ШОК! Топ Преса обявава своята рекламна тарифа за евро изборите – 0 лева!

На фона на безумни, нечувани суми в рекламния сектор на регионалния медиен бизнес, информационна агенция www.toppresa.com, реши да обяви своите тарифи към всички играчи на евро изборите. Обръщаме се към всички партии, независими кандидати, анализатори и дейци в изборите, Топ Преса ще направи реверанс за всички на предстоящия вот за евро парламент и ще работи БЕЗ ТАРИФА. Време е за равен старт на всички, време е за революция в местния медиен бизнес. Условия за да се ползва този реверанс: 

  • мотивационно писмо до редакцията на имейл topmedia@abv.bg
  • документ удостоверяващ участието на изборите.
  • материяли, послания и изображения, предназначени само за продуктите на Топ Преса с уникален контент и послания за нашите читатели. Достоверни!
  • „Кръстосан разпит“ за всеки кандидат, с неудобни въпроси, въпроси от нашите читатели, конкретни ангажименти към тях!
  • отчет за свършена дейност до сега, ако е с опит в политиката.
  • гаранции за работата си европаралемнта за дебютанти.

За повече информация можете да звъните на телефон :0892287900 или да ни пишете във фейсбук. Топ Преса знае че много медии пишат за „смята на системата“ , за „рестарт“, но когато стане въпрос за пари, те игронират каузите и моралът си и се насочват към личните си разходи и мечти във финансов план. Щом искаме да се случи нещо ново, трябва да му дадем път. Има партии и кандидати, които имат качества, но за задушени от платените послания и натрапчиви високоплатени реклами. Месни сайтове, без никакъв авторите искат по 3000 лева на седмица за реклама на евроизборите. Топ Преса иска – 0 нула! Равен старт за всички! И нека победи по добрия и подготвения а не по богатия Време е за революция!

https://www.youtube.com/watch?v=3w9eyZRQ7II

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене