Първо място  в национален конкурс за ОбУ „Св.П.Хилендарски“ с.Корница

ОбУ „Св.П.Хилендарски е училището, класирано на първо място в цялата страна в конкурса, организиран от фондация КОРПЛЮС- BEE BETTER TOGETHER.

Конкурсът е част от деветото състезание по правопис на Английски език Spelling Bee 2019. Освен повишаване на интереса към английския език, тази година организаторите насърчават и стимулират екипната работа, защото тя води не само до отлични резултати в състезанието, но и до създаване на отношения на разбирателство, приятелство и взаимопомощ.

Именно поради тази причина, те обявяват националния конкурс- BEE better together, чиято цел е създаването на видео, PowerPoint презентация или дневник/албум със снимки, с които да се покаже успехите на пчеличките и настроението на приятелство и взаимопомощ по време на подготовката и провеждането на училищните състезания.

След като бе обявено националното класиране, на тържествена церемония, съпътстваща националния финал на състезанието, което се проведе на 21 април в Американски колеж в град София, нашето училище бе обявено за училище победител в конкурса.

Поздравления за нашите деца, които прославиха училището ни и името на село Корница на национално ниво!!!

Искрени благодарности към фондация КОРПЛЮС!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене