Прекрасен празник на Дъбница

Прекрасен празник на Дъбница , кмета Синем Бекирова разряза огромната пица, най-малките с прекрасна програма, а младата певица Бояна Карпатова взриви  препълнената зала на читалището 

Страхотен празник на родното си село Дъбница сътвориха миналият ден организаторите начело с кмета Синем Бекирова. Празникът на Дъбница, бе част от провеждащата се в момента празнична седмица на цялата община Гърмен в която празнуват с местни мероприятия и много музика всички населени места в община Гърмен.

Така миналият ден майстори кулинари от Дъбница подредиха богат и красив благотворителен базар, на който буквално имаше от пиле мляко. На кмета Синем Бекирова се падна късмета да разреже огромната пица която грееше на масата на базара. Прочутите в целият регион  кулинари от Дъбница се бяха постарали и предложиха на жителите и гостите в празничният ден най-доброто.

Най малките танцьори от селото пък изненадаха публиката, която едвам се побра в читалищния салон с красивите си танци и носии. Черешката на тортата в празничният ден за село Дъбница бе концерта на прекрасната Бояна Карпатова която буквално взриви залата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене