След успешното турне в Америка, Ивана и Иван Дякови с покана и за 2020

Иван Дяков и Ивана Дякова се завърнаха на родна земя, след изключително емоционално и успешно презокеанско турне. Те изнесоха 9 концерта в едни от най-интересните градове в САЩ и Канада – Чикаго, Детройт, Лас Вегас, Денвър, Торонто, Ниагара, Калгари, Монреал и Маями. Любими песни от българския фолклор и балкански мелодии стоплиха сърцата на всички българи, както и на нашите съседи – македонци и сърби, в изпълнение на Иван Дяков и неговата чаровна дъщеря Ивана.

 

 

“Удовлетворението след всеки концерт беше голямо – споделят изпълнителите . Ние се раздадохме докрай, подарихме им цялото си сърце. Пяхме, танцувахме и веселието беше винаги чудесно, затова във всеки град чувствахме голяма обич и възхищение към нас.

В Чикаго ни бе отправена покана за концерт на Международния фестивал на балканската музика през март 2020 г., което е голяма чест за нас,” сподели Иван Дяков .

 

В социалните мрежи също има много топли отзиви за концертите на баща и дъщеря Дякови . Българите  там дори споделяли , че не са успели да заспят след невероятните и емоционални концерти на баща и дъщеря.

 

Дует Дякови съчетаха музикалните си ангажименти с приятни разходки и посещения на забележителности Иначе и тук в България знаем а сега го знаят и зад океава , че концертите на Иван Дяков и дъщеря му Ивана винаги  са истински празник за всеки, докоснал се до тяхното творчество.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене