Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 24 април

Публикувано

на

ОВЕН
Днес сте стабилни и мнозина са готови да действат непреклонно до постигане на успех в делата. Енергията ви е голяма и с лекота ще отстранявате възникналите трудности. Условията за активност и придобивки са много добри и ще имате съответните постижения. Ще получите добри новини.

ТЕЛЕЦ
Сряда при хората със свободни професии от Телец се свързва с нови финансови планове, които са осъществими. Професионалният ден не е по-малко успешен от финансовите ви възможности. За някои той носи неочаквано предложение за сключване на договор при много добри парични условия. Хубави новини от близък.

БЛИЗНАЦИ
Днес Близнаците ще бъдат безапелационни победители във всичко, с което ще се заемат. Неочаквана ще бъде паричната придобивка при някои и може би в определени случаи се свързва с проведен разговор в службата ви. С голям успех се движат любовните дела и сигурно е, че ще настъпи хармония в семейството.

РАК
Движите се с нестихваща скорост и разгръщате в пълнота творческите си инициативи. В сряда Раците ще имат нови възможности за делова активност, не липсват и такива явления, които могат да се нарекат чудо. Става въпрос за неща, които са пряко свързани с вас.

ЛЪВ
Сряда е добър за реализация в сферата на професията и се свързва много често с разрастване на работата и съответно на заплащането, или с някакъв вид финансов договор, който е достатъчно изгоден за вас. Добрите възможности при някои от Лъв ще бъдат поднесени от близък приятел. Затвърдете обществените си позиции.

ДЕВА
Днес не може да се каже кое при вас е на по-предна позиция – положителна делова изява или също толкова положителна лична изразност. Вие сте в състояние да постигнете всичко, което ви интересува, без значение дали става въпрос за пари, любовни контакти или срещи с хора от бизнеса. Имате пълна свобода на действие.

ВЕЗНИ
В сряда вашият успех е строго специфичен и се отнася до финансови придобивки по отношение на деловия живот. В личния живот за повечето от вас успехът при Везните се свързва с любовта. В контактите си трябва да бъдете балансирани. Пестете емоциите си, може да имат негативно отношение в делата ви и това да навреди на работата ви.

СКОРПИОН
Позитивните възможности на Скорпионите са ясно изразени в контактите днес. Те не ви ограничават, напротив, реализацията ви може да бъде многопосочна, но сега обърнете специално внимание на срещите си. Обръщайте голямо внимание на предложенията на партньорите, не бързайте да се съгласявате с всичко.

СТРЕЛЕЦ
Сряда е много благоприятна за вас и вие сте истински продукт на душевна и физическа хармония. Сега е най-разумно да проявите по-голяма активност, което е гаранция за добри постижения. Обърнете внимание на началниците си за повишаване на заплатата ви. Вероятността да постигнете успех е много голяма, така че действайте.

КОЗИРОГ
Днес възможностите ви са концентрирани изцяло в службата ви, като не са намалели и личните ви шансове. По-неизгодни ще бъдат контактите ви, които най-често водят до несъгласие. Ще бъдете зарадвани от съобщение в службата, което се отнася до пари. Сряда не е добра за пътуване. Стойте си вкъщи и не рискувайте.

ВОДОЛЕЙ
Сряда е блестящ ден и можете да постигнете много добра реализация на интересуващи ви лични дела и изразителна служебна позиция. По отношение на професията мнозина биха могли да получат неочаквана подкрепа за определени свои виждания от ръководството. Любовните ви дела ще се развият в положителна насока.

РИБИ
Днес някои от вас действат прибързано и ще загубите. Самите вие сега се ползвате с уникален късмет и само той би могъл да спаси онези от вас, които допускат недопустими грешки. Не бързайте да водите разговори с вашите ръководители по интересуващи ви въпроси, сряда не предвещава положителното им разрешаване.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 19 май

Публикувано

на

ОВЕН

Днес ще Ви е по-важно количеството в общуването, отколкото качеството. Какво пък в един момент количествените натрупвания водят до качествени изменения. И все пак не прекалявайте, говоренето отнема твърде много енергия, която може да вложите в толкова полезни неща.

ТЕЛЕЦ

Радост, щастие и блясък или просто една спокойна майска неделя. Вие не обичате толкова шума около себе си, колкото спокойното и уютно усещане. Тази неделя ще Ви го донесе, насладете му се, дайте си радост.

БЛИЗНАЦИ

Щом имате куража да започнете нещо, значи имате и куража да успеете. Просто тръгнете, вдъхновете другите, овладейте силата. Не търсете други предизвикателства преди да сте се справили с днешното.

РАК

Ще търсите уединение и неща, които да Ви вдъхновяват. Грубото отношение ще Ви наранява силно и ще разбалансира емоциите Ви. Опитайте да не се въвличате в групови мероприятия и отделете време за водни процедури. Дори един душ ще Ви помогне да изчистите наслоените отрицателни емоции.

ЛЪВ

Нестандартните ситуации и странните хора ще провокират интересни идеи у Вас. Способни сте да задействате големи групи от хора само със силата на собствената си увереност в крайния резултат.

ДЕВА

Любопитството и удоволствието ще са главните мотиватори на действията Ви, което само по себе си е доста практично. Най-важното е да се отърсите от страховете си, да опитомите тревожността и да дадете път на смелото си сърце.

ВЕЗНИ

Може да разчитате на добрия късмет. Независимо, че няма да сте в работно настроение, ще успеете да свършите доста неща. Голяма работа сте, когато имате мотив за действие и най-вече, когато правите нещата с удоволствие.

СКОРПИОН

Малко под напрежение ще се чувствате, но за това причината е лично във вас. Не бъдете твърде мнителни към всичко и всички. Радвайте се на живота.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате нужда от помощ. Бъдете толерантни към колегите си и не се впускайте в безсмислени спорове. Не се опитвайте да шокирате околните и не ги поучавайте, просто бъдете част от екипа.

КОЗИРОГ

Ден, в който ще имате за вършене повече, отколкото можете да понесете. С добра организация на времето и ресурсите можете да постигнете чудеса. Резултатите ще покажат отново, че сте отличници.

ВОДОЛЕЙ

Не може да се
Вниманието Ви ще е към света, който Ви заобикаля, той ще е Вашият стимул и провокатор към действие. Покажете своята уникалност, покажете любовта си, споделете своите способности с другите, това е смисълът.

РИБИ

Някъде вътре във Вас е скрит огромен ресурс от знания и емоциите са тези, които успяват да извадят на повърхността едва някои части от него. Днес наистина ще сте като мина за скъпоценности за всеки, който Ви развълнува.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

ХОРОСКОП за 18 май

Публикувано

на

ОВЕН

Повишени са възможностите ви за активност в обществото и сферата на бизнеса. Някои от вас са притеснени по финансови причини, но не за дълго. В работата ви има проблеми, които днес ще ви притесняват, но те не са непреодолими и дори ще имате помощта от външни хора.

ТЕЛЕЦ

Събота идва с много проблеми за вас и ще бъдете доста нервни и неорганизирани през първата половина на деня. След обяд ще настъпи успокоение, делата ви ще вървят добре. В бизнеса някои Телци ще си позволят да извършат незаконни сделки. Ще ви дискредитират, очаквайте неприятности.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са спокойни и уравновесени в събота, който ще премине доста добре. Днес се извършват лични промени у вас, които се характеризират с разширяване на мирогледа и повишаване на личната толерантност. Добри контакти в бизнеса, придобивки, реализация.

РАК

Интересен ден е събота за Раците. Мнозина са раздвоени между надеждата и песимизма. Някои от вас изпитват големи затруднения на пари за елементарно съществуване. Активизира се творческата личност у вас и трябва да следвате интуицията си, която е най-верният ориентир за деня.

ЛЪВ

По своите предпоставки събота не може да се нарече успешен или неуспешен за Лъвовете. Изключение прави само любовният ви живот, където напрежението е по-голямо и не са изключени някои неприятности.

ДЕВА

Днес ще постигнете нормални резултати в дейността си – напредък в службата, реализация на интересите в бизнеса. Но положението е много деликатно, денят ще ви сблъска с препятствия, и ако проявите неустойчивост, успехите остават далеч. Действайте спокойно и бъдете настойчиви.

ВЕЗНИ

Най-големите неприятности за вас са във връзка с любовта. При някои тя е фатална и води до много разочарования. Внимавайте, бездната на страстите може да ви погълне и да последват низ от неприятности. Не споделяйте нищо за личния си живот, имате врагове, които ще ви причинят скандал.

СКОРПИОН

Днес Скорпионите демонстрират непреклонна воля за осъществяване на намеренията си, но на пътя ви има препятствия, които трябва да преодолеете. Не проявявайте слабост, това означава забавяне на някои дела или да пропуснете реализацията им. Вслушайте се в приятелски съвет.

СТРЕЛЕЦ

Събота е ден за придобивки при Стрелците и няма да се наложи да се борите с трудности, за да достигнете успеха. Имате силни покровители и те ще способстват за вашите блестящи достижения. Денят е особено благоприятен за вашите делови и лични контакти с приятели. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

КОЗИРОГ

През тази събота развитието на вашите дела започва успешно в началото на деня, но по-късно се появяват големи препятствия, които обричат действията на успех. Импулсивни и саркастични, Козирозите са склонни към ексцентричност, което ще доведе до неблагоприятни промени.

ВОДОЛЕЙ

Събота е ведър и успешен ден за Водолеите. Положителното влияние е тясно свързано с вас и действието му е категорично. Намирате се в печеливша позиция и придобивките са най-малкото, което можете да постигнете днес. Огромен успех имате в любовта, ще получите признание.

РИБИ

Днес ще се сблъскате с много неприятности и делата ви ще влязат в задънена улица. За преодоляване на неприятностите ще ви помогнат двама души, чрез намесата на които успешно ще се справите с всички трудности. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ