Обща трудова борса в Разлог

Обща трудова борса, целяща повишаване на заетостта в различни области, се проведе днес в Разлог. В събитието, организирано от  Дирекция „Бюро по труда“ – Разлог, взеха участие 10 работодатели, които обявиха 82 работни места в сферата на туризма, строителството, дървопреработването и шивашките услуги. Работодателите проведоха лични срещи с търсещите работа лица, които проявяват интерес към техните предложения и имаха възможността да представят дейността и възможностите си за разкриване на нови работни места.

На събитието присъстваха: инж. Красимир Герчев – кмет на община Разлог, инж. Венцислав Гърменов – заместник-кмет по социалните дейности, Станислава Поповска – директор на Дирекция „Регионална служба по заетостта“ – Благоевград. Директорът на Бюрото в Разлог – Марияна Тренчева представи работодателите и запозна присъстващите безработни лица с възможностите за подобряване на тяхната конкурентноспособност чрез включване в курсове за професионална квалификация.

Кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев благодари на организаторите на борсата и на фирмите, които участват и определи инициативата за изключително полезна за търсещите работа. Той акцентира върху важността на коректните взаимоотношения между работодателите и служителите.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене