Многознайковците от ОбУ „Св.П.Хилендарски“Корница със седем златни, шест сребърни и два бронзови медала и грамоти във втори кръг на състезанието „“Аз зная английски език“ /СНИМКИ/

В истинси шампиони се превърнваха във втория кръг на състезанието „“Аз зная английски език“ участниците в състезанието от ОбУ „Св.П.Хилендарски“Корница .

Състезанието е част от поредицата национални ученически състезания „Многознайко“, които имат за цел да стимулират логическото мислене, въображението и паметта на учениците; да възпитат у тях чувство на надпревара за знания и постигане на успехи. Състезанията са предназначени за ученици от първи до седми клас.

На 28 март ученици от школото в Корница участваха във втория кръг на състезанието по английски език, което се проведе в шест възрастови групи.

След като бе обявено официалното класиране, стана ясно, че многознайковците от ОбУ „Св.П.Хилендарски“ в Корница са завоювали много отлични позиции и са наградени със седем златни, шест сребърни и два бронзови медала, както и грамоти за отлично представяне!
„Гордеем се с вас, мили деца! Бъдете винаги така борбени и целеустремени! Бъдете винаги радост и гордост на своите родители и учители!Пожелаваме ви много успех и на финалния кръг на състезанието” пожераха на многознайковците техните учители .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене