ПМГ „Яне Сандански“, гр. Гоце Делчев с нови успехи в английския език

Това се случи на Ннационалния турнир на състезанието по английски език БЕСТ

Учениците от ПМГ „Яне Сандански“ се състезаваха с 333 от най-добрите участници от цялата страна и в жестока конкуренция постигнаха отново изключителен успех.

След няколко осминафинали на поезия, оригинална оратория, проза и дуо от тринадесетте ни участници, десет се класираха на  четвъртфинали. След оспорвани представяния и вдъхновени речи, осем прескочиха тричленното жури и отидоха на полуфинали, което е повече от сериозен успех за гоцеделчевци. След спиращи дъха презентации, петима бяха допуснати на финалите да мерят сили с най- добрите участници от страната и да спечелят одобрението на петчленното жури.

И така отбора на ПМГ „Яне Сандански“ под ръководството на г-н Нейтън Джейкъбсън се сдоби с едно първо място на Анастася Лукманова за оригинална оратория, трето място на Дениз Тюмбелекчиева за  поезия, трето място на Калина Кръстилова за оригинална оратория, четвърто място на нейната сестра Катерина Кръстилова за поезия, четвърто място на Георги Папарков за оригинална оратория и пето място на Салвера Бали за поезия.

Всички ученици от отбора на БЕСТ за пореден път заслужиха нашето искрено възхищение и признание за усилията си, прославайки не само своето училище, но и Гоце Делчев.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене