Емил Костадинов: Назначаването на областен управител от ДПС в Пиринско е сериозна политическа грешка

емил костадинов

Назначаването на областен управител от ДПС в Пиринско е сериозна политическа грешка, която рефлектира върху резултата на евровота преди дни. Това заяви в Благоевград народният представител от Коалиция за България, Емил Костадинов. Сред основните теми на брифинга бе и въвеждането на Имотния регистър, който е сред приоритетите на червения депутат от Пиринско.

На пресконференция в Благоевград, социалистите направиха разбор на вота в Пиринско. Слабите резултати за левицата на местно ниво се крият основно в груби политически ходове, направени още с поемането на властта.

„С назначаване на областен управител от средите на Движението за права и свободи тук, като задължително излизам от персоналното интерпретиране на въпроса, нека да не става дума за конкретната фигура и за конкретния човек, е една много сериозна политическа грешка на ръководството на БСП. И това дава негативни резонанси тук по повод на нашите резултати”, заяви

Емил Костадинов, депутат от БСП.

На предстоящите предсрочни избори тази есен, най- изненадани ще бъдат ГЕРБ, това предвижда червеният депутат. 

Обществото няма потребност от непрекъснато провеждане на избори, което създава нестабилност, но всички са заинтересовани максимално бързо да се произведат предсрочни избори, категоричен е Емил Костадинов.

Автор: Деси Атанасова, E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене