Свържете се с нас

Светско

Директорът на НПГ “Д. Талев“ Мария Георгиева връчи сертификатите на ученици от изключително успешната втора мобилност в Римини – Италия по ЕРАЗЪМ +

Публикувано

на

Директора на НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев днес връчи сертификатите на учениците от училището си на участниците във втора мобилност в Римини, Италия по Програма ЕРАЗЪМ+.

За пореден път  възпитаниците на НПГ се представиха много успешно и освен сертификатите си те получиха и благодарности от ръководството на гимназията за успешната втора мобилност в Римини, Италия по Програма ЕРАЗЪМ +  на образователното министерство. Сетифицираните в Италия ученици от НПГ са от професионално направление Икономика и професионално направление Туризъм.

коментара

Новини

Хиляди самодейци се събират на международния фолклорен фестивал „Малешево пее и танцува“

Публикувано

на

Магията на фолклора ще представят хиляди самодейци от различни държави на сцената в село Микрево, община Струмяни. Шестнадесетото издание на Международния фолклорен фестивал „Малешево пее и танцува“ ще събере по традиция и много гости, които ще се насладят на богата и атрактивна програма във фестивалните дни от 4 до 6 октомври.

Участниците ще се надпяват и надиграват на сцената. За зрителите ще остане удоволствието от чутото и видяното, от неповторимата атмосфера на този емблематичен за Югозападна България фестивал.

В трите фестивални дни ще има десетки изяви на талантливи самодейци. Последната фестивална вечер ще е време за награди – ще бъдат отличени лауреатите. След това ще има концерт-спектакъл на наши и чужди ансамбли.

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

СВОБОДНИ ДУМИ епизод 1! За Свободата на словото и новина ли е, че един журналист е осъден!

Публикувано

на

Първото коментарно и аналитично предаване на Топ Преса, публицистичната сензация СВОБОДНИ ДУМИ стартира пред иминути в нашия канал Топ Преса в https://www.youtube.com! Можете да го гледате тук :

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ