Невероятен фурор на Драматичен театър  Търговище с „Мамино детенце“ в Гоцеделчевско , артистите  влюбени в децата на Рибново и  красивото родопско село

Невероятен фурор направиха  в последните дни в Гоцеделчевско   младите и талантливи артисти  от Драматичен театър Търговище с постановката им „Мамино детенце“ по Любен Каравелов .  Вчера децата от Рибново начело с директора Манчо Джуркин  посрещнаха  артистите  и се насладиха  на прекрасната постановка .  „ Гледайте внимателно и правете изводи и паралели защото ще проведем специален изпит по творбата на  Каравелов „ Мамино детенце .  Тя  е  осъвременена но събитията които  се преразказват  са много актуални  и за  днешното ни време .Поучителни са и за учители и за родители и за вас подрастващите „  каза на учениците от училището си директора Манчо Джуркин . Емоциите  и  аплодисментите  в залата бяха  невъобразими  а  артистите буквално се влюбиха в  публиката . Стотици снимки те си направиха с  децата  на Рибново с които се разделиха с обещания за нови срещи .

Днес същото се повтори и във Вълкосел .  постановката се игра в препълнена зала  , имаше  ученици по двама на стол,  правостоящи учители и публика които бурно аплодираха  младите и талантливи  артисти които буквално се раздадоха за тях на сцената . Гърменската публика , снощи също  с голям интерес  изгледа „Мамино детенце“  Театралната постановка бе подарък  за местните любители на  това изкуство  от кмета на общината Минка Капитанова  по случай празниците на община Гърмен .

Изключително доволни и заредени с много положителни емоции изгледаха  при пълна зала  постановката „Мамино детенце „ и любителите на театралното изкуство в село Сатовча  които  искрено благодариха на  гостуващият театър от Търговище  като им отправиха  и покани за  нови  срещи.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене