ХОРОСКОП ЗА 13 АПРИЛ

ОВЕН
Настроени сте оптимистично в събота и ще успеете да завършите планираното за деня. Бъдете уверени в положителния резултат относно интересуващ ви въпрос. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения и затова си дайте заслужена почивка. Други от Овен ще отмарят с приятели в друго населено място, дайте воля на емоциите си и разпуснете както подобава.

ТЕЛЕЦ
През този ден ще имате важна среща, която касае вашето бъдещо професионално развитие. Срещата ще е конфиденциална, но именно днес ще се реши всичко. С вашия любим човек ще се почувствате като едно цяло, разнежени от вниманието и любовта му. Към това силно оръжие трябва да се отнасяте внимателно и предпазливо.

БЛИЗНАЦИ
Съвместните финансови и разни други парични въпроси, свързани с вашия любим човек, може да се окажат сложна тема за обсъждане. Това означава, че трябва да заемете твърда позиция, ако се отнася за някой роднина или приятел, които имат навик да взимат пари назаем и да не ги връщат навреме.

РАК
Днес предстои да вземете някакво отговорно решение, което в значителна степен ще повлияе на благополучието на вашия любим човек, независимо дали искате това. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, претеглете всички “за” и “против”. Така бихте си спестили някои неприятности. Притежавате чар и умеете да общувате с хората и успявате да стопите ледовете.

ЛЪВ
Постарайте се в събота да направите така, че никой да не ви отвлича от важната и отговорна работа. Напрегнатият ден ще изцеди силите ви до краен предел, но след това ще берете плодовете на усърдието си. Доста трудно ще ви бъде да окажете внимание на любимия си човек, но той ще ви разбере. Денят за други от Лъв ще премине в покупки за дома.

ДЕВА
Трябва да сте готови за решителни действия, защото точно такива ще изисква ситуацията. Постарайте се да намерите такъв способ за преодоляване на трудностите, който да устройва и вас, и хората, които ви заобикалят. Колкото и да се стараете всички да са удовлетворени, ще се наложи частично да бъдат пренебрегнати някои интереси.

ВЕЗНИ
На представителите от Везни е препоръчително днес да не се заемат с финансови операции, възможни са загуби, които ще се окажат пагубни за стабилитета ви. Някои ще присъстват на парти, където ще се запознаят с влиятелен човек, от когото ще получат помощ. Били сте наранени от човека, когото обичате, но той ще потърси прошка от вас.

СКОРПИОН
Денят ще бъде изключително благоприятен да влезете в съдружие с хора, които изповядват вашите възгледи и интереси. Останете си авторитетна фигура за околните. Приятелите и любимите ви хора ще са склонни да се съобразяват с вашето мнение. Ще се вслушват в думите ви, дори и от тях да постъпват много нестандартни предложения. Това е благоприятно време за начало на пътешествие или заемане с нестандартно хоби.

СТРЕЛЕЦ
В събота може да преуспеете в сложна и важна работа, но малките задачи днес ще се решават по-трудно от обикновено и ще изискват повече усърдие. Ще развалите отношенията със съюзниците и с хората, които по-рано са ви се притичвали на помощ, но пък има шанс да се сдобрите с тези, които сте смятали за конкуренти и врагове. С любимия човек може да възникнат спорове във връзка с различията на плановете за бъдещето.

КОЗИРОГ
Началото на деня ви обещава големи успехи в личните инициативи. Именно по това време си заслужава да предприемете кратко пътуване и да повторите опита за обновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде посветена на експерименти, внедряване на новаторски методи и осъществяване на оригинални дългосрочни планове. Бъдете готови и за победи, и за неочаквани загуби, може и финансови.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите в събота ще имат романтична среща, която ще проведете на чист въздух. Поемете ролята на лидер и ръководител в службата и по-бързо ще се намерят помощници и съюзници. Така че се постарайте да не хабите времето си напразно. Като цяло вашето материално положение изглежда напълно стабилно, затова без нужда не разрушавайте благополучието си. Някои ще присъстват на церемония.

РИБИ
Днес ще можете да преуспеете благодарение на появата на нови партньори и съюзници. Положението се променя стремглаво, но вие ще успеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете единствено вярната тактика и по абсолютно съответстващ начин да използвате всички откриващи се възможности. Безпокои ви само това, че ще се наложи да отвръщате с отказ на молбите на своите близки, но това ще се изисква от обстоятелствата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене