Служителите в общинска администрация – Гоце Делчев по традиция се включиха в пролетното почистване

Вчера, общинските служители от администрацията на Гоце Делчев, начело с кмета Владимир Москов, по традиция се включиха в пролетното почистване, което се извършва ежегодно на територията на общината.

Всички служители от Дирекция „Бюро по труда“, „Местни данъци и такси“, читалище „Просвета – 1865“, Ловно-рибарско сдружение „Сокол“ и други, се включиха във предвеликденската инициатива и почистиха различни райони край Гоце Делчев. Сред тях бяха, пътя за село Делчево, пътя за Попови ливади, отсечката от кръговото кръстовище до местността „Барото“, прекия път за село Мосомище и главния път Гоце Делчев – Ляски до отбивката за село Мосомище.

Впечатленията тази година са, че събраният боклук навсякъде е по-малко.

Радостното  е, че хората от Гоце Делчев и района показват вече по- голяма загриженост за околната среда и пазят повече от замърсяване, като изхвърлят по-малко отпадъци на нерегламентираните за това места в сравнение с предишни години.

От общинската администрация коментираха, че се надяват, че това ще продължи и занапред, защото отговорността за чистотата около нас е на всеки един човек и се възпитава от най-ранна детска възраст.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене