камбитов, започва къс по къс да вади пъклените си схеми. От няколко месеца насам, спокойният и нормален политически живот в югозападната столица беше разбит на пух и прах от шепа озверени „опозиционери“, които ден след ден леят кал и помия по местното управление, общинския съвет и ред институции, защото, видите ли, „били загрижени за Благоевград.“ Топ Преса като една от най-четените и големи медийни групи в цялата област винаги е симпатизирала и толерирала подобни опозиционни инициативи, ако те, разбира се, не са родени от користни и корпоративни идеи.

В случая със споменатите хора обаче нещата започват да ни притесняват много. Говорим за така сформираната на зор група водена от съветника и скрит медиен бос Андон Тодоров, общинската съветничка Злата Ризова, уволнения заместник-кмет на община Благоевград Валери Смиленов, разследвания бивш главен архитект на общината, Сашо Милчев – Пилафо, Любен Милев, барабар Петко с мъжете и Калоян Хаджийски… Това са хората, които не се поколебаха да „спестят“ нищо на благоевградчани, в посока „помия“ срещу Камбитов.

Оказва се обаче, че „мишката си има опашка“ и тези хора не ги е събрал само „моралът“, ами користният интерес на влиятелна политическа и корпоративна личност, която била в особено близки отношения със сексапилната съветничка Злата Ризова, популярна с прозвището Златка Мулатка. Тази личност досущ като опитен плъх се крие в мишата си дупчица, но остри остриетата си Златка, Дончо и другите, за да смажат Камбитов дори и психически. Целта е любовникът на Ризова да изгрее наесен като „спасителят на Благоевград“ и да овладее емоционален вот , роден от болезнените вопли на лаещите опозиционери.

Нещо повече, дори бъдещата евентуална местна власт, ако бъде „смазан Камбитов“, вече била поделена. На тайните събрания бившият приближен до Камбитов, Андон Тодоров, лидерът на „Партия на Зелените“, която издигна кандидатурата му, е уверен, че отново ще получи поста на главен архитект, за да си сложи негов човек и нещо повече, щял да има и свой заместник-кмет по строителството, на общинския лидер на БСП е обещана обществената безопасност и ред други блага, от него се искало да кротува и да пусне „ялова овца“ за кмет, уволнения заместник-кмет и скрит лидер на замиращата партия на Слави – Валери Смиленов, заедно със своя „сив кардинал“ поискали да овладеят контрола над разпределението на обществени поръчки, за Калоян също е помислено – той щял да получи контрола над поискано от него общинско предприятие. Основната цел е една – да се бутне Камбитов.

След това Благоевград ще се командва от Ризова и компания и промяната се раждала през спалнята на общинската съветничка. Топ Преса ще направи и невъзможното да разбере коя е тайнствената личност, която диктува „революцията“ в Благоевград и ще озапти намеренията им. Защото това е задкулисие, а не опозиция.

Опозиция е например новосформираната партия в Благоевград с името „Прогрес“, състояща се от млади и свежи, кадърни и потенциални хора.

Такива опозиционери са нужни за промяната в Благоевград а не „стари курви“ за нов бардак.
Номерът им няма да мине.

Вестник “ Топ Преса “

 

коментара

Таблоид

Селата в Пиринско принасят жертвено агне в чест на свети Илия. Илинден е! Хиляди празнуват!

Публикувано

на

Гоцеделчевското село Добротино усилено се подготвя да посрещне Илинден. В началото на селото се намира манастирът „Свети Илия“ , чийто храмов  празник е прераснал в църковен събор и празник на цялото село.

На един километър над хаджидимовското село Лъки се намира много стар параклис, който носи името на свети пророк Илия.

Преди 9 години той беше възстановен със средства от дирекция „Вероизповедания“ към Министерския съвет, с дарения и доброволен труд от местното население.

„Всяка година на Илинден отиваме до параклиса, макар че пътят е труднопроходим, и даваме курбан за здраве. За тази година телето вече е дарено и отново ще спазим традицията“, разказва кметският наместник Гроздан Попов.

От 1925-а насам жителите на Лаки почитат днешния ден с курбан за здраве и веселие.

Община Кресна и църковното настоятелство канят всички жители и гости на храмовия празник на с. Влахи по случай Илинден.

7 населени места в Симитлийско празнуват днес. Именно заради многото свети места, наречени на светеца, курбаните са в два дни.

Миряни ще се съберат край оброчището в село Ракитна. Местността високо в планината е известна с целебната си сила от незапомнени времена. Белег на оброчището е дъб, чиято възраст надхвърля 500 години.

Под дебелата му сянка през 2003-а година местните съградили параклис с пари от дарения. Така, до ден днешен мястото остава много посещавано и уважавано от всички почитащи Св. Илия.

Курбан за здраве ще бъде раздаден и при параклиса „Св. пророк Илия“ в село Брежани, местността Присадна.

Градевци днес също ще празнуват своя храмов празник с курбан по обед, а вечерта ще има празнична програма. Край Полена в местността Ширината и в село Сухострел също отбелязват празника.

На другия ден пък, в неделя, празнуват в село Брестово и в Горна Железница.

infomreja.bg

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

На територията на ЮЗДП няма огнища на африканска чума

Публикувано

на

Това съобщи вчера на среща в Югозападното държавно предприятие директорът на предприятието инж. Дамян Дамянов.

Ръководителите на 40-те държавни горски и ловни стопанства бяха запознати с мерките за намаляване на популацията на диви свине  и превенция срещу африканската чума.

„За сведение, в страната огнищата са около 16 на домашни прасета и 16 на диви свине. При нас все още няма, но трябва да вземем превантивни мерки. Трудно е да дадем гаранция, но да се надяваме, че ще бъдат успешни.“ – каза инж. Дамян Дамянов. Той посочи, че ще бъдат направени срещи по места с областните управители, с кметовете на населени места, с всички ловни сдружения с цел разясняване проблемите при възникване на огнища на африканска чума. Трябва да бъдат подготвени места за изкопаване на ями за загробване на заболели животни, както и да бъде активизиран отстрела за регулиране запаса на дивите свине.

„Наш ангажимент е да създадем организация за превозване на отстреляните диви свине, тяхното съхранение, вземане и изследване на пробите, т.е целият процес е наш ангажимент.“ – каза още инж. Дамянов.

Съгласно заповед на министър Танева отстрел на дива свиня е 50 лв., 100 лв. отстрел на вълк и 10 лв. за лисица и чакал./БНР/

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ