Разследват скандален неврокопчанин, свалял си гащите пред деца

СЪСЕДИ ДАДОХА НА ПРОКУРОР ЖЕЛЕЗАРЯ КОСТАДИН ПЕТЕЛОВ – СВАЛЯЛ СИ ГАЩИТЕ ПРЕД ДЕЦАТА ИМ!

Истинска драма се разиграва след съседните на улица „Полковник Борис Дрангов“ в град Гоце Делчев. Всички вдигат ръце от своя съсед Костадин Петелов, който последно време се вживява в ролята на местен районен кмет на квартала. Сега ще си кажете, че във всеки квартал има по един човек, който постоянно се заяжда с другите, но при случая с Петелов нещата минават в медицинска форма, може би, и се чувстваме длъжни да реагираме.

 

Срещу бившия железар Костадин Петелов в град Гоце Делчев, има десетки жалби, в това число и за отравяне на птици, тормоз над домашни животни и др. Преди дни обаче съюз от негови съседи депозирали жалба срещу Петелов, в която заявяват, че същия в манията си да ги тормози и репресира, сваля панталоните си и вее мъжкия си полов член дори пред децата им. Жалбата е депозирана пред прокуратурата с входящ номер 354 от тази година, но беше изпратено копие до нас.

„Пишейки настоящата жалба сигнал до Вас, искам да поднеса своите искрени извинения за това, че ще ви запозная с моя случай, който на първо четене изглежда трагикомичен, но моля за разбиране – положението става вече нетърпимо и създава болки и страдания, както на мен така и на цялото ми семейство. От години аз, родителите ми, децата ми, съпругата ми, сме подложени на системен тормоз от страна на нашите съседи и по зла съдба роднини семейство Костадин и Магдалена Петелови, живущи в град Гоце Делчев на улица „Полковник Борис Дрангов“ № 42. От години насам животът ни в собствения ни ,бащин дом се превърна в болезнено неприятен заради подмятания, обиди и действия срещу мен и семейството ми.

Дълго време, се чудихме какви действия да предприемема, но след съвет с юристи и хора познавачи на материята, реших да искам съдействие от Вас…“, пишат ни възмутените жертви на Петелов и продължават:„Уважаеми господин прокурор, този тормоз и този видим садизъм от страна на Костадин Петелов и съпругата му, минава в краен патологичен вариант. Само преди дни основна жертва на неговите набези срещу мен и семейството ми, станаха жертви и моите деца. Пред свидетели, посред бял ден, засичайки мен съпругата ми и двете ми деца пред дома ни, удавен в собствената си жлъч, Костадин Петелов редом с псувните и клетвите по нас, разкопча ципа на панталона си и извади половия си член. Размахвайки тази гнусотия пред семейството ми, Петелов заяви „ Ще ви направя да гладувате и ще ми ядете това…“ и размаха половия си член, което неотменено и напълно доказуемо си е публична проява на ексхибиционизъм, на която станахме жертва всички и най-вече моите деца. По случая съм ангажирал специалисти, за да помогнат да преодолеят стреса от случилото се.

Господин районен прокурор, напълно съм сериозен и уверен че в случая с личния ни конфликт със Костадин Петелов и неговата съпруга Магдалена, става дума за някакво психично разстройство, за психически проблеми…“

Нещо повече, по информация на вестник „Градът“ в дома на този човек, който стигна до ниво за ужас на своите съседи и съграждани, живеят и две деца, на които той е попечител.
Не е ли редно в хода на разследването срещу него да се извърши проверка при какви условия живеят и има ли причина за притеснение?

Вестник “ Градът „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене