Волен Сидеров: Искаме предоговаряне на условията, с които България се присъедини към ЕС

Лидерът на „Атака“ представи и логото на партията за евроизборите: „Ние чуждото не щем, обаче и своето не даваме. Да си вземе своето от ЕС“

Експериментът на партия „Атака“ е успешен. Аз съм удовлетворен, че успяваме да отсеем добрите кандидати, които са неопетнени. Те са млади, с кариера и не са били в политически ръководства на партии. Това каза лидерът на партия „Атака“ след регистрирането на евролистата си в ЦИК, предаде репортер на Novini.bg.

„Тези избори ще са сложни, защото избирателната активност ще е ниска. Това се дължи на отвращението на хората и скандалите. Аз отстъпих встрани и дадох път на младите“, заяви Сидеров. „Призовавам и други колеги да го направят“.

„Искаме предоговаряне на условията, с които България се присъедини към ЕС, и преразглеждане на регламента, по който получаваме евросубсидии. Ние продължаваме да получаваме значително по-малка финансова помощ от останалите европейски страни. Над един трилион ще бъдат разпределени в следващия програмен период и ако България не си поиска правата, по-добре да излезем от ЕС. Другото ни искане е отпадане на санкциите срещу Русия“, коментира още Сидеров.

Лидерът на „Атака“ представи и логото на партията за евроизборите: „Ние чуждото не щем, обаче и своето не даваме. Да си вземе своето от ЕС“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене