Свържете се с нас

Таблоид

Защо институциите в Гоце Делчев се правят на слепи и глухи. Господа затворете бардака на Никола Пашов, опасен е от зарази и

Публикувано

на

Това сигнализират Топ Преса ,жители от Гоце Делчев и региона като разказват за нечувани  извращения и измами които се случват в наричания от тях „бардака на Кольо Пашов“ находящ се на ул .Стара планина № 32 в Гоце Делчев .

Според свидетелските разкази бившият шеф на общинския  отдел „Търговия“ Никола Пашов който  по време на работата си  като такъв  е свалял кожата на магазинерите до кокал с пълните торби  с различни  и скъпи месни и алкохолни продукти , сега  в продължение на измамническата си дейност продължава в ролята на кръчмар със съмнителен и  разреден с вода  алкохол и сводник .

Според разказа на очевидци ,Пашов предлагал на  българи и гърци  от   година две  около 35 годишна проститутка от Горно Дряново  и женена с две деца в Дебрен която разказвала на клиентите , че лъгала съпруга си че работи в шивашки цех в града а в същност проституирала в бардака на  бившия ревизор Никола Пашов .

 

Селва Гавазова  от Дебрен била предлагана за всякакъв вид секс услуги от Пашов за 20 лева на българи и  за 20 евро на гърци като половината от парите й ги прибирал той самия . Между двамата често възниквали  скандали  за парите а самата Селва разказва ,че в пазарните дни  , понеделник и петък  и се налагало да обслужвала  от 20 до 30 доведени от Пашов клиенти .

За Селва Гавазова хората от Дебрен говорят, че не била със всичкия си  и с проституция се занимавала отдавна . Първото си родено дете  продала на цигани от Кремиковци после родила още две за които не полагала никакви грижи . Въпреки  че била омъжена за известния в селото като „Комитата“, Селва заживяла с още един мъж  ,М. Сариев от Дебрен и докато не изяла и разпродала стадото му  кози не мирясала .

„ Пред очите ни Кольо Пашов долива с вода чашите  с поръчаната  ракия която е съмнителна и като качество. Той почти насила предлага на клиентите  на заведението проститутката Селва .Плащането  на мизата и пазарлъка за секс услугите  стават при Пашов и той прибира парите .Отделно от това  в заведението  му и бардака  ,който е част от къщата на Пашов където Селва обслужва пияните клиенти цари отвратителна мръсотия опасна от какви ли не зарази , та питаме  този бардак в който  ние група мъже попаднахме съвсем случайно ,законен ли е? В Гоце Делчев няма ли власти които  да  контролират ,проверяват и затварят подобни опасни сборища които на всичкото отгоре  са източници на незаконни печалби, измами и  проституция . Страшно е ,че там  заварихме младежи в съвсем тийнейджърска възраст  и доста  възрастни мъже да чакат реда си . Жестоко е  това явление  и призоваваме  съответните органи да се самосезират и да вземат спешни мерки.

коментара

ВИДЕО

ПРЕМИЕРА В ТОП ПРЕСА: Филип Синапов – „Заим си конен ковеше“

Публикувано

на

Филип Синапов възпява традиционни сватбени обичаи в новата си песен

В ефира на Фен Фолк ТВ премиера направи новият видеоклип на гласовития  Филип Синапов – „Заим си конен ковеше“.

Песента е родопска и е безмензурна, речетативна, като единственият съпровод е на кавал. Виртуозното инструментално изпълнение е на прочутия български кавалджия Недялко Недялков, чието майсторство извайва красивата мелодия и рецитал на песента. Аранжиментът е на Виктор Йорданов-Кардама.

В песента Филип Синапов възпява традиционните едновремешни сватбени обичаи от Родопите, върху които е изгладен и целият текст на „Заим си конен ковеше“.

Лентата е заснета от екипа на режисьора Ненчо Касъмов на забележителната Асенова крепост и в долината на Чепеларска река. В него участие вземат над 20 статиста, които пресъздават нагледното сватбените обичаи.

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Фейсбук се срина в целия свят

Публикувано

на

Социалната мрежа Фейсбук се срина в 28 държави, разпръснати по целия свят в 15,05 часа.

В страницата за репорти са подадени над 127 сигнала за различни проблеми със социалната мрежа – със сайта, с мобилното приложение, месинджър и т.н.

Най-много са сигналите от САЩ, Великобритания, Франция, Грузия и т.н. Но има и от България, Гърция, Армения, макар и да не са така многобройни.

Каква е причината за срива все още не е ясно. Обикновено, когато има проблеми, Фейсбук съобщава за причините в Туитър. До този момент обаче хората на Зукърбърг не са дали отговор защо системата им се срина.

/pirinsko.com

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ