Свържете се с нас

Таблоид

ДОЙДЕ КРАЯТ НА МЕСТНИТЕ МЕДИИ! Лидия Павлова фалира!

Публикувано

на

Край! Крах! Всички ще „умираме“, щом Лидия Павлова – „умира“. Преди около седмица информационна агенция www.toppresa.bg, информира многобройните си читатели, че изхвърлени от борда журналисти, дами с нисък морал и меко казано странна биография, упражняват „рекет“ и „тормоз“ над местни бизнесмени, заради крупни суми пари по метода „след мене и потоп“. В статиите ние събрахме образа н а тези дами и създадохме литерутарния им лик с името – Лидка Бандитка.

Види се ни в клин ни в ръкав, позорно наяпъдената от редакцията на истинският вестник „Вяра“, бивш главен редактор Лидия Павлова се разпознала в тиражираната от нас басня върху факти, хванала здраво словестнака си секира в ръка и взела да праща смс – и на бизнесмени и хора които отказват да и плащат, за да не пише срещу тях и взела моля ви се да плаши гаргите че предстои „медиен тайфун“. Забележете, щяла д апише че даден бизнесмен спечелил пари от обществен ипоръчки, което според нея било „углавно престъпление“. Не за друго, сетфе, ама този път в словестните си текстови излияния замесила и Топ Преса. Нарекла ни „малотиражка“, нарекла ни „фирма с десет лева капитал“… Драга Лиде! Що така , ма? Що се подиграваш на бедните ти и онеправдани приятели? Нали ти беше тази която ни звънеше, наричаше ни с пълна уста „колеги“ и държеше да те подкрепим с неравната си война с бившия ти ортак Йвайло Константинов, който в жалбите си срещу теб пише че кариерата му се е сринала заради „твоя рекет“. Нали молеше като последна повлекана, „малотиражката“ Топ Преса да те приюти, да се обединим, за да „ебем майката на югозападна България. Да не се види ни вестник „Струма“ ни другите…“ Странно как се пренастрои, защо ли..? Ами защото според нас кранчето свърши. Вярно бедни сме, имаме десет лева капитал, не можем да се сравняваме с теб дето лапна само от А.Х. тридесет бона и му обеща свирки да му правиш! Наричаше ни будали, щото ние неу го правим.  Плюеш ни че те псуваме… Чудиш се! Това е все едно да се чудиш, защо цяла България плюе, кълне и псува Коврата решила да ебе майката на кариерата на Кобрата. Много сме преживел и ще преживеем това. За останалото си има съд и прокуратура. Да му мислят слабодушните ни колеги от югозапада, които също са длъжни да обяват края си щото Лидия Павлова фалира и никой не ще да и плаща вече… А отколкото  до това че ни наричаш „корифеи на словото“, знаем че си искрена, все още си пазим статиите гдето хвалиш, във вестник „Вяра“ от където те уволниха и водят война с теб, че сме добри писатели и творци, добри журналисти…

коментара

Таблоид

Рев на мотори и хард-рок огласиха Предел

Публикувано

на

Рев на мотори и твърд рок огласиха прохода Предел между Рила и Пирин, където се провежда традиционният XIII-и мото-събор, организиран от благоевградския клуб “Пирински вълци”.

Десетки синове на волния вятър от цялата страна, както и гости от Македония, Гърция и други балкански страни, си дадоха среща на зелените поляни и букови сенки в прохода, за да пият бира, бръмчат с мощните машини и най-вече да се видят с приятели.

„Забавляваме се, приготвихме и осветихме курбан, след обиколката и атрактивното каране край Разлог, идваме отново тук, за да продължим със забавни игри, рок концерт, чакаме много гости, въобще – бира, секс и рокендрол“, каза за БГНЕС Методи Методиев-Вожда, организатор на събора и председател на Мото-клуб “Пирински вълци“.

На деня на Свети Пророк Илия водосвет за здраве и безаварийно каране отслужи отец Димитър Белчин от Разлог, раздаден бе и курбан.

В 13 часа керванът от волните ездачи пое за традиционната обиколка на град Разлог. Тридневният събор продължава и утре. /БГНЕС

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Константин Арабаджиев, член на КЗП: „Купувайте надуваеми предмети за плажа само от сигурни магазини”

Публикувано

на

Проверките на търговци, които предлагат надуваеми артикули за плажа, са част от нашата контролна дейност по кампанията „Лято`2019”. Традиционно следим, както за качеството на туристическия продукт, така и за безопасността на предлаганите в търговската мрежа стоки, които потребителите приоритетно си купуват през летните месеци. Сред тях разбира се, са и надуваемите дюшеци, плаващи седалки, лодки и т.н.” Това каза пред „Дарик” радио Константин Арабаджиев, член на Комисията за защита на потребителите (КЗП).

КЗП и Агенция „Митници” полагат необходимите усилия рискови продукти да не преминат границите на страната. „Когато получим уведомление за предстоящ внос на стоки, които не са придружени със задължителните документи, доказващи съответствието им с утвърдените стандарти за безопасност, ние забраняваме вноса, докато не стане безспорно ясно дали въпросните артикули са опасни или не. Това означава до представянето от страна на вносителя на документите за производител, извършени лабораторни изпитвания и пр.”, обясни Константин Арабаджиев. „Същевременно осъществяваме и ефективен контрол при търговците на дребно, като целта е да не се допуска циркулирането в търговската мрежа на артикули, за които няма гаранция, че са безопасни за потребителите. Целта на тези проверки пък е – ако все пак в магазините попаднат рискови продукти, те да бъдат иззети и унищожени”, допълни той.

Константин Арабаджиев предупреди, че основният риск при ползването на опасни надуваеми предмети за плажа е от удавяне. „До подобна ситуация може да се стигне в резултат от заплитане или впримчване на крайниците на ползващия надуваемото изделие или дори на цялото тяло, което може да се случи както над, така или под повърхността на водата. При внезапно изпускане на въздуха, ако клапаните не са достатъчно надеждни, може неочаквано да се загуби плаваемост. При други обстоятелства може да се стигне до преобръщане на средството, което също е опасно”, посочи той.

Арабаджиев препоръча при закупуването на плажни принадлежности да не се рискува с непознати или съмнителни търговци. „На другия ден е възможно вече да не е на това място и да няма как да го открием, за да му потърсим сметка за всеки проблем, който евентуално може да възникне с покупката. Много по-вероятно е закупената от несигурен търговски обект стока да се окаже опасна или пък с някакъв дефект. Но, ако търговецът не може да бъде намерен, ние няма как да поискаме да върнем опасната стока и да получим парите си за нея обратно. Или пък да предявим рекламация, ако се окаже, че това, което сме си купили, има едно или друго несъответствие”, подчерта той.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ