Свържете се с нас

Таблоид

Община Дупница обяви обществена поръчка за цялостен ремонт на 7 улици

Публикувано

на

Обществена поръчка за цялостен ремонт на 7 улици (преасфалтиране, тротоари) в града обяви Община Дупница. Те са включени в обща процедура, но на практика ще преминат в две групи. Улиците „Жива вода“, „Николаевска“, „Седма рилска дивизия“, „Александър Батенберг“ са с прогнозна стойност 1 670 089,09 лева, докато останалите три позиции, които включват – ул. „Васил Левски“, „Метоха“, „Ген. Г. Тодоров“ и „Бабуна планина“ са с обща прогнозна стойност 284 006,95 лева.

Ул. „Жива вода“ е с дължина 406 метра и прогнозната стойност е 185 734,45 лева, за 305 метра от „Николаевска“ са заложени 182 646,74 лева, „Седма рилска дивизия“ с линеен обем около 385 метра са предвидени 200 001,91 лева, а най-много са за ул. „Александър Батенберг“ – 817 699,04 лева за 1350 метра. Там ще бъде подменен и водопроводът, който е изграждан след 1965 година, което води до ежедневни аварии.

По втория пакет ще бъде приложен индивидуален избор чрез оферти, което ще спести време и срокове за прием на документи и избор на изпълнители. За ул. „Метоха“ и „Ген. Георги Тодоров“ е заложено и цялостна подмяна на водопровода, който е с дължина 595 метра. Инженеринга на двете улици и подмяната на подземната инфраструктура е предвидена да струва до 164 194,63 лева. С ремонта на двете улици, ще бъде „вързан“ с изцяло обновена инфраструктура входът към „Градската градина“ (при бившият Обувен завод), което ще облекчи трафика по направлението кв. „Горна махала“ – кв.“Бешика“.

 

коментара

Таблоид

Синът на разложкия кмет Красимир Герчев – Иван чества рожден ден днес

Публикувано

на

По този повод, той бе залят от стотици пожелания и поздравления от близки, роднини, познати и приятели.

Безспорно обаче, сред най – трогателните бяха тези от съпругата му Константина и баща му Красимир Герчев, видя наш репортер.

 „Днес синът ми е рожденик, честит да е! Следвай мечтите си, Ванка. Нека Бог те пази.  И теб, и семейството ти. Вървете заедно,  обичайте се, защото няма по-голяма радост от радостта на пълното с обич сърце. Благодаря ти, сине, че ме правиш горд баща. И дядо. Честит рожден ден!“, написа в социалния си профил кмета Красимир Герчев.

„Честит рожден ден, ЛЮБОВ! С всяка изминала година любовта узрява и става все по-силна! На теб ти пожелаваме да бъдеш здрав, винаги така всеотдаен татко и съпруг! Ти си най-хубавото нещо в живота ни! Завинаги твои Константина и Ирина!“, написа трогателно съпругата на рожденика д-р Константина Герчева.

Синът на разложкия кмет Кр.Герчев – Иван чества рожден ден, градоначалникът умили фейсбук с посланието си снимка 1

pirinsko.com

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Всички жители и гости на град Гоце Делчев вече могат да паркират в синята зона на града чрез изпращане на sms

Публикувано

на

Системата се тества от няколко месеца и вече работи в пълен капацитет. Освен чрез закупуване на талони за паркиране, водачите могат да платят и като изпратят sms на номер 13751, което ще ги улесни в значителна степен.

Ако сте клиент на български мобилен оператор, трябва да изпратите sms на посочения номер, в който да напишете номера на автомобила, по начина по който е изписан на регистрационната табела. Изпращането на един sms отговаря на заплащането на 1 час престой на парко мястото. Ако искате да платите за два часа, трябва да изпратите два sms-а. Паркирането в синята зона на гр. Гоце Делчев е позволено с продължителност до 3 часа.

hronika

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ