Бившият директор на Горското в Гоце Делчев, Иван Синанов и семейството му ще строят в местността „Дъбраш“ край село Осина фабрика за шоколад

Бившият директор на Горското в Гоце Делчев, Иван Синанов и семейството му ще строят в местността „Дъбраш“ край село Осина фабрика за шоколад, търговски обект, склад, офиси и гаражи

На последната си сесия общинските съветници от Сатовча гласуваха промяна на предназначението на имот ПИ 004011 в местността „Голямо блато“ намираща се  в близост до хотелския комплекс „Дъбраш“ в землището на сатовчанското село Осина.

Става въпрос и за терен находящ се в отдел и подотдел 229 “б“ който е иглолистна гора в горска територия с начин на трайно ползване урбанизирана територия.

На въпросният терен според инвестиционното предложение семейството на бившия горски директор на ДГС Гоце Делчев, Иван Синанов има намерение да построи фабрика за шоколад, търговски обект, склад, офиси, гаражи.

При промяната на ПУПА/ подробен устройствен план се иска от инвеститорите да бъде направено изменение на улична регулация за осъществяването на проекта.

В близост до новото предстоящо строителство семейството има построен в собствен имот хотелски комплекс  който и дава възможност да се занимават с хотелиерство и ресторантьорство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене