Жители на с. Брезница ревнаха: Кога полицията ще се задейства, за да сложи край на пътния ад в Брезница?!

Всеки паркира и се движи където и както поиска, без да се съобразява с каквито и да е знаци и закони

Уважаема редакция на вестник „Топ Преса“!

Пишем ви това писмо с надеждата да обърнете внимание на пътна полиция на това, което се случва в с. Брезница, община Гоце Делчев, с надеждата, че някой ще реагира, ще провери и проконтролира написаното тук.

Молим за помощ да ни се съдейства да се изпратят служители, които да вкарат ред движението и паркирането по улиците и по тротоарите както на коли в движение, така и на такива, спряни от движение и изоставени по тротоарите в селото от години и досега, докато не са станали тежки произшествия, а и жителите на селото да разберат, че и ние сме в България и трябва да спазваме нейните закони.

Тук сякаш е щата Пенджаб и най вече след 17-18.00 часа, когато е ад да влезеш в селото пеш или с кола. Всеки паркира и се движи където и както поиска, без да се съобразява с каквито и да е знаци и закони. Мислим, че това е работа на РУ на МВР и пътна полиция – град Гоце Делчев, да вземе да контролират движението и паркирането на колите в селото – не искаме да си мислим, че имат заповед да не посещават селото и за да ви убедим, ще приложим тук няколко снимки на главната улица в селото.

Ще сме ви благодарни, ако ни кажете през къде да минем пеша или ако сме с кола. Имаме намерение да изпратим снимките и до различни телевизии, та дано някой се задейства, но засега разчитаме на вас.

МОЛИМ ВИ, ПОМОГНЕТЕ!

Тони Стоянов

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене