Столичните медии сразиха шайката опозиционери от Благоевград! Не сме тук да ви слушаме „моралните съждания“! Дайте факти!

Поредният надут опозиционен балон се спука. При препълнена но с мухи и бацили но не и с журанлисти зала на БТА в София, шайката наричаща себе си „опозиция“от Благоевград за пореден път се изложи при това тотално. За повечето от Вас, които не са разбрали, днес имаше орнизирана пресконференция в БТА – София от представители на опозицията на Благоевград. Целта – да се размаже от плюене кмета Камбитов.

Водещи разбира се са вече станалите нагли до втръсване Злата Ризова и Андон Тодоров. Единия с разпаробтки в икономическа полиция, другия следствен за най – големия „Аапртамент Гейт“ в Благоевград, заедно с бившия му ортак уволнения бивш главен архитект на града. Заявката беше гръмка, щяли да идват „Ройтерс“, „Асойшет прес“ и CNN но уви, задоволиха се с трима четирима журналисти, от медии които не си мръднаха пръста да ги отразят. Не само че не срещнаха разбиране от столичните медии, но се сбълскаха с остра критика, журналистка от столицата посече, така наречените опозиционери, още докато Злата Ризова дефилираше с посредствено поведение показващо че, все пак има малко интелект, столична журналистка я прекъсна и разясни закона. „Това което говорите са пълни глупости. Законът е спазен, така че ако имате нещо сериозно да кажете кажете го, не сме тук да слушаме вашите „морални съждания“ !“ Въпреки че юристите на опозицията се опитаха да замажат гафа на Ризова, журналистите от София се оказаха подготвени и заявиха че информацията се манипулира в посока друга хипотеза на по съществото на темата. В крайна сметка никой не взе насериозно шайката дошла от провинцията. на зададен журналистически въпрос към съветника Тодоров, защо той е бил един от издигналите Камбитов за кмет, той отговори „Защитавал съм обществения интерес тогава“.

Съжаляваме уважаеми опозоционери, видно е че и този път номера ви не мина. Да, Благоевград има нужда от опозиция, но явно на вас обществото ви няма доверие. Провалът е пълен на нас ни е ясно, че на Благоевград им трябват нови лица, като сформираната млада опозиционна партия „Прогрес“ например. Доверието към тези които бяха на една маса с кмета и сега го плюят защото видно някакво кранче бе спряно е сринато. Чака ги бунището на политическите трупове. В последното сме сигурни.

УНИКАЛНИ РАЗКРИТИЯ И ИСТИНАТА ОТ КЪДЕ ИДВА ВОЙНАТА НА ПИШМАН ОПОЗИЦИЯТА ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ПЕТЪК ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА- ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД! ЩЕ БЪДЕ РАЗБИВАЩО!

УМИШЛЕНО ПОДМИНАХМЕ „ВАГОНИТЕ“ ЗАКАЧЕНИ НА СТАРИЯ ВЛАК, БАГАЖЪТ КАТО САШО МАНОВСКИ – ДЖОЛАНА, СМИЛЕНОВ – ТРИФОНОВ И ПИЛАФО, ТЯХ ПРОСТО ЩЕ ГИ ПОЗДРАВИМ С  ПЕСЕНТА ДОЛУ И ЩЕ ИМ ОБЪРНЕМ ВНИМАНИЕ НА ВЪПРОСА В НЕЯ – АЗ МЪЖ ЛИ СЪМ ИЛИ СЪМ БАБА?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене